Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ...



Καλησπέρα συμπαραστάτες της τρέλας μας,

Μετά από την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού το Σάββατο, έχει αρχίσει ένα θέατρο του παραλόγου, ένας πόλεμος άνευ προηγουμένου στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ και μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου.

Ρε "αντικειμενικοί", πρώτη φορά έγιναν επεισόδια στην Ελλάδα; Ή ήταν τόσο τραγικά αυτά τα επεισόδια. Βρείτε μου ρε ΤΣΑΤΣΟΙ έναν παίχτη του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ που χτυπήθηκε! Έναν! Παραμύθια... Θέλετε να σας βρω εγώ σε παιχνίδια της πιο βρώμικης ομάδας του κόσμου;
Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, όταν είχαν ματώσει τον Ευθυμιάδη και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Γεωργίου.
Στο περσινό παιχνίδι, πάλι με τον Ολυμπιακό στο Ο.Α.Κ.Α. που αυτή τη φορά έχασε τα δάχτυλά της μία κοπέλα σεκιούριτι.
Πριν μερικά χρόνια στους τελικούς του μπάσκετ στο Ο.Α.Κ.Α. όταν χτυπήθηκαν οι Μπάρλος και Καλαϊτζίδης με αποτέλεσμα και οι δύο αθλητές να αποχωρήσουν από τον αγώνα, αφού δεν μπορούσαν να συνεχίσουν και μάλιστα, ο δεύτερος αποχώρησε αιμόφυρτος...

Αυτά είναι λίγα από τα πολλά που έχουν κάνει οι "εξυγιαντές" του αθλητισμού. Αλλά όλα αυτά τα έκαναν αντιεξουσιαστές. Έτσι κύριοι δημοσιογράφοι; Έχουν περάσει τέσσερις μέρες από το παιχνίδι και ακόμα κοιτάτε πως να χτυπήσετε την ομάδα του Πειραιά.
Σας πονάει που πήρε το Πρωτάθλημα ε; Κρίμα. Η ομάδα σας δεν μπορούσε με τίποτα να μας σταματήσει.

Κάτι τελευταίο για τα επεισόδια... Συμφωνώ. Να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Και με μία και με δύο αγωνιστικές και με όσες θέλετε. Αλλά ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΓΚΟΒΟΥ, Ο ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΕΤΟ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ! Για απίστευτη ΠΡΟΚΛΗΣΗ στον κόσμο του Ολυμπιακού.
Κυρία εισαγγελέα, ο Γκοβού προκλήθηκε και κλώτσησε πισώπλατα με την σκαριά τον οπαδό των ερυθρολεύκων; Ο Καντέ προκλήθηκε από κανέναν κα κλώτσησε την μπάλα; Και μην μου πει κανείς ότι ήταν σε αυτοάμυνα...
Εδώ ρε κάλεσαν σε απολογία τον Νικοπολίδη τότε που είχε χτυπήσει τον οπαδό του Π.Α.Ο.Κ. που κυνήγαγε να τον χτυπήσει. Αλλά τους παίχτες του παναθηναϊκού ποτέ.
Τους έπιασε τώρα ο πόνος ότι δυσφημίστηκε το άθλημα από τις δηλώσεις του Μαρινάκη.
Εσείς εκεί στην εισαγγελία θυμάστε τις δηλώσεις του κύριου Πατέρα πέρσι το καλοκαίρι; Αυτές δεν δυσφημούσαν το άθλημα; Και όχι μόνο θα πω εγώ. Έδειχναν και κάτι άλλο, το οποίο φάνηκε και στην πράξη. Και για όσους δεν θυμούνται, να τους θυμίσω εγώ...
Στις 26/8/2009 ο πρώην πρόεδρος του παναθηναϊκού σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του sport-fm είχε δηλώσει μεταξύ άλλων σε ερώτηση για το τι θεωρεί επιτυχία στην σαιζόν: "Να πάρουμε τους δύο τίτλους στην Ελλάδα και μια καλή θέση στην Ευρώπη. Φέτος δεν θα δούμε τα φαινόμενα που έχουμε δει στο παρελθόν, όσον αφορά στο παρασκήνιο. Οπότε, οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία. Τα τελευταία χρόνια υπήρχε η καραμέλα και η πιπίλα, δεν το εννοώ απαξιωτικά, υπήρχε μια κατάσταση που δημιουργούσε προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Τώρα απ’ ό,τι φαίνεται αυτό το παρασκήνιο, πλέον, δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει δικαιολογία να λέμε μας φταίει ο επόπτης, μας φταίει ο διαιτητής". Αυτά λοιπόν είχε πει τότε ο... μπαμπάς και πείτε μου κύριε αθλητικέ δικαστή, από που πήγαζε αυτή η σιγουριά; Πώς ήξερε ο κύριος Πατέρας για το τι θα δει στο παρασκήνιο εκείνης της χρονιάς που στο τέλος η ομάδα του πήρε τελικά το νταμπλ;
Πού ήσασταν όταν μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 0-2 από την Καβάλα, βγήκε ο κύριος Βγενόπουλος και είπε πως ό,τι και να κάνουν όλοι ο παναθηναϊκός θα πάρει τον τίτλο; Από που πήγαζε αυτή η σιγουριά; Και προσέξτε... δεν μιλάμε για δηλώσεις ποδοσφαιριστών, αλλά διοικητικών στελεχών!!!

Επίσης, κύριοι αντικειμενικοί μην μας τα πολύ ζαλίζετε με την διαιτησία. Δεν σας είδα ποτέ να μιλάτε για διαιτησία όταν ευνοόυνταν ο παναθηναϊκός, τουλάχιστον στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Δεν σας είδα όταν ο Καλόπουλος έδινε ανύπαρκτο πέναλτι μέσα στο Καραϊσκάκη, για να προηγηθούν οι πράσινοι με 0-1, στο παιχνίδι που έχασαν 3-2. Δεν σας είδα πριν 3 χρόνια όταν πάλι στο Καραϊσκάκη και πάλι ο Καλόπουλος έδειξε σέντρα σε γκολ των τριφυλλοφόρων που η μπάλα είχε βγει... έξω και από την εξέδρα. Και στο ίδιο παιχνίδι έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος του Άντζα και τελικά το παιχνίδι έληξε 1-1. Δεν σας είδα ακόμα και στον πρώτο γύρο, όταν ο Κάκος έδωσε πέναλτι και κόκκινη στον Αβραάμ χωρίς να υπάρχει παράβαση την ώρα μάλιστα που ο Κερκυραίος βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου...
Ακόμα και στο μπάσκετ δεν σας είδα να θίγεστε και να μιλάτε κάποιοι για ΝΤΑΛΤΟΝΣ, όταν ΕΚΛΕΒΑΝ από τον Ολυμπιακό την νίκη στον περσινό τρίτο τελικό του Ο.Α.Κ.Α. που οι διαιτητές ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΤΡΕΠΑΝ την διαφορά των 10 πόντων που είχε πάρει ο Ολυμπιακός. Μην πούμε και τα άλλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έχουν γίνει εναντίον πολλών ομάδων όταν παίζουν με την ομάδα του κράτους ακόμα και στο φετινό Πρωτάθλημα.
Όσο και να προσπαθείτε να απαξιώσετε και τον φετινό τίτλο, ο Ολυμπιακός είναι ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και η διαφορά θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη και από 10 βαθμούς. Πέρσι δεν σας είδα να είχατε την ίδια ευθιξία να διακοπεί το Πρωτάθλημα όταν ακυρωνόταν το γκολ του Ολυμπιακού επί της Καβάλας, όταν ακυρωνόταν το γκολ του Μήτρογλου με τον Ηρακλή που καλυπτόταν από 4, ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΑ!!

Τέλος να πω κάτι για τους ντροπιασμένους Ολυμπιακούς. Βγαίνουν κάποιοι και λένε ότι ντρέπονται που είναι Ολυμπιακοί μετά απ' αυτά που έγιναν, τόσο αγωνιστικά με τα λάθη των διαιτητών, όσο και με την είσοδο των οπαδών. Εαν ντρέπεστε κάποιοι, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. ΠΟΤΕ! Και να αλλάξετε και ομάδα. Να γίνετε Παναθηναϊκοί να αισθάνεστε υπερήφανοι για τα κατορθώματά σας! Κρίμα. Πραγματικά κρίμα. Εγώ ντρέπομαι για όλους τους δήθεν Ολυμπιακούς που βγαίνουν στα ράδια και δηλώνουν ντροπή για την ομάδα τους. Και κάποιοι επώνυμοι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ, που πάνε στο γήπεδο μόνο με τον παναθηναϊκό και μάλιστα με προσκλήσεις, να κόψουν τις απειλές ότι δεν θα ξαναέρθουν στο Καραϊσκάκης...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕ!
ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΘΕΣΗ!
Που διατυμπανίζετε ότι κάνετε και υποδείξεις στον Μαρινάκη και ότι σας ακούει κιόλας...
ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!
ΨΕΥΤΕΣ!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ...

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/11

    Καλημέρα Μπάμπη μου!

    Το γεγονός ότι οι βάζελοι λένε τα δικά τους και ρίχνουν το μπαλάκι των ευθυνών στον Ολυμπιακό, δεν με απασχολεί και τόσο πολύ γιατί μια ζωή στην κλάψα και τη ρουφιανιά είναι και δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ.

    Οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι, βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν όλο το κόμπλεξ τους στον Ολυμπιακό και προκαλούσαν τον ερυθρόλευκο λαό να αντιδράσει για να βρουν την ευκαιρία να πετάξουν το φαρμάκι τους.

    Δεν βρίσκω καθόλου παράλογο που οι δικοί μας μπήκαν στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα για να πανηγυρίσουν για τη νίκη μας και για το πρωτάθλημα που είναι δικό μας άξια! Οι προκλητικοί παίχτες του ΠΟΑ γιατί δεν εγκατέλειψαν το γήπεδο και παρέμειναν εκεί, ιδίως αφού είδαν πως ο κόσμος μας μπούκαρε στο γήπεδο;;;

    Η απάντηση είναι απλή…ήθελαν να προκαλέσουν επεισόδια και μετά να κατηγορήσουν τους δικούς μας για επίθεση εναντίων τους. Όμως υπάρχουν βίντεο και αποδείξεις ότι οι πράσινοι επιτέθηκαν σε οπαδούς μας και φυσικό ήταν οι δικοί μας να αντιδράσουν.

    Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι οι υποτιθέμενοι «Ολυμπιακάρες» που όπου σταθούν πετάνε και ένα «νιώθω ντροπή για όλα όσα έχουν συμβεί» και επιρρίπτουν και ευθύνες από πάνω στον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιους δεν τους μπορώ και δεν τους γουστάρουμε στην ενδοξότερη ομάδα της Ελλάδος. Κάτι τέτοιοι που έχουν όλα τα «αρρωστημένα μυαλά» των βάζελων δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται «ΓΑΥΡΟΙ», γιατί γαύρος σημαίνει «ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ» και αυτοί δεν διαθέτουν ούτε την ερυθρόλευκη ψυχή ούτε την τρέλα του Θρύλου.

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ…ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Θέα! Πολύ καλά τα είπες ειδικά στο τέλος για τους πουθενάδες. Σ' αυτό που λες για τους παίχτες του βάζελου και γιατί δεν έφυγαν δεν συμφωνώ απόλυτα. Ναι μεν είχαν σκοπό να προκαλέσουν και φάνηκε αυτό, αφού κανένας οπαδός δεν τους ακούμπησε, αν και πέρναγαν από δίπλα τους. Αλλά γενικά είμαι αντίθετος στο να πρέπει οι ποδοσφαιριστές να τρέχουν για να φύγουν από τον χώρο που "τους ανήκει".
    Όσο για τους δημοσιογράφους, πιστεύω ότι είναι το κακό του ποδοσφαίρου. Όλοι είναι δήθεν, είναι όπου γάμος και χαρά. Γίνονται επεισόδια, ντροπή ο Ολυμπιακός. Παίρνει Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, μεγάλη ομάδα οι ερυθρόλευκοι.
    Μην πω για την πράσινη που κάθε μα κάθε μέρα προσπαθεί να χλευάσει τον Ολυμπιακό μπας και πουλήσει κάνα φύλλο παραπάνω. Και φυσικά τα πρόβατα πάνε και την αγοράζουν γιατί πολύ απλά διαβάζουν εκεί αυτά που θέλουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/2/11

    μπαμπινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ριξε καντηλια
    ριξε πουστριλικια
    αντε κουφαλες πρετεντερεδηδες ντερμπερντεριντες
    κατιες μπαταξτζιδες
    αλλα ρε μπαμπηη..............
    ελα το γαμημενο λιγο αριστερα
    τραβηξου λιγο ρε γαμωτο
    εσυ τον καλυπτες τον πουστη τον κατσουρανη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πρόλαβα ρε Θέμη. Είναι τόσο γρήγορος ο Κατσουράνης που μου ξέφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή