Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΦΟΥΣΤΑ, ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΟΥΔΡΑ




Καλησπέρα συμπαραστάτες της τρέλας μας,

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν απ' το παιχνίδι με τον βάζελο. Ένα παιχνίδι που θα φέρει την ομάδα μας ακόμα πιο κοντά στην μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Γιατί ουσιαστικά το Πρωτάθλημα πιστεύω πως έχει τελειώσει. Πάνω απ' όλα όμως είναι ένα παιχνίδι γοήτρου που θα τελειώσει το παραμυθάκι όλο.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα αυτό το Σάββατο από την νίκη. Απλά δεν υπάρχει. Σαν να είμαστε εμείς 2 βαθμούς πίσω και να πρέπει να νικήσουμε για να βγούμε Πρωταθλητές. Ευτυχώς οι ποδοσφαιριστές μας έχουν καταλάβει καλά που βρίσκονται και ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι.

Την ίδια ώρα ένα κοριτσάκι, εεεεεε, ένα αγοράκι ήθελα να πω, φόρεσε τη φουστίτσα του για να πάει σε μία απονομή βραβείων. Προφανώς τώρα έμαθε την ιστορία της ομάδας που αντιπροσωπεί. Έμαθε για τη ροζ φανέλα, έμαθε για τον άλλον τον Αμερικανό τον μπασκετμπολίστα (δεν θυμάμαι όνομα) που είχαν φέρει που βγήκε δημόσια και είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος, έμαθε για τα κατορθώματα του Κυργιάκου στην Ριζούπολη και άλλα πολλά. Πραγματικά με βάση όλα αυτά έκανε την σωστότερη ενδυματολογική επιλογή. Και δεν του έφτανε μόνο η φούστα, αλλά έβαλε και καλτσονάκι από μέσα!!!

Φυσικά σήμερα όλες οι εφημερίδες έτρεξαν να πουν για κίνηση εντυπωσιασμού και πως ήθελε ο άντρακλας με τη φούστα να κλέψει τις εντυπώσεις. Τι λέτε ρε παιδί μου; Δηλαδή αν δείτε στον δρόμο έναν άντρα με φούστα, θα πείτε κατ' ευθείαν: "Ωπ, ένα φάσιον άικον!" και όχι, "Ρεεεεεεεεεε, τι κραγμένη είναι αυτή;". Τι άλλο θα πείτε για να τον καλύψετε δεν μπορώ να καταλάβω. Ο άνθρωπος βγήκε πριν λίγες μέρες και το είπε δημόσια ότι τον πήδηξαν. Ε, προφανώς του έμεινε το κουσούρι. Την γύρισε την φρυγανιά. Και το Σάββατο αυτό, το κουσούρι θα του γίνει χειρότερο...

Οι εφημερίδες τους γράφουν ότι έρχονται.

Εμείς τους λέμε ΕΛΑΤΕ! ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ! ΜΕ ΤΟΝ Κ..ΛΟ!

Λοιπόν πελάτες θα τα πούμε το Σάββατο. Και όπως είπαμε ε; Συγγρού όλο ευθεία και μετά αριστερά.

Προσοχή ε; Μην την πατήσετε πάλι και χαθείτε και αρχίσει το παιχνίδι κατα τις 10.
Πάρτε κύριε Γόντικα ένα GPS. Εντάξει για μεταγραφές δεν έχετε. 100€ για ένα GPS δεν έχετε;;;;

Ελάτε εσείς Φάληρο και μέσα στο γήπεδο θα σας περιποιηθούν οι παίχτες μας όπως πάντα...
Και εμείς φυσικά, αλλά όχι με τραμπουκισμούς και ψευτοτσαμπουκάδες όπως κάνετε εσείς. Εμείς θέλουμε να δούμε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας από το γήπεδο και όχι από την τηλεόραση.

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

Υ.Γ.1 Άντε και ένα συνθηματάκι αφιερωμένο στην... Γαλλίδα

Υ.Γ.2 Οοοο το φουστάνι του Σισέ είναι μακρύ,
          Από μικρός του άρεσε να είναι τραβεστί,
          με τον Γκοβού γαμ...τανε στην Παραλιακή,
          Οοοο το φουστάνι του Σισέ είναι μακρύ,
          για τρίτο πόδι λέγατε προέκυψε μ..νί
          πείτε της παλιόπ...στρας να πα να γ...θεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου