Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ








Καλησπέρα συμπαραστάτες της τρέλας μας, (-10)

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό χθες. Όσο κι αν προσπαθούν να την μειώσουν οι δήθεν "αντικειμενικοί". Όσο το κάνετε αυτό , τόσο καταλαβαίνουμε πόσο σας πόνεσε. Ήταν μεγάλο το πάρτι εχθές. Μέχρι και Γαλλίδες είχαμε καλεσμένες. Φυσικά δεν θέλαμε να το σχολάσουμε νωρίς και περιμέναμε μέχρι το τέλος για να τις... πάρουμε. (-10)

Εχθές οι ερυθρόελυκοι απέδειξαν ποιά είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ποιά ομάδα άξιζε και φέτος να πάρει την κούπα.
Τα λαγουδάκια μπήκαν στο γήπεδο υποτίθεται με μόνο σκοπό τη νίκη, καθώς εμάς μας βόλευε και η ισοπαλία. Από το πρώτο λεπτό όμως, τα βαζελάκια είχαν κλειστεί πίσω και δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να αμύνονται. Ούτε τη σέντρα δεν μπορούσαν να περάσουν σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Η πίεση που ασκούσε ο Ολυμπιακός ήταν Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ και όταν η μπάλα βρισκόταν σε πόδια παιχτών του παναθηναϊκού, είτε έφευγε με συνοπτικές διαδικασίες σε μπροστινές-χαμένες μπαλιές, είτε όταν πήγαιναν να παίξουν με χαμηλές κοντινές πάσες, την έβγαζαν πλάγιο. (-10)

Και φτάνουμε στο εικοστό λεπτό. Όπου οι Πειραιώτες κέρδισαν ένα φάουλ σε πολύ πλεονεκτική θέση. Το φάουλ εκτελέστηκε και ο... Βαλβέρδε έγραψε το 1-0. Δεν έκανα λάθος. Το γκολ αυτό είναι του Βαλβέρδε. Φάση καθαρά δουλεμένη στην προπόνηση της ομάδας. Φάση που σε καμία περίπτωση δεν βλέπαμε πέρσι. Ο Μιραλάς τους το κάρφωσε πάλι και βούλωσε τα στόματα κάποιων που τον κατηγορούσαν ότι παίζει μόνο στα εύκολα εντός έδρας παιχνίδια. Δύο φορές κάρφωσε τους Σισέδες φέτος και από την πρώτη του χρονιά τους έκανε... πελάτες. (-10)

Από τη φάση του γκολ και μετά, πάλι ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πίεζε και έδειχνε πως το 2-0 είναι θέμα χρόνου. Τελικά δεν τα κατάφερε να σκοράρει και το ημίχρονο έληξε. Στο δεύτερο μέρος, ο πελάτης μπήκε δυνατά και είχε πάρει τον έλεγχο του κέντρου. Όχι ότι έκανε κάποια ευκαιρία, αλλά είχε λίγο παραπάνω την κατοχή της μπάλας. Μέχρι που έβαλαν ένα γκολ, χωρίς να κάνουν τελική προσπάθεια!!!
Ήταν μία σέντρα του προκλητικότατου μπα-Λέτο, που ακόμα δεν έχει ξεχάσει ότι παρακάλαγε τον Ολυμπιακό να τον πάρει και ο Σωκράτης τον έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια.
Ο Βαλβέρδε είδε την κούραση που υπήρχε στο κέντρο και πέρασε τον Ντουντού στη θέση του Φουστέρ για να ξαναπάρει η ομάδα του την κατοχή.
Το γκολ επηρρέασε τους παίχτες μας, αλλά σιγά σιγά βρήκαν τον ρυθμό τους και πήραν ξανά τον έλεγχο του αγώνα. (-10)

Δεύτερη αλλαγή για εμας ήταν ο Ζαϊρί στη θέση του Μιραλάς. Πρώτον και κυριότερον για να αποκτήσει και δεξιά πτέρυγα ο Ολυμπιακός και δεύτερον γιατί ο Μιραλάς είχε μικροενοχλήσεις στη μέση του. (-10)

Τελικά το γκολ της νίκης ήρθε τη στιγμή που έπρεπε και που πόνεσε πιο πολύ. Στο 91'!
Ο Τζιμπούρ επιβεβαίωσε την πελατιακή σχέση που έχει αναπτύξει με την ομάδα που έχει για σήμα της την τροφή του αλόγου και τους ξέρανε. (-10)

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2010-2011!
Έτσι απλά. (-10)

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΡΕ ΤΖΙΜΠΡΙΛ. ΝΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
3 ΝΙΚΕΣ, 1 ΗΤΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ... (-10)

ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ (-10)

Υ.Γ.1 Έβγαλαν βιντεάκι για τις αποφάσεις του Καλόπουλου που θεωρούν λανθασμένες. Όλες εις βάρος του παναθηναϊκού φυσικά. Ζητάνε κάρτα στον Φουστέρ, στον Τοροσίδη για δύο φάουλ στην αρχή, ζητάνε ένα φάουλ στον Νίνη έξω από την περιοχή του Τζόρβα που δεν δόθηκε και στη συνέχεια ο Ιμπαγάσα έβγαλε την μπάλα πλάγιο, χαχαχαχα. Μεγάλη αδικία. Φυσικά δεν δείχνουν τις φάσεις του Λέτο και τους ψευτοτσαμπουκάδες του, που έπρεπε να έχει αποβληθεί από το πρώτο λεπτό. Θέλουν πέναλτι σε χέρι του Τοροσίδη από το μισό μέτρο και να μετρήσει το γκολ του Κατσουράνη και οφ-σαϊντ του Τζιμπούρ. Η μόνη φάση που ίσως να έχουν δίκιο είναι το γκολ του Κατσουράνη, αν το δούμε από την ευθεία και αν δεν είναι οφ-σάιντ ο Σισέ στην αρχή.

Υ.Γ.2 Του καλάρεσε του Σισέ την πρώτη φορά και είπε και στον Μαρινάκη, ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού τον πήδηξε, χαχαχαχαχα. Γι' αυτό έβαλες και τη φούστα ρε φούστη;

Υ.Γ.3 Το πρώτο παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. ήταν μία καθαρή νίκη του παναθηναϊκού, ε "αντικειμενικοί";

Υ.Γ.4 Και το περσινό Πρωτάθλημα φυσικά...

Υ.Γ.5 Ο Σισέ λέει θα φύγει γι' αυτά που έγιναν. Βρήκε αφορμή. Το ξέραμε εδώ και μήνες ότι θα φύγεις ρε Σουσέλ.

Υ.Γ.6 Όπως δικαιολογίες λένε και οι βάζελοι. Εμείς όταν χάνουμε πρώτα μιλάμε για την ομάδα μας και τελευταία θα πούμε τα λάθη των διαιτητών. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε και αυτούς μαζί. Αυτοί φυσικά σε κάθε μα κάθε ήττα θα πουν για τον διαιτητή. Και βρείτε μου μία φορά που έχασαν από τον Ολυμπιακό και δεν είπαν κάτι για διαιτησία. Αλλά αυτό τους έχει φάει και έχουν πάρει μόνο 20 Πρωταθλήματα και εμείς 38. Ότι δεν βλέπουν τη συνολική εικόνα της ομάδας τους, κοιτάνε να βρουν δικαιολογίες και όλα τα προβήματα να τα βάλουν κάτω από το χαλί.

Υ.Γ.7 Και για να μην ξεχνιόμαστε... ΜΟΝΟ -10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου