Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΜΕΣΙ ΦΥΓΕ!!!



Καλησπέρα συμπαραστάτες της τρέλας μας,

Σήμερα τα ξημερώματα, η Αργεντινή έδινε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα απέναντι σε μία καλή και σκληρή ομάδα όπως είναι η Ουρουγουάη.
Μέσα στην έδρα τους οι Αργεντίνοι ΟΦΕΙΛΑΝ να προκριθούν για να χαρίσουν επιτέλους ένα τρόπαιο στους φίλους τους μετά το μακρινό 1993!

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μπήκαν δυνατά και να προηγήθηαν, όμως οι Αργεντίνοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν γρήγορα και μάλιστα έπαιζαν περίπου μία ώρα με παίχτη παραπάνω. Και φυσικά με τον κόσμο στο πλευρό τους, όλα έδειχναν πως οι διοργανωτές θα έπαιρναν την πρόκριση.
Τελικά η παρέα του Φορλάν πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με μοιραίο για την Αργεντινή, τον Κάρλος Τέβεζ.

Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό που πλήρωσε η Αργεντινή ήταν η επιτακτική παρουσία του Μέσι. Έπαιζε δεν έπαιζε καλά, (που δεν έπαιξε καθόλου καλά εκτός από τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα που είχε μια καλή παρουσία) έπρεπε να ξεκινάει βασικός και να μην βγαίνει ποτέ.
Θα μου πείτε ότι υποτίθεται πως οι μεγάλοι παίχτες δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα και περιμένεις έστω μία ενέργεια απ' αυτόν για να σου πάρει τον αγώνα. Αλλά έλα που ο Μέσι δεν την κάνει ΠΟΤΕ!

Τα ίδια και στο Μουντιάλ πέρσι, τα ίδια και φέτος. Όποτε τον χρειάζεται η Εθνική του ομάδα, όταν όλα πηγαίνουν στραβά, ο Μέσι είναι ΑΠΩΝ!
Αυτά να τα βλέπουν ορισμένοι σαν τον Σακελαρόπουλο που ΤΟΛΜΗΣΑΝ να πουν ότι ο Μέσι έχει ξεπεράσει ήδη τον Μαραντόνα. Μόνο που ο Μαραντόνα, πήρε από το χέρι την Αργεντινή και της έδωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986. Ο Μαραντόνα ήταν αυτός που την οδήγησε σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό το 1990 και έχασε (άδικα) από την Γερμανία. Ο Μέγας Ντιέγκο ήταν αυτός που πήγε στην Νάπολι και την έκανε Πρωταθλήτρια Ιταλίας κόντρα στο τότε "κατεστημένο" του Βορρά.

Ο Μέσι σε αντίθεση, αν δεν έχει άλλους 10 γύρω από αυτόν δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Απολύτως τίποτα. Στην Μπαρτσελόνα έχει τους Τσάβι, Ινιέστα, Βίγια και φυσικά θα τον βοηθήσουν παραπάνω όταν βρεθεί σε κακή μέρα. Στην Αργεντινή που όλοι περιμένουν πολλά απ' αυτόν, φαίνεται πως δεν μπορεί ν' αντέξει το βάρος του ηγέτη. Με τίποτα δεν έχει ο Μέσι ηγετικές ικανότητες. Ούτε στην Μπαρτσελόνα, ούτε στην Αργεντινή έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

Το παιδί δεν έχει νεύρο. Χάνει η ομάδα και περπατάει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δεν έχει έναν ποδοσφαιρικό εγωισμό να φωνάξει, να κάνει κάτι, να βγάλει πάθος στο παιχνίδι του και στην ανάγκη να ξυπνήσει τους συμπαίκτες του. Τι να συγκρίνουμε τώρα με τον Μαραντόνα; Κακώς φοράει την φανέλα με το νούμερο 10, που την είχαν αποσύρει από την Αργεντίνικη ομοσπονδία (αλλά της το απαγόρευσε η FIFA).
Πείτε πάλι τη δικαιολογία ότι δεν παίζει στη θέση του και εξηγήστε μας που πρέπει να παίζει. Τον βάζει ο Μαραντόνα πίσω από τον επιθετικό, δεν παίζει εκεί. Τον βάζουν στα αριστερά, ούτε εκεί. Στα δεξιά, ούτε. Τον βάζει ο Μπατίστα στην κορυφή της επίθεσης (όπου και παίζει στην Μπαρτσελόνα), ούτε εκεί είναι η θέση του. ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ ΜΕΣΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!

Δυστυχώς για τους φίλους της Αργεντινής, άλλο ένα τρόπαιο χάθηκε. Άλλη μία αποτυχία για τους "μπιανκοσελέστε".  Ως την επόμενη διοργάνωση... ψάξτε να βρείτε τι έφταιξε και μόλις αρχίσει η επόμενη θα είναι όλα καλά και η Αργεντινή φαβορί. Όπως πάντα τα τελευταία χρόνια. Μόνο που τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο...

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/7/11

    μπαμπινο τα ιδια λεω κι εγω
    αυτον ουτε για τσιγαρα στο περιπτερο δεν τον στελνεις μονο του γιατι θα σου φερει γαριδακια!!!
    η οποια συγκριση με μαραντονα ειναι αστοχη.
    το παραδοξο ειναι οτι καλυτερο του μαραντοα τον βγαζουν οπαδοι ομαδων πλην ολυμπιακου που ξερουν και εχουν δει και κανα παιχτη της προκοπης.
    οταν εχεις σισε που δεν ξερει να ντριπλαρει ο μεσι οντως για μαραντονα μειαζει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Θέμη!!
    Ρε συ τι πράγμα είναι αυτό; Ρε μία ενέργεια να κάνει. Κάτι. Αυτός είναι ο κορυφαίος του κόσμου; Αλλά μάλλον ισχύει το στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος. Μιλάμε για ΤΟ χάλι. Δεν είναι τυχαίο ότι τον βρίζει όλη η Αργεντινή. Σ' αυτήν την Μπαρτσελόνα όπως είναι τώρα, όποιος και αν έπαιζε θα διακρινόταν. Φυσικά όταν αρχίσει η χρονιά και κάνει καμια νίκη η Μπαρτσελόνα, θα τον κάνουν πάλι θεό οι δημοσιογράφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή