Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ...




Καλησπέρα σας,

Πέρασε και το "ντέρμπι" του Καραϊσκάκη...
Ρε ποιόν δουλεύετε; Για ποιό ντέρμπι μιλάτε; Όταν παίζει Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. στο Φάληρο δεν είναι ντέρμπι. Δηλαδή ακόμα και όταν νίκησαν τον περσινό Ολυμπιακό εδώ, μόνο φιέστα δεν έκαναν. Αφού αν νικήσει ο Π.Α.Ο.Κ. θα μιλάμε για πολύ μεγάλη έκπληξη, τότε γιατί το λέτε ντέρμπι;

Τρία έγραψε το κοντέρ, όσα και τα πέναλτι που ζήτησε ο Σαλπιγγίδης. Που τα δες ρε αγόρι μου τα τρία πέναλτι; Είχες συνηθίσει από τον βάζελο ε; Που σας ακούμπαγαν και πέφτατε και σας δίναν πέναλτι.

Όλη την εβδομάδα προκαλούσαν με δηλώσεις. Θα κάνουμε, θα δείξουμε. Εγώ το μόνο που είδα από τους μεγάλους παίχτες της μεγάλης ομάδας των δύο Πρωταθλημάτων, ήταν να κλωτσάνε ασύστολα, να κοιτάνε να κάνουν ψευτοτσαμπουκάδες και γενικά να προσπαθούν να μην παιχτεί ποδόσφαιρο.

Αρκετά όμως ασχοληθήκαμε με τον Ο.Φ.Η. του Βορρά. Ας δούμε λίγο το παιχνίδι...
Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος, αλλά υπήρχαν και πολλές ελλείψεις βασικών παιχτών. Με τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο σε ρόλο "Ιμπαγάσα", δεν μπορούσε να έχει καλή ανάπτυξη ο Ολυμπιακός. Το γκολ προήλθε καθαρά από το πείσμα του Ριέρα που κυνήγησε την λάθος πάσα, αλλά πολύ ωραία μπαλιά πέρασε ο Γ. Παπαδόπουλος στον Μιραλάς, που όταν βρεθεί τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, δεν λαθεύει.

Ο λόγος που δεν πήγαινε καλά η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν το χαμένο κέντρο. Αυτό είδε και ο Βαλβέρδε και προτίμησε να βάλει στο κέντρο τον Ουρτάδο και να ρισκάρει κάπως με τη συμμετοχή του Ποτουρίδη. Η διαφορά φάνηκε αμέσως και η ομάδα απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα. Αυτή η αλλαγή είναι μία απάντηση σε όσους λένε ότι ο Βαλβέρδε δεν βλέπει γήπεδο και δεν ξέρει να κάνει αλλαγές. Ναι ρε ξερόλες, εσείς βλέπετε πιο πολύ γήπεδο.

Επίσης, μετά και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, είδαμε πάλι τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος στο δεύτερο μέρος. Μάλλον βιαστήκατε να τα πείτε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Περιμένω έναν από σας να βγει και να πει ότι η ομάδα δεν πάει καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Από εσάς που το λέγατε δηλαδή...

Τώρα έχουμε άλλο κόλλημα. Τον Φουστέρ. Σε κάθε αγωνιστική γκρινιάζουν γιατί τον βάζει και ότι είναι δικός του παίχτης. Δεν έχετε τι να πείτε ε; Μια χαρά πάει η ομάδα, σκοράρει συνέχεια, δικαιώθηκε ο Βαλβέρδε να βάζει τον Μιραλάς κι ας τον κατηγορούσαν ότι αφήνει την ομάδα χωρίς επιθετικό. Εκεί γιατί δεν λέτε για τον Βαλβέρδε ότι σ' αυτόν πιστώνεται η καθιέρωση του Μιραλάς; Γιατί δεν το παραδέχεστε; Και δεν νομίζω να υποστήριζαν πολλοί ότι πρέπει να μείνει στον πάγκο ο Πάντελιτς και να παίζει ο Βέλγος...

Αλλά είπαμε. Τώρα έχουμε τον Φουστέρ. Και γιατί δεν βγαίνει για να μπει ο Φετφατζίδης εκεί. Το σίγουρο είναι ότι ο Φετφατζίδης δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά που κάνει ο Φουστέρ μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι λέει δεξί χαφ ο πιτσιρικάς. Είναι χαζός ο Βαλβέρδε και δεν ξέρει που τον βάζει που τον βλέπει κάθε μέρα. Εσείς φυσικά και αυτό το ξέρετε καλύτερα, γιατί τον έχετε δει άπειρες φορές τον Φετφατζίδη και ξέρετε ποιά είναι η θέση που του ταιριάζει.

Λυπάμαι, αλλά όταν βλέπω τον Ολυμπιακό, μετά το περσινό χάλι να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να βάζει πολλά γκολ, να είναι πρώτος και να είναι με διαφορά η καλύτερη Ελληνική ομάδα κι εμείς με το ζόρι να ψάχνουμε κάτι να κατηγορήσουμε τον προπονητή, εμένα μου δείχνει εμπάθεια προς το πρόσωπό του.

ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΡΝΕΣΤΟ! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Συνέχισε τη δουλειά σου όπως ΕΣΥ ξέρεις!

Βάζε όποιον γουστάρεις εσύ. Μιλάνε τα αποτελέσματα και οι αγώνες για σένα...

Αφήστε επιτέλους την ομάδα Η-ΣΥ-ΧΗ!
Δεν είναι το θέμα η κριτική. Το θέμα είναι η ΧΟΛΗ...

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

Υ.Γ. Ρε τον Ηρακλή... Μετά το 0-2, αντί να κοιτάξει να το κρατήσει, κοίταξε να βγει όλος μπροστά. Τι ήθελε; Να βάλει τρίτο και τέταρτο; Πάντως, όποια ομάδα, ακόμα και Ελληνική, παίξει λίγο σοβαρά και πειθαρχημένα τον Παναθηναϊκό, μπορεί εύκολα να τον κερδίσει.

13 σχόλια:

  1. Εδώ που τα λέμε λίγο στην αρχή το φοβήθηκα βλέποντας τον Πάοκ να είναι κάπως καλύτερος στο π΄ρωτο ημίχρονο. Ησύχασα μετά το πρώτο γκολ του της ομάδας.
    Για τον Φουστέρ κάπου τα έχω πάρει και εγώ Μπάμπη. Ο ΜΟΝΟΣ που υπάρχουν λόγοι όταν δεν τραβάει δεν έχει αντικατασταθεί. Βέβαια μπορεί να τον δεις χαμένο σε όλο το παιχνίδι αλλά μπαίνει μέσα στις φάσεις. Για τον Βαλβέρδε. (Ξέχασα να αναφερθώ στο δικό μου post) Με άφησε λίγο μαλάκα Που χρησιμοποίησε τον Ουρτάδο στην άμυνα και τον Μοντέστο στο δεξιό άκρο, μπορούσε να βάλει τον Μοντέστο στο κέντρο της άμυνας και τον Γκαλίτσιο δεξιά. Στο δεύτετο κάπως το μπάλωσε δεν είχε και πολλές επιλογές μιας και ο Γ. Παππαδόπουλος δεν τράβηξε. Και πέρασε τον Ουρτάδο στο κέντρο και την αλλαγή τον Ποτουρίδη στην άμυνα. Εκεί κάπως ήρθε στα ίσια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαμπη καλησπέρα . Κοψαμε ταρίφα και στους γραφικούς Μπαοκτσιδες, που είναι η πιο μισητή ομάδα στην Ελλάδα. Ομως ρε φίλε, θα διαφωνήσω για τον Φουστέρ. Μεχρι τώρα δεν έχει δείξει απολύτως τίποτε, και νομίζω ότι είναι ένα καπρίτσιο του Βαλβέρδε. Εχθές δεν ακούστηκε καθόλου, ήταν δεν ήταν στο γήπεδο πέρασε απαρατήρητος. Ισως διαψευστούμε στη συνέχεια, αλλά μέχρι τώρα τίποτα. Τέλος έχω μια εντύπωση, μπορεί να κάνω και λάθος, ότι η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, αντί να βελτιώνεται, γίνεται χειρότερη. Ιδίως χτές, η νίκη οφείλεται σε προσωπικές ενέργειες , των μεγάλης κλάσης παιχτών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/10

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/11/10

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!

    ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

    ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΙΚΑ (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Η ΚΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΜΑΣ) ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΤΟ "ΗΘΟΣ"!

    ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ???? ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ "ΚΑΘΑΡΑ" , ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ!!! ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ??

    ΕΤΣΟΥΞΕ??? ΜΟΥ@@@@@@ΚΙΑ !!!!!!

    ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΦΕΤΟΣ!!!

    ΥΓ. ΜΠΑΜΠΑΡΕ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΗΡΘΑ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΘΡΥΛΑΡΑ! :D
    (ΠΙΑΣΑΜΕ Κ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Καλησπέρα Γαυράκο,

    Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν φοβήθηκα ότι μπορούσαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Για τον Φουστέρ, προς Θεού. Δεν λέω ότι είναι ο τέλειος και ότι είναι άψογος σε όλα... Απλά κάνει αρκετή δουλειά, αθόρυβη, που χρειάζεται σε μία ομάδα. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, ο Φουστέρ έπρεπε να γίνει αλλαγή και με τον βάζελο και με τον Πανιώνιο που σωστά έγινε και εχθές. Για τον Γκαλίτσιο που λες, καλά κάνεις και το είπες γιατί ήθελε να αναφερθώ αλλά το ξέχασα. Απλά χθες αποδείχθηκε ότι ο Βαλβέρδε δεν θέλει καθόλου τον Λαρισαίο. Καθόλου όμως. Και κάτι άλλο. Ούτε ο Γ. Παπαδόπουλος κάνει για τον Ολυμπιακό. Είχε δείξει καλός στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. πριν δύο χρόνια και δεν έχει καμία βελτίωση ακόμα. Δύσκολα θα καθιερωθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Γειά σου ρε Λιάκο!

    Η γνώμη μου για τον Φουστέρ ήταν (και είναι) πολύ καλή. Στις πρώτες αγωνιστικές ήταν πολύ καλός, για μένα, με αδιάκοπο τρέξιμο και πολύ πίεση ψηλά, αλλά γύριζε και στην άμυνα. Πράγμα που ακόμα κάνει, απλά δεν βοηθάει πολύ επιθετικά στους τελευταίους αγώνες. Αν και χθες θα μπορούσε να σκοράρει στο τέλος. Ήταν καλά τα τελειώματά του και πέρασε και μία πολύ καλή κάθετη στον Ριέρα, μισό γκολ, αλλά καθυτέρησε αρκετά ο Ριέρα. Για την απόδοση της ομάδας, σίγουρα δεν έχει τη φρεσκάδα των πρώτων αγωνιστικών. Αλλά τότε επέστρεψε ο κόσμος στο γήπεδο και έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και τραυματισμοί και μικροτραυματισμοί μέσα στον αγώνα από τα αντιαθλητικά χτυπήματα. Είναι λογικό να μην παίζουμε το καταπλητικό ποδόσφαιρο. Αλλά η ομάδα βελτιώνεται σε τομείς, όπως το τελείωμα των φάσεων που είχαμε μεγάλο πρόβλημα στην αρχή. Δουλειά και υπομονή και περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Γειά σου ρε Άκη, ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ!!!

    Εγώ δεν νομίζω ότι δεν ήμασταν ανώτεροι. Απλά δεν παίζαμε τόσο καλά όσο άλλες φορές. Όχι ότι ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Για αυτό που είπες δεν έχεις άδικο. Αλλά ξέρουν πολύ καλά ποιός είναι ο καλύτερος και τους πονάει πολύ. Περίμεναν ότι μετά τα περσινά, φέτος θα χτυπούσαν τίτλο και έχουν μείνει πίσω 10 βαθμούς...
    Στείλε ρε φίλε καμία μέρα που θα είσαι γήπεδο κάνα mail να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά... Για το στοίχημα δεν το ξαναλέω. Είσαι μάστερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/11/10

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΗΡΘΑ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΩ, ΤΡΕΧΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ, ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ.

    ΗΡΘΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΘΗΝΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ E-MAIL ΚΤΛ. ΣΕ ΕΧΩ ΥΠ-ΟΨΙΝ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ! ;)

    ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ Κ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΦΕΤΟΣ. :(

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ :)
    ΕΙΝΑΙ 99% ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ 1% ΕΜΠΝΕΥΣΗ!

    ΠΗΓΑ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ 100% ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ;)
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ (Κ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ) ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. eliasp
    Η πιο μισητή ομάδα στην Ελλάδα δεν είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός μας είναι. Μόνο εμείς τον αγαπάμε. Όπως είπε και ο Ανατολάκης αρκετές φορές ο Ολυμπιακός φταίει για όλα, ακόμα και για το καιρό.

    Μπάμπη.
    Με τον Γιάννη παπαδόπουλο υπάρχει ένα θέμα μιας και το παλικάρι δεν έχει πάρει και τις ευκαιρίες του Μήτρογλου. Αλλά και αυτό το παιδί, δεν λέει να πιάσει μια ευκαιρία από τα μαλλιά. Κρίμα και τον είχα ως ένα βαθμό για νεο Στολτίδη με το αριστερό-φαρμάκι που έχει.

    Όσο για το Γκαλίτσιο ότι δεν το πάει ο Ισπανός είναι αλήθεια. Ο δε Γκαλίτσιος το ξέρει. Αλλά δεν τον έχει εκθέσει και ποτέ ο πάιχτης. Και αυτός πήρε περισσότερες ευκαιρίες.

    Τώρα θα μου πεις και ο Ντάρμπισιρ τον εξέθεσε ουκ ολίγες φορές τον Βαλβέρδε αλλά ο Βάσκος τον έστειλε πάλι στην Αγγλία. Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Γαυράκο έχεις δίκιο γι' αυτό που λες για τον Ολυμπιακό. Για τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο όντως είναι κρίμα. Θα έχει σίγουρα κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος της χρονιάς, μακάρι να δείξει κάτι. Ο Γκαλίτσιος δεν έχει δείξει και τίποτα ακόμα, αλλά τουλάχιστον δεν έχει δημιουργήσει και κάποιο πρόβλημα. Για τον Ντάρμπισιρ που λες, τελικά καλύτερα που δεν είναι στο ρόστερ μας φέτος. Δεν θα έβρισκε θέση στην εντεκάδα με αυτόν τον Μιραλάς και θα γκρίνιαζε συνέχεια. Και να σου πω την αλήθεια, σε σύγκριση με τον Βέλγο, δεν έχουν καμία σχέση σαν ποδοσφαιριστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλησπερα ρε μπαμπηηηηηηηηηηηηηηηη χαιρετιζω ολους τους γαυρους
    ηρθα και εγω μετα απο απουσια τεσσαρων ημερων

    μπαμπη το ματς με τους μαλακες ειχε κερδος τον ντενις τον τρομερο
    επιγραματικα στα λεω γιατι εχω ενα κεφαλι καζανι
    ντενις ο τρομερος και σιγουρα ο ερνεστο θα τον αξιοποιησει διοτι προκειται για τεραστιο κεφαλαιο
    το δευτερο γκολ ηταν ολα τα λεφτα
    δεν μπορει αυτος ο παικταρας να ξεχασε την μπαλα
    ενα μεγαλο μπραβο στον ερνεστο ΓΙΑ την χρησιμοποιηση του ποτουριδη σε σημειο οπου η μπαλα εκαιγε
    και ο μικρος τα πηγε τελεια
    η εσωτερικη αλλαγη με τον γιγαντα ΟΥΡΤΑΔΟ ΣΤΟ κεντρο ολα τα λεφτα
    τη παιχταρας τη κοφταρος ειναι αυτος
    ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ε?
    κερδος μεγαλο και ο καταλανος που τον περιμενω πως και πως για την συνεχεια εχει να δειξει κ αλλα
    και τελος για τον φουστερ
    ρε παιδια δεν γινεται στο καραισκακη ο θρυλος να παιζει με τεσσερα σεντερ φορ και τρια δεκαρια
    και ποιος θα κοβει >¨¨? ο κεσελις ?
    ποιος θα μαρκαρει εγω ?
    αν ηταν ετσι ας παιρναμε τον ΤΑΚΑΡΟ για προπονητη ελευθερος ειναι
    ας σοβαρευτουμε
    αυτο δεν σημαινει οτι μου αρεσει ο φουστερ ισως καποιος αλλος να ηταν πολυ ποιο χρησιμος αλλα αυτον εχουμε για συγκεκριμενη δουλεια
    ΔΕΝ ΤΑ ΕΞΗΓΩ ΩΡΑΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Γειά σου ρε Κώστααααα. Χαθήκαμε ρε φίλε!
    Μια χαρά τα εξηγείς. Πολύ σωστό αυτό που είπες για τον Ρόμενταλ και φυσικά ο Βαλβέρδε δεν θα τον αφήσει έτσι. Εννοείται ότι δεν ξέχασε την μπάλα, όπως δεν την ξέχασε και ο Ριέρα. Ο Ριέρα είναι σβηστός ακόμα, ούτε 10% αυτού που μπορεί να δώσει δεν έχει δώσει και έχει βάλει 4 γκολ. Θα ανέβει κι αυτός σίγουρα...
    Ο Ουρτάδο είναι πολύ δυναμικό χαφ, τα είχαμε πει αυτά το καλοκαίρι. Ο τραυματισμός τον πήγε λίγο πίσω και βιάστηκαν πολλοί να τον αμφισβητήσουν. Θα τον μάθουν καλά όμως.
    Τέλος για τον Φουστέρ, αυτό είπα κι εγώ παραπάνω, ότι κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο. Θα ανέβει κι αυτός πάντως και τον περιμένω καλύτερο και από τις πρώτες αγωνιστικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή