Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ...




Καλησπέρα συνταξιδιώτες της τρέλας μας,

Κάποια προβλήματα με τη σύνδεση μας κράτησαν μακριά αυτές τις μέρες και παρ' όλο που αργήσαμε λίγο θα μιλήσουμε και εμείς για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Μετά το παιχνίδι με τους Σισέδες ακούσαμε πάρα πολλά για τα δεύτερα ημίχρονα που κάνει ο Ολυμπιακός και ότι πέφτει πολύ η απόδοση τότε. Κατ' αρχάς να πούμε ότι είναι λογικό να μην παίζει ενενήντα λεπτά σε τρομερό ρυθμό η ομάδα, καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς και για ένα ακόμα καλοκαίρι δεν ξεκινήσαμε με τις σωστές βάσεις. Ελάχιστοι "βασικοί" στην προετοιμασία, αλλαγή προπονητή κτλ.

Τώρα, για το θέμα του δευτέρου ημιχρόνου, το είχαμε πει ότι η ομάδα, τόσο με τον Αστέρα, όσο και με τον Βόλο αλλά και την Ξάνθη πήγε πολύ καλά. Νομίζω ότι καλύτερα από το πρώτο ημίχρονο πήγε στο δεύτερο στην πρεμιέρα με τον Ηρακλή, ενώ με την Κέρκυρα και τις Σέρρες δεν εντυπωσίασε σε καμία στιγμή του αγώνα. Δηλαδή μιλάμε για τον αγώνα με τον Άρη και με τον Παναθηναϊκό ότι έπεσε η ομάδα στο δεύτερο μέρος. Και φυσικά τα συμπεράσματα βγήκαν... Τώρα που έβαλε τέσσερα τέρματα στο δεύτερο, τι έχετε να πείτε για την πτώση της απόδοσης; Μήπως τελικά ήταν απλά τυχαίο; Αλλά δεν κάνετε λίγο υπομονή. Λίγο μόνο. Γιατί φέτος η ομάδα έχει βάσεις και δουλεύεται σωστά. Άρα όλες οι αδυναμίες θα καλύπτονται. Και για εμένα, όσο πιο αντικειμενικά μπορώ να τα βλέπω, έχουν λιγοστέψει αρκετά οι αδυναμίες της ομάδας.

Στον αγώνα του Σαββάτου έλειψε πολύ ο Ιμπαγάσα από το κέντρο του Ολυμπιακού. Ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος και ο Ουρτάδο δεν μπορούσαν να προωθήσουν την μπάλα και ο μόνος που προσπαθούσε να το κάνει αυτό ήταν ο Φουστέρ. Και ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ! Φώναζαν για τον Φουστέρ επειδή τρεις κάθετες πάσες του δεν πέρασαν. Κάθετες πήγε να περάσει ρε μάγκες, όχι πάσες στον τερματοφύλακα. Οι κάθετες έτσι είναι. Ή περνάνε και βγαίνει ο άλλος τετ-α-τετ ή δεν περνάνε. Στην Ξάνθη πέρασε, το Σάββατο όχι. Και εκτός αυτού, όλοι δικαιούνται να κάνουν μία κακή εμφάνιση.

Αλλά πείτε το καθαρά, ότι τον αποδοκιμάζετε γιατί είναι επιλογή Βαλβέρδε...

Ο Μιραλάς τελικά είναι καλός και μόνος του μπροστά. Υπήρχε κάποια ανησυχία από αρκετούς ότι δεν είναι καθαρό φορ και δεν μπορεί να παίξει μόνος του μπροστά. Προσωπικά από όσα είχα δει από την καριέρα τους στις προηγούμενες ομάδες, είχα πει ότι αυτή είναι η θέση του. Και μάλιστα είναι ο σύγχρονος ο επιθετικός που πρέπει να έχει ταχύτητα και καλή τεχνική. Το ισπανικό μοντέλο που είχαμε πει...

Τέλος για το θέμα του Μιραλάς, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ανησυχία...
Απλά να θυμίσω τη δήλωση του Μαρινάκη, ότι όποιον θέλει ο Βαλβέρδε θα τον αποκτήσει. Τον θέλει ο Βαλβέρδε τον Μιραλάς;
Η απάντηση δική σας...

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου