Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!!!



Καλησπέρα σε όλους,

Με το καλοκαίρι να έχει φτάσει τα μέσα του και την θερμοκρασία να φτάνει στο "κόκκινο" συνεχίζονται και οι μεταγραφές των ομάδων.

Η Α.Ε.Κ. έκανε μία αρκετά καλή κίνηση για τα δεδομένα της και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 32άρη (!!!!) Γκούντγιονσεν, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του συνομήλικου (χαχαχα) Γέστε!

Βρε τσάτσοι, μαθηματικά ξέρετε; Ο Γκούντγιονσεν έχει γεννηθεί 15 Σεπτεμβρίου του 1978. Δηλαδή σε δύο μήνες κλείνει τα 33 και πάει για 34. Για τους Έλληνες δημοσιογράφους όμως είναι 32 χρονών ακόμα.

Από την άλλη έχουμε τον Φραν Γέστε, που έχει γεννηθεί 6 Δεκεμβρίου του 1979. Δηλαδή σε 5 μήνες θα κλείσει τα 32 και θα πάει για 33. Αυτός όμως είναι ήδη 32άχρονος.
Πως γίνεται δύο άτομα να έχουν 15 μήνες διαφορά και να έχουν την ίδια ηλικία, μόνο οι Έλληνες δημοσιογράφοι θα μπορούσαν να το κάνουν.
Η απάντηση είναι εύκολη. Παίχτης του Ολυμπιακού δεν είναι; Βάλτου κάνα χρόνο παραπάνω. Στους άλλους βγάλε και κανένα...

Ε ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞ!!!

Πάντως όσα χρόνια και να αφαιρέσετε, στο γήπεδο φαίνονται όλοι και όλα

Από τα βάθη του Πειραιά, την χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

2 σχόλια:

  1. Γεια σου ρε παιχταρά. Εννοείται ότι όλα φαίνονται στο γήπεδο. Η κράση, η διατροφή, η άσκηση και γενικώς η καλή ζωή παίζουν τεράστιο ρόλο. Αν ο Ισλανδός ερθει και θελήσει να παίξει μπάλα δεν θα παίξει ρόλο η ηλικία. Στην Ελλάδα οι άμυνες είναι της πλάκας σε σχέση με τα προηγμένα πρωταθλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Κάνθαρε!
    Δεν λέω ότι ο Γκούντγιονσεν δεν θα παίξει μπάλα. Μπορεί να είναι και ο καλύτερος παίχτης του Πρωταθλήματος. Αλλά οι βλάκες οι δημοσιογράφοι να μάθουν επιτέλους ότι δεν τρώμε κουτόχορτο. Εδώ και αρκετά χρόνια, αυξάνουν τις ηλικίες των παιχτών που θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός και κατεβάζουν τις ηλικίες των παιχτών Α.Ε.Κ. και ΠΑΟ. Αλλά μιλάμε αυτό ήταν απίστευτο που έκαναν. Ο ένας σε 5 μήνες να κλείνει τα 32 και ο άλλος που σε μόλις 2 να κλείνει τα 33 και να τους βγάζουν συνομήλικους;;; ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή