Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Η ΠΙΟ ΣΟΦΤ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!


Καλησπέρα συμπαραστάτες της τρέλας μας,

Ο Ολυμπιακός εχθές έκανε απλά ένα ακόμα βήμα τίτλου. Δεν πήρε κανένα ντέρμπι. Μην τρελαθούμε κιόλας. Καλή ομάδα ο Άρης, αλλά μέχρι εκεί. Πιο πολύ δύσκολο παιχνίδι θα το έλεγα παρά ντέρμπι.

Αλλά μην τρελένεστε. Αυτή η ομάδα είναι πολύ σοφτ. Το έχουν πει όλοι οι αντικειμενικοί. Δεν έχει νεύρο ρε παιδί μου. Δεν έχει τσαμπουκά. Οι παίχτες δεν μπαίνουν σε μονομαχίες. Τιτίκες όλοι! Και ο Μέλμπεργκ και ο Αβραάμ και ο Τοροσίδης και ο Ραούλ Μπράβο και ο Μοντέστο και ο Ιμπαγάσα και ο Φουστέρ και ο Τζιμπούρ. Άψυχοι ρε παιδί μου. Μην κοιτάτε που σήμερα οι εφημερίδες λένε ότι έχει τσαμπουκά αυτή η ομάδα. Στην επόμενη άσχημη εμφάνιση (όχι ήττα, απλά άσχημη εμφάνιση) θα βγουν να κατασπαράξουν όλοι.

Μόνο η Πράσινη και η Ντέρμπι βρήκαν την αιτία του κακού. Δεν απέβαλλε 11 παίχτες του Ολυμπιακού. Έτσι θα είχαν ελπίδα να νικήσουν στο Καραϊσκάκη. Αν έχετε πρόβλημα ρε παιδιά, να κατεβάσουμε την εφηβική ομάδα, μήπως έχει και λίγο σασπένς. Για τα δύο πέναλτι ούτε λόγος. Ειδικά αυτό στον Ριέρα.

Στο χθεσινό παιχνίδι, οι ερυθρόλευκοι μπήκαν από την αρχή για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ο Άρης έκανε μόλις δύο φάσεις σε όλο το ενενηντάλεπτο, στις οποίες ευτύχισε να βάλει και γκολ από το πουθενά. Ένα λάθος του Ραούλ Μπράβο, έφερε τον Νέτο μόνο του απέναντι από τον Πάρντο, ο οποίος ευθύνεται και λίγο για το γκολ, αφού η μπάλα περνάει πάνω από το χέρι του.

Τέλος πάντων, ακόμα και μετά το γκολ του Άρη, ο Ολυμπιακός έδειχνε καλύτερος και δεν σταμάτησε να παίζει όπως εκείνος ξέρει. Πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, ασταμάτητο πρέσινγκ και κάθετο ποδόσφαιρο. Ο Ιμπαγάσα έκανε ό,τι ήθελε και πέρναγε την μπάλα όπως ήθελε μπροστά. Αλλά και πάλι μην νομίζετε. Ο Γεωργίου είπε πως ο Βαλβέρδε τον έχει κάνει αμυντικό χαφ. Ε ρε κάτι άμπαλοι που υπάρχουν...

Μία καταπληκτική μπαλιά του "αμυντικού χαφ" έβγαλε τον Τζιμπούρ μόνο του και ο "τρομοκράτης" το παστέλωσε στον κουμπ-Άρη. Αλλά ακόμα και τότε οι Πειραιώτες συνέχισαν να κάνουν το παιχνίδι τους χωρίς να χαμηλώσουν τον ρυθμό. Και φτάσαμε στο 75' όταν αυτός ο άμπαλος μωρέ, η επιλογή του άλλου άμπαλου του Βαλβέρδε, να δεις πως τον λένε... Α ναι, ο Φοσυτέρ μωρέ, ο άχρηστος, που τον πληρώσαμε ένα κάρο λεφτά και δεν έχει κάνει τίποτα. Που δεν ξέρει μπάλα και ένα παιχνίδι δεν έχει δώσει. Αυτός, λοιπόν, έβαλε ένα εύκολο γκολ που το έβαζε και ποδοσφαιριστής της Α' Πειραιά.

Λοιπόν όλοι οι άμπαλοι και όλοι οι προπέτες καλό θα είναι να δουν πριν μιλήσουν. Έχουμε πήξει στους προπονητές εδώ και πραγματικά νομίζω ότι ο Μαρινάκης είναι πολύ χαζός. Πήγε και έφερε τον Ισπανό τον άμπαλο που δεν βλέπει γήπεδο και δεν ξέρει να διαλέγει παίχτες και δεν έπαιρνε έναν προπονηταρά από τις κερκίδες. Που και γνώσεις ποδοσφαίρου θα είχε και άψογος θα ήταν σε θέματα τακτικής και θα ήξερε σε ποιά θέση παίζει ο καθένας και θα έκανε σωστές αλλαγές. Αλλά τι λέω, αφού θα είχε κάνει το άψογο στήσιμο, γιατί να κάνει αλλαγές; Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Θα ζήταγε μεταγραφές παιχτών που είναι σίγουρα καλοί. Οι άνθρωποι ξέρουν την παγόσμια αγορά.

Κρίμα ρε! Κρίμα! Πήγε και νίκησε ο Βαλβέρδε και η ομάδα του και δεν σας έκαναν τη χάρη να βγείτε να κατηγορήσετε. Αλλά με συγχωρείτε. Αποκλείεται να νίκησε χθες ο Ολυμπιακός. Δεν παίρνει δύσκολα παιχνίδια αυτή η ομάδα.

Δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα αμφιβολία για το ποιός θα πάρει το Πρωτάθλημα, έτσι;

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

Υ.Γ.1 Και τώρα ο πελάτης...

Υ.Γ. 2 Πονάει μερικούς το δύο στα δύο του Βαλβέρδε

4 σχόλια:

  1. MΠΑΜΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ποιο πρωταθλημα ρε φιλε ποιο?ο εν χριστο θεμιστοκλης εκανε την απονομη σημερα στο καραισκακη
    απο τον νοεμβριο τελειωσε αυτο παμε για το 40 τωρα
    με λιγες λεξεις
    αρχοντας ο μοντεστο ΑΡΧΟΝΤΑΣ μην ξαναδω τους ντουντουδες τωρα γιατι θα γινει κολαση
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ
    η ευτυχια του βαζελου θα ειναι να μην παιζει ο βελγος γιατι μπροστα ο μιραλας και ελευθερος ο τρομοκρατης
    κλαψε με μανα κλαψε με μια νυχτα με πανσελληνο
    ο αβρααμ λευκος πυργος του πειραια ο ολαφ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ Κ ΑΥΤΟΝ
    ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΑΡΑ
    και μοντεστο φιλε ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ
    ρε πουστη μου εντεκα χρονια σε κορυφαιο πρωταθλημα ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ
    ΗΜΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου ρε Κώστααααααα. Όλοι άμπαλοι είναι ρε και τιτίκες. Ένα χάλι ο Ολυμπιακός. Εγώ απορρώ πως είναι πρώτος. Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Το καλοκαίρι με λίγες και καλές κινήσεις θα το πάρουμε από τον Σεπτέμβρη το Πρωτάθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τον Μάη, θα είναι ωραία...

    ...με την κούπα στον Περαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου φίλε pavvou...

    5-6 εβδομάδες έμειναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή