Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ;


Καλησπέρα,

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έδειξε το πολύ κακό της πρόσωπο! Μπορεί να νίκησε την Τσιμπόνα του Ζάγκρεμπ με 78-75, όμως η εικόνα της ήταν τραγική! Φυσικά και δεν μηδενίζω την όλη προσπάθεια, όμως στα δύο τελευταία παιχνίδια οι ερυθρόλευκοι μας απέδειξαν ότι δεν έχουν γίνει ακόμα η σταθερή ομάδα που θα καθαρίζει άνετα όλους τους αντιπάλους που βρίσκονται σε πολύ κατώτερο επίπεδο απ' αυτούς!

Δεν λέω, καλές ομάδες και το Μαρούσι και η Τσιμπόνα. Το μπάτζετ όμως αυτών των ομάδων δε φτάνει για να καλύψει ούτε τους... αναπληρωματικούς του Ολυμπιακού! Τα 'χουμε πει αρκετές φορές. Ο Ολυμπιακός έχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ! Το ταλέντο ξεχειλίζει από την ομάδα, όμως δεν φτάνουν αυτά! Σε όλα τα αθλήματα, όσους παιχταράδες κι αν έχει κάποια ομάδα, αν δεν δείχνει την απαιτούμενη σοβαρότητα δεν μπορεί να καθαρίσει ένα παιχνίδι.

Δυστυχώς στο χθεσινό παιχνίδι οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν ΑΣΟΒΑΡΟΙ! Για άλλη μία φορά, ευτυχώς όμως από τις ελάχιστες φέτος. Τίποτα δεν έβγαινε στο παρκέ, τίποτα δεν πήγαινε καλά. Τίποτα, εκτός από τον ''δαιμονισμένο'' φέτος Τεόντοσιτς και τον ''οδοστρωτήρα'' Big Σόφο! Ο Σοφοκλής έδειξε χθες το μεγάλο πάθος που τον διακρίνει. Μαχόταν σε κάθε φάση, έκλεβε μπάλες και έκανε ακόμα και... βουτιές για να σώσει την κατοχή! Αυτοί οι δύο αποτέλεσαν όαση στον χθεσινό Ολυμπιακό.

Εκτός από κάποια καλά ατομικά στοιχεία, το μόνο καλό που είδαμε χθες από τους ερυθρολεύκους είναι ότι ακόμα και στην ΤΡΑΓΙΚΗ τους μέρα, μπορούν να πάρουν τα παιχνίδια. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι το μόνο θετικό που βγήκε από τη χθεσινή αναμέτρηση.

Τα ψέμματα τελείωσαν. Το άλλο Σάββατο κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Η κοιλιά που δείχνει να κάνει τώρα η ομάδα πρέπει να σταματήσει. Όχι το άλλο Σάββατο, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ! Θα είναι κρίμα να χάσουμε και αυτόν τον τίτλο. Θα είναι κρίμα για τους παίχτες και τον προπονητή, αλλά κυρίως για τους προέδρους και τους οπαδούς.

Άλλωστε η υπομονή δεν είναι αιώνια...
Εμείς άλλη νηστεία δεν την αντέχουμε...
Ελπίζουμε κι εσείς...

Υ.Γ.1 Πολλά μπράβο στην ομάδα Βόλλεϋ των Αντρών! Αν κι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν μ' αυτά που κάνουν φέτος! Νικάνε Τρεντίνο και Ζενίτ Καζάν και χάνουν από Άρη, Π.Α.Ο.Κ.!!!! Είπαμε όμως, ταμείο τον Ιούνιο. Ελπίζω να βγει... θετικό.

Μ.Ρ.

2 σχόλια:

  1. θα σου πω κατι μπαμπη
    εχω αρχισει να φοβαμαι δεν αντεχω να περιμενω τα παιχνιδια για να καταλαβαινω αν ειναι ξυπνιος ο παναης
    σκουρα τα πραγματα και μιλαω παρα πολυ σοβαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω την εντύπσωση ότι το ματς το πήρες λόγω της ποιότητας κάποιων παιχτών. Σοβαρός δεν ήσουν, αλλά παρόλα αυτά κέρδισες. Μέχρι πότε θα γίνεται αυτό; Το βασικό ερώτημα είναι ότι δεν παρουσιάστηκες σοβαρός επειδή οι παίχτες το πήραν στη πλάκα ή επειδή ο Γιαννάκης αδυνατεί να διαχειριστεί το υλικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή