Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

Δεν μας έφταναν όλον αυτόν τον καιρό τα γνωστά προβλήματά μας, ήρθαν και νέα...

Ενώ λοιπόν όλη αυτή τη χρονιά είχαμε τόσους τραυματισμούς, η ομάδα κουτσά στραβά τα έβγαζε πέρα. Πέρασε στους 16 του Champions League και κατάφερε με τα... δεύτερα να κεράσει τον καλό πελάτη ένα μπουκαλάκι Da Pipa.

Φυσικά είχαμε και τους τρομερούς μας ''προπονητές''!! Αστέρια και οι δύο φετινές επιλογές της διοίκησης. Ο πρώτος μας έδειξε πως είναι να τσακώνεσαι με την επίθεση ( ακόμα και αν έχεις νικήσει με 0-2 κάποια Σέριφ, πρέπει να την τρέμεις μην κάνει την ανατροπή στο γεμάτο Καραϊσκάκη ). Ο δεύτερος μας έδειξε όμως κάτι καλύτερο... πώς είναι να τσακώνεσαι με τον τερματοφύλακα, την άμηνα, το κέντρο και την επίθεση!! Αυτός βέβαια τσακώθηκε και με άλλα θέματα, όπως την πειθαρχία και πολλά άλλα...

Αυτά ευτυχώς ανήκουν στο παρελθόν. Κι εκεί που λες ότι η ομάδα αρχίζει να βρίσκει ένα σημείο αναφοράς, που είναι φυσικά να ανατρέψει το σκηνικό και να κατακτήσει το 38ο πρωτάθλημα, βλέπεις να συνεχίζονται τα παρατράγουδα με τις διαιτησίες και τη διοίκηση να παραμένει απαθέστατη! Λες άντε, είμαστε υπεράνω και θα δείξουμε ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ και θα τους νικάμε και αυτούς! Έλα όμως που υπάρχουν κι άλλα θέματα...

Ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι με τους Σισέδες τιμωρήθηκε με ένα χρηματικό πρόστιμο γι' αυτά που... έγιναν στο Καραϊσκάκη. Αυτό το πρόστιμο, λοιπόν, κάποια κυρία την εκνεύρισε γιατί θεώρησε ότι ήταν λίγο. Έκανε η ίδια έφεση (!) και η ποινή μεγάλωσε. Τώρα μετά τα όσα έγιναν με την Καβάλα οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν ξανά με χρηματικό πρόστιμο, αλλά και με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών ( πρώτη ομάδα μ΄αυτήν την ποινή από τότε που ιδρύθηκε η Superleague ). Κι έρχεται πάλι αυτή η κυρία να ζητήσει την μεγαλύτερη τιμωρία του Ολυμπιακου!

Τώρα πρέπει η διοίκηση της ομάδας να δηλώσει παρών. Να βγούν και να βάλουν τέλος σε όσους δεν σέβονται και σε όσους παίζουν με το όνομα του Ολυμπιακού! ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!

Το πρωτάθλημα τώρα... ξαναρχίζει!
Εμείς στηρίζουμε την ομάδα, ελπίζουμε και η διοίκηση.

Υ.Γ.1 Δηλαδή αν ο Κύρκος ήταν στο παιχνίδι ΠΑΟ - Α.Ε.Κ. πόσες κόκκινες θα έβγαζε στον Κατσουράνη;

Υ.Γ.2 Και τα μαρκαρίσματα του Βύντρα και του Σαριέγκι πεντακάθαρα, έτσι;

Υ.Γ.3 Στο μπάσκετ όλα καλά. Οι γκρίνιες προς το παρών πέρασαν. Πάρτε όμως το κύπελλο. Σπάστε τους τον τσαμπουκά. Θα είναι η ιδανικότερη επιστροφή στους τίτλους φέτος μπορεί και με... τριπλό στέμμα.

Υ.Γ.4 Κι εγώ τον θέλω πάντως τον Βαλβέρδε

Υ.Γ.5 Ε όχι δανεικό παίχτη στον Ο.Φ.Η.!! Εμείς θα τον ανεβάσουμε πρώτη εθνική; Πάμε να βγάλουμε τα μάτια μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου