Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΣΒΗ... ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΤΕ



Πάει και η δεύτερη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και αν δούμε τη βαθμολογία στον όμιλο του Πρωταθλητή της Συγγνώμης, εεε της Ευρώπης, θα μείνουμε έκπληκτοι! Πολλοί θα νομίζουν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Δεν γίνεται το ''καμάρι'' της Ελλάδας, η ομαδάρα του Ομπράντοβιτς, του παιχταρά Διαμαντίδη να είναι τελευταία με 0 (ολοστρόγγυλο μηδέν κιόλας) νίκες! Άλλοι θα πουν '' Θα τρελαθώ, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!''. Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Όλα ευνοϊκά ήρθαν για τον Ευρωπρέσβη μας! Κληρώθηκε με το Μαρούσι. Που να κάνει τώρα ταξίδια και να κουράζεται; Μάλιστα βάλαν το Μαρούσι να παίξει στην... έδρα του, το Ο.Α.Κ.Α., δηλαδή να είναι φιλοξενούμενο! Φυσικά και η πλειονότητα των οπαδών ήταν Παναθηναϊκοί! Δηλαδή η συνταγή είχε όλα τα απαραίτητα υλικά για να είναι επιτυχημένη.

Συγγνώμη... ξέχασα στα υλικά και τη διαιτησία. Γιατί όταν π.χ., γλιστράει ο Σπανούλης, λέω εγώ τώρα, πρέπει να δοθούν τα βήματα. Έτσι δεν είναι; Ε όχι! Όταν χάνει ο Ευρωπρέσβης και το παιχνίδι τελειώνει, φυσικά και δεν ισχύουν αυτά! Και η φάση ασχολίαστη από τον κύριο Σκουντή! Μάλλον νόμιζε ότι η άλλη ομάδα δεν ήταν Ελληνική...

Όλα λοιπόν έδειχναν ότι σήμερα θα έφτανε ο Παναθηναϊκός στη νίκη, εύκολα ή δύσκολα. Κι όμως, το αξιόμαχο Μαρούσι το πάλεψε το ματς και δικαιώθηκε. Αν μάλιστα νικήσει τώρα και την Παρτιζάν και το ''καμάρι'' μας χάσει από την Μπαρτσελόνα, πρέπει όλοι οι Έλληνες να θέλουμε να νικήσει ξανά το Μαρούσι τους πράσινους! Έτσι δεν είναι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι;

Πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Μπαρτζώκα και την ομάδα του! Κόντρα σε όλους και σε όλα πήραν τη νίκη και έστειλαν τον Ευρωπρέσβη μας με το... ενάμιση ποδι σπίτι του! Είμαι περίεργος να δω τ' αυριανά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και ειδικά των ''πράσινων''. Μάλλον θ' ασχολούνται ακόμα με τις δηλώσεις του Λεωνίδα-Σισέ.

Και μία συμβουλή στον παίχτη του Αμαρουσίου Billy Keys. Να κάνει τ' όνομά του Billy Kiss, για να στέλνει... φιλάκια με τα τρίποντά του!

Υ.Γ.1 Αν χάσει ο Παναθηναϊκός και από τον Πανελλήνιο την Κυριακή, θα τεθεί θέμα Ομπράντοβιτς;

Υ.Γ.2 Ο παιχταράς Χέισλιπ γιατί ξεχάστηκε στον πάγκο; Ο καλύτερος του Κλέιζα; Μάλλον θα 'ναι κι αυτός σαν κάποιους δύο Ριβάλντο! Ε, αυτός είναι δύο Κλέιζα, χαχαχα!

Υ.Γ.3 Για να πούμε και κάτι δικό μας. Βάλαν λέει οι παίκτες τις φωνές στον Λούα Λούα επειδή έκανε κάποιες ατομιστίες στην προπόνηση. Ποιός είναι αυτός που τα είπε στους δημοσιογράφους και γιατί; Δεν είναι και τόσο τρομερό! Φυσικά τους δώσαν τροφή τώρα. Με μεγάλους τίτλους αύριο... ''Νέο πειθαρχικό παράπτωμα στου Ρέντη'', ''Χάθηκε ο έλεγχος στ' αποδυτήρια'' και άλλα πολλά!

Υ.Γ.4 Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον Λούτσο μας. Ο Λουστιάνο Γκαλέττι είπε πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται, ακόμα και ΦΕΤΟΣ (!), ενώ τόνισε για ακόμα μία φορά το πόσο πολύ αγαπάει τον Ολυμπιακό και εμάς! Κι εμείς Σ' ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΟΥΤΣΙ!

Υ.Γ.5 Νομίζω πως βρήκαμε τον νέο μας αρχηγό...(όταν φυσικά αποσυρθεί ο Αντώνης)

Υ.Γ.6 Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ πλησιάζει... 14 και σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου