Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ




Είμαστε λίγες μέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου με την ομάδα των κοντών! Δεν θα κάτσω τώρα να ασχοληθώ ούτε με το Γιαννάκη, ούτε με κανέναν! Άλλωστε τώρα ό,τι ήταν να γίνει έγινε. Τώρα ό,τι και ν' αλλάξει ελάχιστα πράγματα θα βελτιωθούν, για να μην πω τίποτα.

Τα είχαμε πει εδώ και αμέσως μετά από τον αγώνα με την Κίμκι... ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ! Αν τη δείξει ο Ολυμπιακός μπορεί άνετα να φύγει νικητής και από το Ελληνικό και από το Ο.Α.Κ.Α.!

Λίγες μέρες μετά, δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε... ΑΣΟΒΑΡΗ η ομάδα στο Κυριακάτικο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα; Ήττα με κάτω τα χέρια. Οι πολυακριβοπληρωμένοι παίκτες μας δεν μπήκαν καν στο κλίμα του αγώνα! Ενώ ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου μα καθόλου συγκεντρωμένοι. Και όλα αυτά λίγες μέρες μετά την ήττα του λαγού από την πιο φορμαρισμένη, ίσως, Ελληνική ομάδα!!

Τέρμα τα ψέμματα. Είπαμε,εμείς για άλλη μία φορά θα κάνουμε υπομονή. Όμως ακόμα και αυτή η υπομονή εξαντλείται! Το ταμείο θα γίνει τον Ιούνιο, αλλά δεν θέλουμε να βλέπουμε σκαμπανεβάσματα! Αυτή η ομάδα δουλεύεται εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Και ντάξει, δεν παίζαμε ούτε με την Μπαρτσελόνα, ούτε με την CSKA.

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ!

Σίγουρα μας νοιάζει η ήττα, αλλά αν παλέψετε και παίξετε εμείς θα το εκτιμίσουμε! Με εμφανίσεις όμως σαν αυτήν της Κυριακής μας γκρεμίζετε ό,τι πάτε να χτίσετε! Τουλάχιστον ας είναι γερές οι βάσεις...

Και κάτι τελευταίο... δεν δεχόμαστε καμία δικαιολογία για διαιτησίες. Ειδικά όταν πάιζετε έτσι!

Περιμένουμε τη συνέχεια...

Μ.Ρ.

3 σχόλια:

  1. κανε την ομαδα παλι πρωτη παναγιωτη παναγιωτη
    η συγκινηση ειναι μεγαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα, τεράστια η συγκίνηση! Θα δούμε σε 10 μέρες. Να ξυπνήσουν γιατί μάλλον δεν ξέρουν πού βρίσκονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύσκολα κέρδισε την Τσιμπόνα...Και η γκρίνια μου φαίνεται ότι μεγαλώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή