Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ...




Και να θέλαμε να σχολιάσουμε το ματς στο Αλκαζάρ μας κάνατε ν' αλλάξουμε θέμα. Η ομάδα μπάσκετ λοιπόν τα κατάφερε! Νίκησε στο Σ.Ε.Φ. τον πρωταθλητή της συγγνώμης με 11 πόντους, διαφορά που λογικά θα μπορούσε να την κρατήσει στο Ο.Α.Κ.Α., έτσι μας αρκούσε να νικήσουμε όλα τ' άλλα παιχνίδια για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Ήρθε η σφαλιάρα απ' τον Πανιώνιο. Δείξαμε πάλι ΥΠΟΜΟΝΗ (η λέξη σου κύριε Γιαννάκη). Μη στεναχωριέσαι όμως... και σήμερα το ίδιο θα κάνουμε. Ας όψεται ο τελικός.

Την Πέμπτη γελάσαμε όλοι με την ήττα του βάζελου από το Μαρούσι. Εσείς όμως βγαίνατε και λέγατε ότι μας έκανε καλό και ήταν ένα καλό μήνυμα για τη σημερινή αναμέτρηση. Θα ήσασταν υποτίθεται σοβαροί... ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ! Χάσατε με κάτω τα χέρια. Γεμίσατε μια καρδάρα μέχρι πάνω με γάλα και της δώσατε μία και το χύσατε! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ! Ο πρώτος τίτλος κρίνεται σε δύο εβδομάδες. Οργανωθείτε και δείξτε το πρόσωπο που δείξατε στη Ευρώπη. Τλευταία χρονιά που κάνουμε... υπομονή!

Πάμε όμως και λίγο στη... Λάρισα. Σούζα τ' αλογάκι έτσι; Βάρεσε προσοχή. Κύριε Πηλαδάκη γιατί δεν διώχνατε τον Ουζουνίδη τόσες μέρες; Θα τον διώξετε μήπως τώρα; Ή μήπως θα πάρει και πριμ; Ο κόσμος της Λάρισας φώναζε όλη τη βδομάδα; Μήπως έβλεπαν κάτι;

Πολλά μπράβο και στον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος το Σισέ! Έχει σκοράρει σε όλα τα ντέρμπι(και δεν είναι ειρωνικό). Και πάντα έχει πολύ σκληρή αντιμετώπιση από τους αντίπαλους αμυντικούς, έτσι; Δηλαδή το ξύλο που έφαγε πέρσι ο Ντιόγκο δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτό που έχει φάει ο ΗΡΩΑΣ αυτός! Ε ρε ξεφτίλα. Κανείς δεν τον ακουμπάει τον παιχταρά... Τσάμπα και το οξυγόνο που πήρε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι για να κολάει τις λάμες.

Όσο για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό το μόνο που έχω να πω είναι ότι έκανε τ' αυτονόητα. Περιμένουμε ανάλογη συνέχεια και βλέπουμε...

1 σχόλιο:

  1. Πολύ υπομονή βλέπω ότι κάνετε με τον Γιαννάκη και κάποια στιγμή θα εξαντληθεί. Αν τα πράγματα δεν πάνε και καλά στον τελικό βλέπω να τον ξηλώνετε από την θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή