Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΛΟΥΝ... ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ




Καλησπέρα συνταξιδιώτες της τρέλας μας,

Μετά την ήττα από τον Ηρακλή το Σάββατο μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι.
Στα δέκα άτομα που ακούς, οι έξι με εφτά γκρινιάζουν. Για όλους και για όλα.
Για τον Βαλβέρδε, για τους παίχτες, ακόμα και για τον Μαρινάκη.
Τα είπαμε άλλωστε και τη Δευτέρα ότι αποκάλεσαν τις μεταγραφές που έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, του πανεριού.

Αυτά φυσικά έχουν τον σκοπό τους...
Εννοείται πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού (οι πραγματικοί και όχ κάποιοι που παίρνουν τηλέφωνα σε εκπομπές και το παίζουν Ολυμπιακοί) δεν θέλουν το κακό της ομάδας. Απλά έχουμε όλοι μας συνηθίσει να βλέπουμε την ομάδα μας να κερδίζει και κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Αλλά το να φτάνουν σε σημείο να μηδενίζουν τα πάντα χωρίς να έχουν δει ακόμα ούτε ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων αυτής της ομάδας δεν είναι μόνο υπερβολικό, αλλά και περίεργο.

Όπως είπα και πριν, ίσως όλα αυτά να έχουν τον σκοπό τους. Ίσως να θέλουν να βλέπουν τον Ολυμπιακό να γίνεται ένα νέο "Γεφύρι της Άρτας"! Ξέρετε, αυτό που όλη μέρα το έχτιζαν και το βράδυ γκρεμιζόταν. Μάλλον κάποιοι θέλουν να το δουν αυτό στους ερυθρόλευκους.

Αυτό το καλοκαίρι, μετά την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Κόκκαλη στον Μαρινάκη, γίνονται σημαντικές προσπάθειες όχι μόνο να ξαναγίνει Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, αλλά να γίνει αυτό που όλοι οι οπαδοί του ονειρεύομαστε... ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!

Όμως τα έχουμε πει αρκετές φορές, η ομάδα χτίζεται φέτος με μηδενική βάση. Τα θεμέλια είναι ανύπαρκτα. Αυτά προσπάθησε, προσπαθεί και θα προσπαθήσει να βάλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πήρε ποδοσφαιριστές πολύ καλούς, πήρε προπονητή που δουλεύει πολύ και μαζί με τη δική του δίψα, αλλά και τη στήριξη του κόσμου θα προσπαθήσουν να χτίσουν τις βάσεις για να γίνει ο Ολυμπιακός μεγάλη ομάδα.

Αυτά βλέπουν αρκετοί και έχουν αγχωθεί από τώρα. Κοιτάνε με κάθε τρόπο να χτυπίσουν αυτό που χτίζεται. Και πως αλλιώς να γίνει αυτό; Μα φυσικά εκ των έσω. Και πιο συγκεκριμένα, αν στραφεί ο κόσμος ενάντια στην ομάδα.

Οι "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι ξέρουν πολύ καλά πως να πουλήσουν στα θέματα του Ολυμπιακού... Μεταγραφές και γκρίνια. Αυτά πουλάνε. Την ώρα που ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει θέλει να ακούσει ή να διαβάσει κάτι που θα του δείξει ότι υπάρχει κίνηση.
Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται οι εν λόγω δημοσιογράφοι που δεν θέλουν κάτι άλλο από το να μην αφήσουν τον Ολυμπιακό να γίνει ένα γερό οικοδόμημα.

Την κατάλληλη στιγμή, αρχίζουν και κατηγορούν παίχτες, διοίκηση και προπονητή. Ο κόσμος πάνω στην αγωνία του τα ακούει όλα αυτά και επηρρεάζεται πάρα πολύ. Τόσο πολύ, που φτάνει σε σημείο να υιοθετεί τις γνώμες των "ειδικών". Εκεί αρχίζει η γκρίνια-ξέσκισμα και αρχίζουμε πάλι από την αρχή. Να φύγει ο προπονητής, να έρθει άλλος, να φύγει η μισή ομάδα και γενικά να μηδενίσουμε και πάλι το κοντέρ.

Κάτι τέτοιες ώρες είναι που η ομάδα θέλει στήριξη.
ΣΤΗ-ΡΙ-ΞΗ!
ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!
Προσέξτε, Η ΟΜΑΔΑ!
ΟΧΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!
ΟΧΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ!
ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

Ας κάνουμε λίγο υπομονή, λίγο καιρό ακόμα. Λίγους μήνες μόνο...
Εμείς είμαστε δίπλα στο Θρύλο!
Μην αφήσουμε τους "από έξω" να μας κάνουν να διαλύσουμε την ομάδα "από μέσα"!

Υπάρχει ΟΡΑΜΑ στον Ολυμπιακό. Ας το ακολουθήσουμε...

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

Υ.Γ. Πόσο σημαντικό είναι να στηρίζεται ένας προπονητής και να τον αφήνουν να δουλέψει; Δείτε τον Φλόρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Έναν προπονητή ίδιου στυλ, νοοτροπίας και φιλοσοφίας με τον Βαλβέρδε. Πήγε πέρσι στην Ατλέτικο στα μέσα της χρονιάς. Σε πολύ κακή κατάσταση τότε η παρέα του Αγκουέρο. Κι όμως, όχι μόνο ανέβηκε αγωνιστικά η Ατλέτικο, αλλά πήρε και το ΟΥΕΦΑ. Και τώρα πήρε το Σούπερ Καπ απέναντι στην Ίντερ και ξεκίνησε με το επιβλητικό 4-0 απέναντι στη Χιχόν. Γι' αυτό σας λέω... Υπομονή και θα κριθούν όλοι και όλα στην ώρα τους.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/9/10

    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ!

    ΕΔΩ ΓΚΕΛΑΡΕ Η ΡΕΑΛ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ!

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΚΕΛΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ?? ΕΛΕΟΣ... ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΙ ΣΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ!

    ΕΛΕΟΣ! ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ. ΟΧΙ, ΛΑΘΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΝΑ ΧΑΣΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ, ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.

    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ. Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ?? ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ??

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ??? ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΑΙΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΓΙΑ ΑΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑΖΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΙΤΣΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΑΠΛΑ ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ. ΕΒΓΛΑ ΚΟΦΤΗ (ΟΥΡΤΑΔΟ) ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ 10ΑΡΙ (ΙΜΠΑ) ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ (ΝΤΟΥΝΤΟΥ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ!

    ΑΥΤΑ... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΑΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. ΑΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ 0-3 ΤΟ ΜΑΤΣ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΙΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου ρε Άκη!

    Κατ' αρχάς να πω για τον Ουρτάδο που είπες... Ο Ουρτάδο βγήκε γιατί είχε ενωχλήσεις στον αστράγαλο και φυσικά όταν μαθεύτηκε παραδέχτηκα ακόμα πιο πολύ τον Βαλβέρδε που δεν βγήκε να δικαιολογηθεί για την αλλαγή και απλά δεν την σχολίασε. Γιατί πολύ απλά δεν θα δίνει λόγο στους δημοσιογραφάρες για το τι θα κάνει εκείνος στην ομάδα.
    Τώρα σίγουρα δεν θα δούμε μπάλα σε πολλά ματς φέτος. Πιστεύω ότι από τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη και μετά ίσως δούμε λίγο θέαμα αλλά μόνο σε παιχνίδια εντός έδρας.
    Θέλει πάρα πολύ δουλειά για να γίνει ένα πολύ καλό σύνολο ο Ολυμπιακός, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάρει το φετινό Πρωτάθλημα. Η γνώμη μου είναι ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και της τρομερής δυναμικότητας και μπορούμε πολλά παιχνίδια να τα κερδίσουμε με τις ατομικές ικανότητες των παιχτών. Ας αφήσουμε όμως την ομάδα λιγάκι ήσυχη να δουλευτεί και θα κάνουμε το ταμείο μας στο τέλος της χρονιάς.
    Μ' αρέσει πάρα πολύ όμως που ο Μαρινάκης στηρίζει τόσο πολύ τον προπονητή. Δηλαδή δεν πιστεύω να πει αυτό που είχε πει ο Κόκκαλης ότι έπρεπε να τον είχα διώξει από την Ανόρθωση γιατί αυτό δεν είναι λογική ούτε μπορείς να φτιάξεις ομάδα με 3 και 4 προπονητές κάθε χρονιά.
    Τέλος, πάλι καλά που δεν διαβάζει εφημερίδες και site ο Βαλβέρδε και το μόνο που τον νοιάζει είναι η δουλειά του. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή