Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

MVP ΑΡΗΣ-ΠΑΟ: ΔΑΛΟΥΚΑΣ!!!!




Καλησπέρα συνταξιδιώτες της τρέλας μας,

Πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.
Η ομάδα έδειξε φανερά βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική και σίγουρα πολύ καλύτερη εικόνα από την περσινή.

Είδαμε μερικούς αυτοματισμούς και σε αρκετές φάσεις οι παίχτες άλλαζαν την μπάλα γρήγορα και με τη μία, πράγμα που δείχνει ότι η ομάδα δουλεύεται αρκετά. Χρόνος για δουλειά υπάρχει, αφού έχουμε μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα, άρα δεν τους μένει τίποτα άλλο από το να προσπαθούν να συγκεντρωθούν σε αυτό.

Και σίγουρα θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν υπήρχε κόσμος μέσα στο γήπεδο. Θα ήταν ακόμα καλύτερος ο Ολυμπιακός και πιστεύουμε όλοι πως σε λίγο καιρό θα γίνει καλύτερος. Γνώμη μου πάντως ότι δεν θα δούμε τρομερό ποδόσφαιρο φέτος. Αν δούμε κάποιους πολύ καλούς αγώνες θα είναι μόνο μέσα στο Καραϊσκάκης και σίγουρα μετά από τον Νοέμβριο. Γι' αυτό κάνουμε υπομονή και δεν αρχίζουμε τις γκρίνιες όπως κάναμε μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ειδικά όταν βλέπουμε τι γίνεται στα παιχνίδια των Σισέδων. Ή μάλλον των Δαλούκων! Αν δεν κάνω λάθος, στο τέλος του αγώνα οι δημοσιογράφοι πρέπει να ψήφισαν τον Δαλούκα σαν MVP. Ο άνθρωπος έκανε τρομερή δουλειά σήμερα στο χώρο του κέντρου καθώς και στην περιοχή του αντιπάλου. Μιλάμε είναι ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ! Και επαγγελματίας παρακαλώ. Σε σφάζει και δεν το καταλαβαίνεις.

Πέρσι στο παιχνίδι του Ο.Α.Κ.Α. που γλεντήσαμε τους Σισέδες, ο Δαλούκας βγάζει στις καθυστερήσεις του αγώνα κίτρινη στον Νικοπολίδη, επειδή αργούσε να εκτελέσει το ελεύθερο. Αντί λοιπόν τότε να βγάλει το στυλό και να γράψει το όνομα του τερματοφύλακα των ερυθρολεύκων, τον διατάζει να παίξει γρήγορα την μπάλα. Σήμερα, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Ναφτί κάνει ένα φάουλ στον Λέτο. Φάουλ που σίγουρα ήταν για κίτρινη κάρτα. Και τί έκανε ο Άνθρωπος του Αγώνα; Βγάζει την κάρτα από το τσεπάκι του, τη δείχνει στον Ναφτί και την ξαναβάζει στο τσεπάκι του. Μάλλον όμως σκέφτηκε ότι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης και την έβγαλε ξανά για να σημειώσει το όνομα του ποδοσφαιριστή του Άρη.

Για το πέναλτι ουδέν σχόλιο Αφού είπαν οι κύριοι Χρήστος Κοντός και Κώστας Κατσουράνης ότι δεν ήταν, δεν μπορώ να το αμφισβητήσω εγώ. Βέβαια ο γνωστός για τις πράσινες προτιμήσεις του δημοσιογράφος της ΕΡΑ, είπε ότι οι Σισέδες άξιζαν να προηγούνται. Δηλαδή τι ήθελες να μας πεις, δεν κατάλαβα. Ότι ναι μεν δεν ήταν πέναλτι, αλλά δεν πειράζει και που το έδωσε γιατί οι Βύντρες άξιζαν να είναι μπροστά στο σκορ;

Ο μέγας Βύντρα είπε ότι νομίζει πως κάτι έννιωσε και έπεσε! Μα είναι δυνατόν; Νομίζεις; Δεν είσαι σίγουρος; Ε ρε γέλια! Μαρτυράτε χωρίς ξύλο.

Πάλι καλά που είδαμε την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είναι μια ενθαρρυντική κίνηση και μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει επιτέλους βελτίωση του θέματος.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά κάποιοι διαθέτουν επιλεκτική μνήμη και θυμούνται μόνο ένα πέναλτι του Παπουτσέλη και ένα πέναλτι που πήρε ο Γιαννακόπουλος στο Αιγάλεω. Να θυμίσω εγώ εκτός από το σημερινό πέναλτι, αυτό που είχε πάρει πάλι με τον Άρη (αυτή τη φορά εδώ) ο Ζιλμπέρτο; Να θυμίσω το πέναλτι που είχε πάρει ο Δημήτρης ο Παπαδόπουλος στο Καραϊσκάκης; Ναι, ναι αυτό που έδωσε ο Καλόπουλος. Τότε που έχασαν 3-2, αλλά είχαν προηγηθεί με τον Έκι Γκονζάλεζ με αυτό το ανύπαρκτο πέναλτι. Ή να θυμηθώ το πέναλτι που είχε δώσει πάλι ο ίδιος διαιτητής στο Καραϊσκάκης εις βάρος του Άντζα; Ναι, αυτό που έκανε χέρι ενώ πήγαινε να στηριχτεί στο έδαφος. Ήταν η μέρα που έλεγε ο Γκούμας πως έπρεπε να μας βάλουν 4 και τρεις μέρες μετά τα έφαγε αυτός.
Γιατί μερικές φορές είναι καύτερα να μασάς παρά να μιλάς που λέει και η διαφήμιση...

Το θέμα είναι ότι οι "μαϊμούδες" ξαναβγήκαν και βρίσκονται εδώ.
Ο Μαρινάκης μπορεί να τις αντιμετωπίσει και θα το κάνει.
Το ότι αντέδρασε άμεσα σαν γνήσιος οπαδός εμένα αυτό μου δείνχει.
Ότι δεν θα αφήσει κανέναν να παίξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

Υ.Γ.1 Μαϊμού τέλει μπανάνα...

Υ.Γ.2 Ντώσει μπανάνα και μαϊμού κάνει ό,τι τέλει...

Υ.Γ.3 Καλή σας μέρα

6 σχόλια:

  1. μπαμπη εν χριστο αδερφε δραπετσωνιτη
    πες τα αγορι μου πες τα
    ξερεις τη εγραψα εγω και πες μου αν υπερβαλλω
    ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΟΛΗ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

    δεν μπορω να διαφωνισω σε τιποτα μαζι σου τα λες οπως πρεπει
    ευγε

    οσο για τον θρυλο φιλε ο φετφα δεν παει απο δεξια οπως και να το κανουμε
    και για κατι μαλακες δημοσιογραφους που ειδαν προβλημα του ερνεστο με τον ντενις που ηταν δικη του μεταγραφη ξερω τη λεω και ξερω οτι καταλαβαινεις
    ΜΑΛΑΚΕΣ ο ανθρωπος ειχε αγωνες με την δανια οντως βασικος
    ΠΡΟΒΑΤΑ ΖΩΑ
    τη ειναι ο ερνεστο ?τακαρος ?
    και οποιος καταλαβε καταλαβε αντε μην αρχιζω και παιρνω τα τσατ και εγω σβαρνα οπως ο αδερφος θεμης και χεσω πολυ κοσμο
    τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς Κώστα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ρόμενταλ. Ο Βαλβέρδε αν και δεν τους διαβάζει, έχει καταλάβει τι είναι και ουσιαστικά τους το έδωσε να το καταλάβουν. Τι είπε ο Βάσκος; Ότι δεν υπάρχουν 11 παίχτες, αλλά πολλοί παραπάνω και ότι όλοι τους είναι περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, άρα θα χρησιμοποιηθούν όλοι. Αυτά είπε και αν θέλουν να συνεχίσουν να λένε για προβλήματα του Βαλβέρδε με παίχτες κακό του κεφαλιού τους. Γιατί να έχει πρόβλημα δηλαδή με τον Ρόμενταλ; Είχαν συνεργαστεί παλιότερα και είχαν τσακωθεί ή τον είχε πιάσει με τη γυναίκα του και δεν τον θέλει με τίποτα; Μη λέμε ότι θέλουμε. Τα ίδια έλεγαν και για τη σχέση του με τον Νταρμπισάιρ και ήταν αυτός που εισηγήθηκε για την απόκτηση του Άγγλου. Αλλά οι "ειδικοί", ειδικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο μία φράση αδερφε ......
    φέτος δεν θα τους περάσει !
    δεν είναι όλοι οι πρόεδροι ίδιοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @MINIMARKET Έτσι ακριβώς. Πέρσι φτάσαμε στο τέλος και δεν ακούσαμε ούτε μία κουβέντα!! Φέτος υπάρχει άμεση αντίδραση.
    Να τους δώσουν να καταλάβουν ότι δεν είμαστε και τίποτα ηλίθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/9/10

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ - ΜΠΑΜΠΗ - MINI MARKET
    ΜΑΓΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΠΕΙΤΕ ΤΑ... ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΔΑΛΟΥΚΕΣ...

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΑΝΑ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ..! ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!

    ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ 11ΑΔΑΣ. Ο COACH ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΜΕΣΑ , Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ. ΧΘΕΣ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΦΕΤΦΑ 10ΑΡΙ ΓΑΜΑΕΙ ΚΩΛΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΕΚΕΙ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΝ ΝΕΟΥΣ. ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΜΕΝΤΑΛ.

    ΑΑΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΘΑ ΚΕΝΤΑΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    GATE 7 ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου Άκη!!!
    Σίγουρα θα έχει και συνέχεια το εργάκι τους. Ελπίζω ο Ολυμπιακός να ανταπεξέλθει φέτος και να μην χάνει εύκολους βαθμούς.
    Όσο για τον Ντουντού που λες συμφωνώ απόλυτα. Και όχι μόνο επειδή είναι αργός, αλλά επίσης επειδή τον τελευταίο καιρό δεν είναι σε καλή κατάσταση. Εμένα αυτό μου δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει από ονόματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή