Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ




Καλησπέρα συνταξιδιώτες της τρέλας μας,

Νίκη σήμερα για τον Ολυμπιακό με 1-0 στις Σέρρες και πλέον πέρασε ένα βαθμό μπροστά από τον πρέσβη.

Ήταν ένας αρκετά δύσκολος αγώνας, καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, απέναντι σε μία ομάδα καλά δουλεμένη και με αρκετά ταλαντούχους παίχτες. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν γίνει ακόμα σύνολο και είναι λογικό αυτό καθώς βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη αγωνιστική.

Μπήκε καλά ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι και έδειξε να έχει τον έλεγχο. Δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά τελικά άνοιξε λογαριασμό ο Μάρκο-γκολ. Σε μία φάση που μας ζάλισαν για το αν υπάρχει οφ-σαϊντ, ακόμα και ο... Πατέρας θα άφηνε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, στη συνέχεια χάθηκαν μερικές ευκαιρίες, δεν μπήκε το γκολ και ήταν λογικό να τραβηχτεί η ομάδα πίσω για να κρατήσει το αποτέλεσμα και τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε την αυτοκριτική για την ομάδα, λέγοντας πως υπάρχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Και όντως έτσι είναι. Δεν μπορεί να παίζουμε με τη φωτιά σε κάθε αγώνα γιατί κάποτε θα καούμε. Και ήδη καήκαμε από τον Ηρακλή.

Θέλει σίγουρα πολύ δουλειά ο Ολυμπιακός. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Στα θετικά είναι ότι αρχίζουν να ανεβαίνουν παίχτες-κλειδιά για την ομάδα όπως είναι ο Ριέρα και ο Πάντελιτς. Ο Ουρτάδο αν και δεν είχε προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα, στον αμυντικό τομέα βοήθησε αρκετά. Είχε λάθη, αλλά στο ανασταλτικό κομμάτι δείχνει πως θα είναι ο συνδετικός κρίκος άμυνας και μεσαίας γραμμής.

Το σημαντικό αυτό το διάστημα είναι να κερδίζει η ομάδα.
Το ξαναλέμε πως δεν γίνεται μετά από το περσινό χάλι να μπαίνει η ομάδα και να παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Εγώ πιστεύω πως μέχρι τον Δεκέμβρη τα καλά παιχνίδια του Ολυμπιακού θα γίνουν μόνο εντός έδρας με τον κόσμο στο πλευρό του.

Μην γκρινιάζουμε και στις νίκες. Ας αφήσουμε έναν προπονητή να δουλέψει έστω για λίγο καιρό με ηρεμία.
Την επόμενη εβδομάδα μέσα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη απέναντι στον Αστέρα πιστεύω θα δούμε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

8 σχόλια:

  1. Δεν το είδα το ματς, αλλά άκουσα ότι δεν είχε και πολύ καλή εικόνα η ομάδα. Ο χρόνος θα δείξει.

    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Μπάμπη. Έγραψα για την εικόνα της ομάδας μέχρι σήμερα την άποψη μου. Συμφωνούμε σε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπαμπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
    ρε δεν καταλαβαινω τιποτα
    οταν λες ειναι νωρις ακομα τη εννοεις
    ξερεις οτι με την αθλια εμφανιση εχθες και με την εμφανιση της κερκυρας αν εχανες κανεναν βαθμο θα ειχαμε γλεντια ?
    τελος παντων να το κλεισω εδω γιατι αυτο που ειδα εγω εχθες ηταν το φαρμακο κατα της αυπνιας
    ενα μεγαλο τιποτα
    ρε συ αυτος ο χολεμπας με τον μητρογλου γιατι παιζουν στον θρυλο ?
    ο φουστερ γιατι παιζει ?ο φετφα γιατι παει στα δεξια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Κωνσταντίνε κάνε υπομονή. Μια δυο αγωνιστικές ακόμα. Και θα κάνουμε και την αυστηρότερη κριτική. Αφού δεν το έχουμε πληρώσει μέχρι τώρα δεν μπορούμε και να μιλάμε τόσο πολύ. Ναι μεν αλλά δηλαδή. Τον Μήτρογλου επιμένω τον έχεις σταυρώσει άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @gaurakos
    να κανω υπομονη επειδη δεν το πληρωσαμε ?
    μα γ αυτο τα λεω γιατι γαυρακο αν τα πληρωναμε θα λεγαμε αλλα τωρα
    και ξερεις οπως και ο μπαμπης οτι ειμαι υπερ του ερνεστο αλλα αυτος ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ
    τεσσερα γκολ εχεις οπως και η κερκυρα αν σου λεει κατι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

    @Κάνθαρε δεν έχασες και τίποτα που δεν είδες το παιχνίδι. Όσο για το χρόνο που λες σίγουρα χρειάζεται πολύς χρόνος για όλες τις ομάδες.

    @Κώστα τα είχαμε πει από την αρχή. Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να σου παρουσιάσει κάτι το τρομερό τώρα. Ειδικά τα εκτός έδρας έτσι θα πηγαίνουν. Δεν γίνεται το περσινό χάλι να γίνει ομάδα από την 3η αγωνιστική. Νομίζω συμφωνείς σε αυτό. Για μένα στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα και όχι το να δούμε σπουδαίο θέαμα. Αν έρθει θα είναι καλό. Για τον Χολέμπας δεν έχω σχόλιο. Ο Μήτρογλου ξέρει να βάζει το σώμα του, ξέρει να παίρνει θέση στην περιοχή, ξέρει να κρατάει μπάλα αλλά δεν έχει τελείωμα και αν δεν το δουλέψει θα καταλήξει να παίζει σε καμία Δόξα Δράμας.

    @Γαυράκο, εμείς θέλουμε να καταδτρέψουμε την ομάδα μόνοι μας. Όταν οι άλλοι φέρνουν ισοπαλία με την Καβάλα και σου μιλάνε για τρομερό Σισέ και εσύ νικάς και ξεσκίζουν παίχτες και προπονητή, τότε κάτι δεν πάει καλά. Φυσικά το επικοινωνιακό τους δεν παίζεται. Όσο για την ομάδα, εδώ δεν μπορεί να παίξει μπάλα η Ρεάλ των τόσων εκατομμυρίων και του κορυφαίου προπονητή! Παίζει με τη φωτιά και εντός και εκτός έδρας.

    Οι ομάδες δεν χτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη ούτε από την τρίτη αγωνιστική. Και ειδικά ομάδες με 12 καινούριους ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπάμπη διαφωνώ. Δεν γκρινιάζουμε αλλά ανησυχούμε. Κάτι δεν πάει καλά. Ο Πουστέρ παίζει βασικός και ο Ιμπαγάσα ,ή μπαίνει αλλαγή ή δεν παίζει καθόλου. Ο Ντουντού παίζει βασικός και ο Ρόμενταλ ξεσκονίζει τον πάγκο. Ο Ραούλ Μπράβο πότε θα παίξει ?
    Αν ιδρώνουμε να νικήσουμε τους Πανσεραικούς και τις Κερκυρες και χάνουμε από τις Γριές, είναι σοβαρός λόγος να ανησυχούμε. Για να μην πω, ότι αν ήταν άλλος στη θέση του Ερνέστο, τώρα θα είχε πάρει πόδι... Και τέλος τι πάει να πεί χρειάζεται χρόνος... Οι μεγάλοι παίχτες μπαίνουν μέσα και καθαρίζουν τα παιχνίδια από την πρώτη στιγμή. Ούτε Ευρώπη έχουμε... Ανησυχούμε για να μην είναι αργά όταν θα γκρινιάξουμε, οπως λέει και ο τιτανομεγιστοτεράστιος Κωνσταντίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηλία χρειάζεται χρόνος για να γίνει ομάδα ο Ολυμπιακός. Μάλιστα έφερα και το παράδειγμα της Ρεάλ σε ένα σχόλιο λίγο πιο πάνω. Αν δεν έχει παιχταράδες η Ρεάλ μέσα. Και προπονητή τον κορυφαίο. Ακόμα δεν παίζει μπάλα και το βασικότερο δεν είναι ομάδα.
    Για τον Φουστέρ που λες, εμένα μου άρεσε γιατί κάνει πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο. Γνώμη μου έτσι; Τώρα για τους παίχτες που παίζουν, θέλω και γω να βλέπω Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα, αλλά δεν ξέρω τι κάνουν όλη την εβδομάδα στην προπόνηση. Πιστεύω ότι ο Βαλβέρδε δεν κάνει διακρίσεις και παίζει όποιος αξίζει. Δεν το λέω άλλωστε εγώ, αλλά οι ίδιοι οι παίχτες. Δες και τι είπε ο Πάντελιτς μετά τον αγώνα. Ακόμα και τις δηλώσεις του Ραούλ Μπράβο όταν ήρθε ο Βαλβέρδε...
    Ξαναλέω ότι οι ομάδες δεν φτιάχνονται σε ένα μήνα. Θέλει πολύ δουλειά. Πριν κάτι χρόνια, η Μπαρτσελόνα με Ροναλντίνιο και με άλλους παίχτες μέσα, βρισκόταν στον πρώτο γύρο στην 14η θέση (τελικά βγήκε 4η εκείνη τη χρονιά) και δες που βρίσκεται τώρα.
    Τέλος, εσύ μπορεί απλά να ανησυχείς, όμως την ανησυχία των πολλών κάποιοι την κάνουν γκρίνια και δεν νομίζω να διαφωνείς ότι η γκρίνια είναι το μόνο που δεν χρειάζεται η ομάδα αυτόν τον καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή