Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

(Γ)ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Νο2




Καλησπέρα συμπαραστάτες της τρέλας μας,

Σε ένα διαφημιστικό για ένα τηλεπαιχνίδι σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, ρωτάνε ποιά είναι η ταινία με τα περισσότερα sequel και αναφέρει κάποιες ταινίες. Ε λοιπόν όλες οι απαντήσεις ήταν λάθος...

Η ταινία με τα περισσότερα sequel είναι κωμωδία και είναι το (Γ)Ελλάς Ευρώπη Παναθηναϊκός!!!
Μία ταινία που είχε αρχίσει και πιο παλιά, ο κόσμος είχε γελάσει με την ψυχή του, αλλά πέρσι είχε διακοπεί, μάλλον γιατί δεν τα έβρισκαν οι... παραγωγοί!
Φέτος όμως επέστρεψαν δυναμικά και συνεχίζουν να μας προσφέρουν άφθονο γέλιο!
Χθες παρακολουθήσαμε το δεύτερο μέρος και μένουν άλλα τέσσερα για φέτος.

Η ταινία πραγματεύεται τα ταξίδια του πρέσβη-Γκιούλιβερ και τί συμβαίνει σε αυτά. Ειδικά όταν αρχίζουν να πέφτουν οι φάπες τότε είναι που γελάει όλος ο πλανήτης! Βέβαια τρία επεισόδια θα γυριστούν στην Ελλάδα, αλλά είναι εξίσου αστεία.

Ετοιμαστείτε για το τρίτο μέρος της υπερπαραγωγής, με τον πρωταγωνιστή μας (τον πρέσβη) και τα Ρώσσικα... καζανάκια!!

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

Υ.Γ.1 Μην ανησυχούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, την Κυριακή θα το πάρουν το ματσάκι. Θα βάλει και δύο-τρία γκολ ο Σισέ να πάρει τα πάνω του.

Υ.Γ.2 Αν είσαι πρέσβης, ξέρεις... έλεγαν πριν τον αγώνα. Ε, μάλλον δεν είσαι. Γιατί το να αυτοαποκαλείσαι πρέσβης είναι εύκολο, να το αποδεικνύεις είναι δύσκολο.

5 σχόλια:

  1. Πάτερ αμάρτησα. Επιασα τον εαυτό μου εχθές το βράδυ να ηδονίζεται με ταινία ερωτικού περιεχομένου στην κρατική τηλεόραση. Μαλιστα η ηδονή ήταν τόσο μεγάλη, που ευχήθηκα να έχω κάθε χρόνο τα ίδια. Αν γίνεται ο πρέσβης μας να μας πρεσβεύει με τόση επιτυχία στην Ευρώπη, ευχαρίστως του παραχωρώ την πρωτιά κάθε χρόνο. Θα συγχωρεθώ ποτέ γι' αυτές τις αμαρτωλές σκέψεις μου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλία να φαντστώ ότι αυτήν την εξομολόγηση την κάνεις στον ΠΑΤΕΡ(Α) ΝΙΚΟΛΑΟ... Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν γίνεται να βλέπουν τα παιδιά τέτοιες εικόνες τόσο νωρίς. Πρέπει οι αγώνες του βάζελου να μεταδίδονται μετά τα μεσάνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα σοκολατακια ξεχασε να παρει μαζι του ο πρεσβης , εκεινα που δειχνει στην διαφημηση !!!!!
    οχι τιποτα αλλο , εχασα και την φοιβη με ολα αυτα !!!
    φοιβηηηηηηηηηη βγες βρεεεεε!!!!
    εχουμε σοκολατακια ευρωπαικα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ντροπη σας να κοροιδευετε τον μαγιστρο τον ενα και μοναδικο νοπλια
    αυτον τον ακουραστο εργατη τον φιλοσοφο με το μαυρο γυαλι των παγκων
    τον προφεσορα
    δεν ειναι δα και ευκολο πραγμα η κωμωδια στις μερες μας και αυτος σαν αλλος μεγαλος θεατρικος συγγραφεας κανει τα αδυνατα δυνατα να προσφερει γελιο
    και σου λεει ο μπαμπης μετα τα δικα του τα τρελλα
    ΑΙΣΧΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
    πρεπει να ειμαστε περηφανοι τιποτα αλλο
    εγω ειμαι μαζι με τον νικο και τον στηριζω
    καθε τριτη και τεταρτη το νεο ελληνικο ανεκδοτο προσφερει αφθονο γελιο
    τιμη και δοξα τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @MINIMARKET, έχουν χαθεί όλοι. Τα σοκολατάκια μάλλον τα κερνάνε μεταξύ τους για να πάει κάτω η πίκρα... Μας έχει καλομάθει ο πρέσβης. Πολύ γέλιο μεσοβδόμαδα.

    @Κώστα, ο μέγας Νιόπλια, ο γνώστης του ποδοσφαίρου όπως τον αποκαλούν είναι ο ιδανικός για την ομάδα αυτή. Είναι ακριβώς στο στυλ της. Ένα χάλι μαύρο δηλαδή. Φυσικά και στηρίζουμε τον Νιόπλια και πρέπει να μείνουν όπως είναι. Μια χαρά τα πάνε, μέσα σε όλους τους στόχους. Αλλά δυστυχώς μάλλον στις 30 Οκτωβρίου θα μας αποχαιρετήσει ο Νικολάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή