Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!








Καλησπέρα,

Σήμερα στο Ο.Α.Κ.Α. ο Ολυμπιακός πήγε με πολλά κιβώτια Da Pipa! Τόσα ώστε να φτάσουν για 60.000 βάζελους συν αυτούς που ήταν στον αγωνιστικό χώρο!

Τα λέγαμε λιγες ώρες πριν. Κοιτάχτε ποιοί είναι οι αντίπαλοί σας! Δεν ήταν δυνατό να χάσετε απ' αυτούς! Το αξίζατε ρε παιδιά! Σας έχουμε φάει ΟΛΟΙ φέτος! Γκρινιάζουμε συνέχεια! Δυστυχώς εδώ που παίζετε έτσι είμαστε! Ειδικά στον Ολυμπιακό δεν μπορούμε να ανεχτούμε ούτε μία ισοπαλία!

Αν παίζετε όμως όπως σήμερα, που ΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ δεν μπορούμε να πούμε τίποτα! ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΜΑΓΚΕΣ! ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ!

Το 2003 έλεγαν οι πράσινοι ότι έχασαν 3-0 στη Ριζούπολη επειδή έγιναν τα επεισόδια που έγιναν. Έτσι είναι! Αν έχεις παίχτες-μπαλαρίνες-κότες-λαγούς δεν μπορείς να παίξεις μα τόση πίεση. Σήμερα κάνατε ΤΑ όργια! Μέσα κι έξω από το γήπεδο. Και οι Πειραιώτες πως απάντησαν; ΜΕ ΝΙΚΗ! Κι όπως έκανε κι ο Ματ, μετά το γκολ δεν ακουγόταν τίποτα!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!

Κάνατε αυτό που θέλαμε! Τους χαλάσατε τη φιέστα! Όλη τη βδομάδα μιλάγανε για λύσσα και έβγαινε και ο Μπα-Λέτο και δήλωνε πως αυτό το ντέρμπι θα είναι δικό του! Παιχταρά μου ΑΣΤΟ! Ο Σισέ ήθελε να βάλει πολλά γκολ. Ναι, στη Λάρισα! Στα ντέρμπι ΠΟΤΕ! Και ειδικά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΟΜΠΟΚΟΠ!

Ο Δαλούκας σήμερα ήταν άψογος! Μας έδωσε όλα τα φάουλ που έγιναν μέσα στην περιοχή μας! Έβγαζε συνέχεια κίτρινες! Όταν παίζαμε με τον Ηρακλή έκανε μισή ώρα να σημειώσει ποιός πήρε κάρτα. Στις καθυστερήσεις σήμερα, έβγαλε κάρτα στον Νικοπολίδη και ούτε καν τη σημείωσε! Ο Ντάρμπισιρ γιατί πήρε κάρτα; Επειδή πανηγύρισε; ΓΕΛΟΙΕ!

Ο Καραγκούνης τί ήθελε στο πρώτο ημίχρονο; Μόλις γύρισε ο Αβραάμ πήγε να του χώσει φάπα; Βρε καραγκιόζη, τζάμπα μάγκα, μόλις γύρισε; Ή στο ημίχρονο που μου πήγε να κάνει το μάγκα στον Μαρέσκα... Του τα έχωνε ο Ιταλός "μαφιόζος" κι αυτός απλά κοίταζε. Μόλις γύρισε ο Έντσο άρχισε να χτυπιέται και να λέει ότι θα τον γαμ... ΚΟΤΑ! Πισώπλατα θα τα κάνεις όλα!

ΡΟΥΦΗΧΤΕ ΤΟ ΠΑΣΤΕΛΑΚΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...

Υ.Γ.1 Για την εφημερίδα "Πράσινη"... Τελικά ο παρτενέρ ήταν... Άγγλος!

Υ.Γ.2 Και τώρα μπορείτε να κάνετε φιέστα...

Υ.Γ.3 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Υ.Γ.4 Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και Αγγλικές σαμπάνιες...

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/3/10

    Καλημέρα Μπάμπη!

    Μπράβο στα παλικάρια μας, τους έκλεισαν το στόμα μια κι έξω. Οι πράσινες εφημερίδες ήταν πολύ προκλητικές όλη την βδομάδα, αλλά στο τέλος πήραν αυτό που τους άξιζε. Ο Θρύλος μας έκανε περήφανους για άλλη μια φορά. Έτσι για να το εμπεδώσουν οι λαγοκότες ότι ΜΙΑ είναι η ομάδα που κάνει κουμάντο σε όλη την Ελλάδα. Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε μπαμπη ΣΕ ΠΩ ΚΑΤΙ
    μηπως ο ματ ειναι απο την γειτονια σου απο την λεβεντογεννα δραπετσωνα ?
    η εχει ριζες και απο τα ταμπουρια ?
    ψαξτο λιγο σε παρακαλω και πες μου
    ΜΑΓΚΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΗΚΕ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΗΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ
    αυτο να τους δειχνει τη φανελα μπροστα στη μουρη τους αλλο πραμα
    εχω συγκινηθει γραψε κ αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο παιδια για την νικη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να 'σαι καλά Κανθάρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή