Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣΤΟ... ΕΚΑΤΟΝ ΔΥΟ







Καλησπέρα,

Τί να πούμε για τον μπασκετικό Ολυμπιακό φέτος; Αυτή η ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια μας έχει εντυπωσιάσει! Έχει κάνει και τα άσχημα και τα πολύ άσχημα παιχνίδια της, όπως κάθε ομάδα. Όμως γενικά η εικόνα της ομάδας είναι αυτή που πρέπει.

Οι προπονητές φέτος αξιοποιούν όπως πρέπει όλα τα δυνατά χαρτιά! Δεν είναι τυχαίο ότι βλέπουμε έναν δαιμονισμένο Τσίλντρες... Και ναι, μπορεί να προσαρμόστηκε ακόμα παραπάνω στα Ευρωπαϊκά δεδομένα και στο Ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού, όμως δεν είναι μόνο αυτό. Φέτος ο Ολυμπιακός παίζει το μπάσκετ που πρέπει για να τον αξιοιποιεί. Και όχι μόνο τον ''Τσίλι'', αλλά και τον Κλέιζα!

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι άκρως ελκυστικό! Τρεξίματα, αιφνιδιασμοί, πολλά καρφώματα, τρίποντα και μεγάλα σκορ! Ειδικά στους αγώνες στο ''άτρωτο'' Σ.Ε.Φ. δεν χορταίνουμε το παιχνίδι! Δεν θέλουμε να τελειώσει! Και αμάν αυτος ο Τεόντοσιτς κι αυτός ο Τσίλντρες. Απίστευτη συνεργασία! Μίλος πασάρει, Τζος καρφώνει! Δεν θυμάμαι ποτέ άλλωτε δύο παίχτες της ομάδας μας να έχουν τόσο καλή χημεία!

Σήμερα απλά συνεχίστηκαν οι καλές εμφανίσεις! Απλά αποδείχτηκε ότι ο Ολυμπιακός ανήκει ξανά στους ΜΕΓΑΛΟΥΣ! Πάει για το δεύτερο συνεχόμενο Final 4! Αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα από πέρσι. Η κορυφαία επίθεση της Ευρώπης έχει ήδη πέντε νίκες στο Top 16 και μπορεί να το τελειώσει και αήττητη, ενώ το ίδιο μπορεί να κάνει και απέναντι σ' έναν σίγουρα χαμηλότερης δυναμικότητας αντίπαλο, την Πρόκομ! Να πάμε κι εκεί για ένα sweep να τελειώνουμε γρήγορα και... Παρίσι σου ερχόμαστε!

Μεγάλες προσδοκίες που μας τις δημιούργησε η ομάδα με τις εμφανίσεις της! Κυρίως όμως μας τις δημιούργησαν οι πρόεδροι, οι οποίοι το θέλουν πολύ και το αποδεικνύουν συνεχώς. Το αξίζουν και αυτοί! Καλή συνέχεια σε μία ερυθρόλευκη χρονιά!

Υ.Γ. Όλοι πλέον με το Μαρούσι στο τελευταίο παιχνίδι, έτσι; Για τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους μιλάω... Ξέρουν αυτοί! Πάνω απ' όλα το συμφέρον των Ελληνικών ομάδων...

1 σχόλιο:

  1. Πας ντουγρού για f 4. Που γίνεται φέτος στο Παρίσι; Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εισαι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή