Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΟΥ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ;




Καλησπέρα,

Τα 'χουμε πει και τα λέμε συνέχεια... ΛΑΘΗ ΠΟΛΛΑ ΦΕΤΟΣ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! Τα είπαμε αναλυτικά για όλους. Έκανε σφάλματα μεγάλα ο Κόκκαλης. Όπως και να έχει όμως δεν γίνεται οι ποδοσφαιριστές που έκαναν πλάκα στους πελάτες, να μην μπορούν να κάνουν μία ευκαιρία σε όλο τον αγώνα με την Ξάνθη. Αλλά συγγνώμη, τους αδίκησα... Έκαναν δύο.

Δυστυχώς το συμπέρασμα είναι ένα... ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Τους λείπει η ψυχή, τους λείπει το πάθος, τους λείπει αυτή η κωλο περιφάνεια! Ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίχτες που να μην ανέχονται την ήττα. Να είναι γεννημένοι νικητές. Ένα απλό παράδειγμα. Δείτε τον Κλέιζα ή τον Μπορούση, ας πούμε, πως συμπεριφέρονται όταν χάνει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ. Σκυλιάζουν, αφρίζουν. Ειδικά του Λιθουανού γυαλίζει το μάτι του. Και δείτε τώρα τον Ραούλ Μπράβο ή τον Ντιόγκο... Βλέπεις τον Ντιόγκο μόλις τελειώνει το παιχνίδι και οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει γκέλα και φαίνεται ότι ο άνθρωπος το μόνο που σκέφτεται είναι τι πουκάμισο να βάλει για να βγει το βράδυ!

Αυτοί οι παίχτες κατάφεραν να κάνουν το Καραϊσκάκη παιδότοπο. Είχαμε αναφέρει αμέσως μετά από το παιχνίδι με τα Γιάννενα, τι εικόνα βγάζει φέτος ο Ολυμπιακός στις εντός έδρας αναμετρήσεις... Σας τη μεταφέρω αυτολεξί: "Μία ακόμα ομάδα μας γλέντησε (όπως το διαβάζετε, μας γλέντησε) μέσα στο Ναό! Το άλλοτε απόρθητο κάστρο έχει γίνει μπάτε σκύλοι αλλέστε! Καβάλα, Ηρακλής, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ., Γιάννενα είναι ομάδες που κάποτε έχαναν πριν μπουν στο Καραϊσκάκη και τώρα σε πιέζουν γιατί ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ!! Ξέρουν, ακόμα και αν χάνουν με 1-0 ή 2-1, ότι μπορούν να φύγουν νικητές!!!!!"

Δυστυχώς, παρά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την βελτίωση του ψυχολογικού τομέα, βρεθήκαμε χθες στο ίδιο έργο θεατές! Στον φετινό θίασο που βρίσκεται στο Νέο Φάληρο. Απλά δείτε τι κατάφεραν (γιατί για κατόρθωμα πρόκειται) οι Πειραιώτες στο Καραϊσκάκη...

3η αγωνιστική και ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καβάλα. Μία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι, αυτό το (κακώς) ακυρωθέν γκολ και 0-0. Πρώτη γκέλα, 2 χαμένοι βαθμοί απ' την έδρα...

5η αγωνιστική, νίκη με την ψυχή στο στόμα, 1-0 τον Πανιώνιο.

7η αγωνιστική, πρώτη άνετη εντός έδρας νίκη 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης.

8η αγωνιστική, δεύτερη νίκη-θρίλερ 2-1 τον Εργοτέλη με το δεύτερο γκολ στο 85'.

10η αγωνιστική, 1-1 με τον Ηρακλή. Άλλοι 2 χαμένοι βαθμοί, το σύνολο 4 (προς το παρών)

12η αγωνιστική, δεύτερη άνετη νίκη, 2-0 τον Παναθηναϊκό.

14η αγωνιστική, τρίτη άνετη νίκη (αν και μέχρι να μπει το γκολ του Γκαλέτι μας βγήκε η πίστη) 3-0 τον Πανθρακικό.

16η αγωνιστική, ήττα από την Α.Ε.Κ. με 1-2 και 7 χαμένοι βαθμοί.

17η αγωνιστική, πάλι με τα χίλια ζόρια νίκη 2-1 τη Λάρισα.

19η αγωνιστική, ήττα και από τον Π.Α.Ο.Κ. με 0-1. 10 οι χαμένοι βαθμοί.

21η αγωνιστική, νίκη εύκολη με 5-1 επί του Λεβαδειακού.

24η αγωνιστική, νέα νίκη με "εμφράγματα" 2-0 τον Ατρόμητο.

26η αγωνιστική, ισοπαλία με τα Γιάννενα 2-2. Οι χαμένοι βαθμοί γίνονται 12.

28η αγωνιστική, 0-0 με την Ξάνθη και 14 χαμένοι βαθμοί.

Και μένει την τελευταία αγωνιστική ο Άρης...

Συνολικά, λοιπόν, φέτος ο Ολυμπιακός πέτυχε 4 άνετες νίκες στα 14 παιχνίδια που έδωσε στο Φαληρικό Στάδιο, 4 νίκες με την καρδιά μας να πηγαίνει στην Κούλουρη και έκαναν 6(!!!) γκέλες (4 ισοπαλίες, 2 ήττες).

Έτσι κατάντησαν το γήπεδο που όλες οι ομάδες έχαναν πριν καν πατήσουν μέσα...

Τίποτα άλλο...

Με σεβασμό

6 σχόλια:

  1. μπαμπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΜΠΑΚΑΛΗ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχχαχαχαχαχα!
    Είστε και οι δυο θεότρελλοι. Έλιωσα στο γέλιο με το σχολιο του Κωνσταντινου και το πουκαμισο του Ντιογκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι φίλε Κανθάρε... Αν δεις στο 94' που χάνει την ευκαιρία ο Λούα Λούα, μετά πάει και τον αγκαλιάζει ο Ντιόγκο και κάτι του λέει. Σου έχω εγώ το διάλογο... Λέει ο Λούα Λούα: "Ρε μαλάκα τί έχασα;" και του λέει και ο Ντιόγκο: "Έλα ρε μη σκας. Έχω κλείσει το βράδυ πρώτο τραπέζι πίστα στο Frangelico... θα έρθεις;"
    ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!!
    Κώστα συμφωνείς σ' αυτό που είπα για τον Λίνας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε μπαμπη που το ειπες ?πουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
    γαμω τον μπακαλη μου μεσα !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/3/10

    Καιρός να πληρώσουν τα λάθη τους τα «παλικάρια μας» που ούτε για να παρακολουθούν τα παιχνίδια δεν αξίζουν, πόσο μάλλον να παίζουν σ’ αυτά…Τα συμβόλαια πολλών από αυτούς λήγουν πάρα πολύ σύντομα, καιρός λοιπόν να πάρουν πόδι απ’ τον Ολυμπιακό. Θέλουμε παίχτες που να το λέει η ψυχή τους. Οι περισσότεροι από αυτούς που φοράνε τη τιμημένη φανέλα του Θρύλου, πολύ απλά δεν την τίμησαν…οπότε δεν αξίζουν να τη φορούν. Δρόμο τώρα…Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Μπακάλη πάρε παίχτες τελείωνε και μας έπρηξες τόσο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. makari na vrethei aggelopoulos kai gia ton podosfairiko olympiako...

    ΑπάντησηΔιαγραφή