Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ









Καλησπέρα,

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι. Στην επετειακή μέρα του 1-4. 9 χρόνια μετά, στο Ο.Α.Κ.Α. αυτή τη φορά, πηγαίνουμε όπως τότε. Με τους βάζελους να οργιάζουν εδώ και μία εβδομάδα, να μιλάνε για φιέστες και ότι σήμερα θα μας "τελειώσουν"! Ό,τι ακριβώς λέγανε και το 2001! Στα λόγια είναι πρώτοι οι "Άρχοντες της Τεσσάρας"! Πραγματικά ήμουν απογοητευμένος αυτόν τον καιρό, καθώς ό,τι και να γίνει στο σημερινό παιχνίδι, η κούπα έχει χαθεί. Κάτι στο οποίο δεν έχουμε συνηθίσει... Αυτά όμως που λένε οι εφημερίδες αλλά και κάποιοι φίλοι μου παναθηναϊκοί, μ' έχουν κάνει να θέλω όσο τίποτα άλλο τη νίκη!

Μπείτε μέσα όσοι έχετε απομείνει και καταθέστε και την ψυχή σας! Είστε καλύτεροι απ' αυτούς ακόμα κι έτσι! Ποιόν να φοβηθείτε στο κάτω κάτω; Τον Τζόρβα; Τον Καντέ; Το Σαριέγκι; Τον Βύντρα; Ακόμα και το Σισέ και τον παιχταρά το Λέτο! Το πρωτάθλημα το χάσατε εσείς με τα δικά σας λάθη! Γιατί αυτοί που αναφέραμε, δεν είναι παίχτες που μπορούν να σας το πάρουν! Εκτός από το Λέτο, όλοι οι άλλοι δεν έχουν πάρει ποτέ πρωτάθλημα! ΠΟΤΕ!

Θέλουν να κάνουν φιέστα απόψε... ΧΑΛΑΣΤΕ ΤΗΝ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ! Πελάτες σας είναι! Και θέλω στα γκολ να πανηγυρίσετε μόνο με ένα τρόπο... Ούτε πιστόλια, ούτε τίποτα! Μόνο αυτό που κάνει ο Γεωργάτος στην πρώτη φωτογραφία και στο τέλος δείξτε τους αυτό που βλέπουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ! Τις πλάτες σας!

Πολλές οι απουσίες, αλλά πιο πολλές οι... παρουσίες σήμερα! Θα είναι ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Και ο Γκαλέττι και ο Ντουντού ακόμα και ο Κοβάσεβιτς! Πάνω απ' όλα όμως θα είμαστε εμείς...

ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

Με σεβασμό

1 σχόλιο:

  1. Όντως ο Παναθηναικος ανοίγει πιο πολύ το στόμα του από οσο πρέπει και συνηθως στο τέλος αυτος είναι που την πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή