Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!


Καλησπέρα,

Μία ακόμα ομάδα μας γλέντησε (όπως το διαβάζετε, μας γλέντησε) μέσα στο Ναό! Το άλλοτε απόρθητο κάστρο έχει γίνει μπάτε σκύλοι αλλέστε! Καβάλα, Ηρακλής, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ., Γιάννενα είναι ομάδες που κάποτε έχαναν πριν μπουν στο Καραϊσκάκη και τώρα σε πιέζουν γιατί ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ!! Ξέρουν, ακόμα και αν χάνουν με 1-0 ή 2-1, ότι μπορούν να φύγουν νικητές!!!!!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Αυτά που είπαν ο Νικοπολίδης κι ο Μέλμπεργκ αντικατοπτρίζουν πλήρως την εικόνα της ομάδας μας. Ο Σουηδός είπε ότι παίζαμε ποδόσφαιρο αλάνας κι ο Νικοπολίδης είπε ότι παλιά η ομάδα όταν προηγούταν με ένα γκολ, έβαζε άλλο ένα και τελέιωνε το παιχνίδι. Φέτος μας ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ! Εδώ στα Γιάννενα ήμασταν μπροστά με 2 γκολ και μέσα σε 10 λεπτά ισοφαριστήκαμε! Καταντήσατε μικρό τον Ολυμπιακό!!! ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

Πρέπει ν' αλλάξουν πολλά στην ομάδα για να δούμε βελτίωση. Πρώτα απ' όλα ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ! Αν δεν μπορεί, Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ!! Τέλος η ανοχή! Τέλος! Κουραστήκαμε! Επίσης να ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ! Με τη σειρά: Κόβατς, Πάρντο, Ραούλ Μπράβο, Ντομί, Μαρέσκα, Στολτίδης, Λεντέσμα, Ντιόγκο... για να μην πω κι άλλους! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ! Θέλουμε παίχτες επιπέδου Βίγια και Μέσι! Και αν σας φαίνεται υπερβολικό, για μένα δεν είναι! Αυτούς θέλω! Έτσι θέλω τον Ολυμπιακό! ΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ! Αντάξιους του ονόματος του Θρύλου!

Κύριε Κόκκαλη, ο σχεδιασμός να ξεκινήσει από... χθες! Μας κούρασες! Είμαστε 3οι! Κι αν για σένα ο πάτος είναι η 16η θέση, για εμάς είναι η 2η!

Αν δεν μπορείς ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ!

Με σεβασμό

3 σχόλια:

  1. τη ειμαστε τριτοι ?κατσε πως το ειπαν οι τσουκαλαδες εχασε τα κλειδια ο μπακαλης
    αν ο οποιοσδηποτε τα βρει να απευθυνθει στην αλεξανδρας
    αυτος που θα τα παει ομως μην ζητησει λεφτα καλυτερα να δωσει διοτι οσονουπω θα βγουν στη γυρα να μαζεψουν ψιλα
    καθιστε και απολαυστε
    ενα ακομα λογιστικο καλοκαιρι ερχεται προς ολους τους φιλους του ολυμπιακου πειραιως
    με εκτιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα χειρότερα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμα παιδιά. Σκέψου να μη βγεις κι Ευρώπη. Δεν θα τον ξεπλένει τον μπακάλη ούτε ο Βόσπορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/10

    Καλημέρα Μπάμπη! Ότι θέλουμε παίχτες είναι γεγονός, ότι δε θα τους έχουμε είναι το μόνο σίγουρο. Εδώ πέρα ο μπακάλης δεν έχει μία και σε λίγο θα βάλει αγγελία στις εφημερίδες «ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ Η’ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ, ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ». ΜΠΑΚΑΛΗΣ».

    Δεν έχω να περιμένω τίποτα καλύτερο απ’ αυτόν εκτός της ολικής καταστροφής και την οδήγηση της ομάδας στον πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή