Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ

Αυτός δεν ήταν ο τίτλος μιας ταινίας με τη Μάρθα Βούρτση; Αυτό ακριβώς έγινε και σήμερα στον Ολυμπιακό. Έλεγα όλον αυτόν τον καιρό ότι θα πω τη γνώμη μου για τη φετινή χρονιά μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Ε, τελείωσε! Σήμερα δεν έχω καμία όρεξη να μιλήσω. Θα τα πούμε ΟΛΑ αύριο.

Καλή σας νύχτα

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/3/10

    Καλημέρα Μπάμπη, χθες μας είχαν ταράξει. Η απογοήτευση μεγάλη. Ήμασταν απ’ τους λίγους που πίστευαν στο Πρωτάθλημα και δυστυχώς τώρα μας έκοψαν τα φτερά. Κρίμα, ότι κι αν πω λίγο είναι. Έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους. Ο εξευτελισμός σε όλο του το μεγαλείο. Κι όπως είπα και στο μπλοκ μου, χθες δώσαμε ρεσιτάλ για τη χειρότερη εμφάνιση της χρονιάς. Δε θα μας πεθάνουν αυτοί. Την καλημέρα μου και…υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η ομαδα δεν πρεπει να παρει πρωταθλημα. Δεν το αξιζει. Ασε που αν παρει θα λενε ολοι ο μαγκας ο Κοκκαλης, ο γιγαντας ο Σωκρατης και και και. Χρειαζεται αναδιοργανωση και ενισχυση το καλοκαιρι. Αν παρεις πρωταθλημα δεν θα γινει τιποτα απο ολα αυτα. Η κατακτηση θα σκιασει ολες τις αδυναμιες και ολοι θα αποπροσανατολιστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε Κανθάρε. Σίγουρα θέλω το πρωτάθλημα σαν Ολυμπιακός, αλλά θέλω να βλέπω και καλή μπάλα. Απ' όσα μας έχει δείξει ο Κόκκαλης, όταν η ομάδα παίρνει τίτλους δεν αλλάζει τίποτα. Άσχετα με το αν παίζει μπάλα ή όχι. Άρα μάλλον θέλει κι αυτός ένα σοκ να ξυπνήσει. Άντε να δούμε αν θα χτυπήσει το ξυμνητήρι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή