Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ...

Καλησπέρα,

Είχαμε να τα πούμε αρκετό καιρό δυστυχώς λόγω των προβλημάτων αυτού του παλιομηχανήματος που με κράτησε... εκτός δράσης!!

Ο τίτλος του κειμένου αφορά σίγουρα το γεγονός ότι επέστρεψε δυναμικά το blog αυτό, αλλά κυρίως την επιστροφή του Ολυμπιακού!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Παρά τα πολλά προβλήματα που έχει φέτος η ομάδα και είναι γνωστά σε όλους είναι δύο βαθμούς πίσω από τη διεκδίκιση του Πρωταθλήματος! Από εκεί που βρισκόταν οχτώ βαθμούς πίσω! Και ναι, η ομάδα είναι χάλια, οι παίχτες δεν βγάζουν 90λεπτο, δεν υπάρχει κουράγιο ούτε να διώξουν τη μπάλα, ποιός όμως μπορεί ν' αμφισβητίσει την ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ; Κι αυτή η ομάδα με το δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος σίγουρα την έχει και πιστέυω πως θ' αποδειχθεί και φέτος! Πολλά τα παράπονα από το ποδοσφαιρικό τμήμα φέτος, αλλά όπως έχω ξαναπεί δεν έχουν νόημα πλέον οι γκρίνιες. Ό,τι και να γίνει τώρα τα πράγματα δεν αλλάζουν. Ακόμα κι αν έρθει ο Μουρίνιο. Άρα λίγο υπομονή να τελειώσουν αυτά τα έξι ρημαδοπαιχνίδια και θα τα πούμε ΟΛΑ! Όπως κι αν τελειώσει η ποδοσφαιρική χρονιά...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ! Φαινόταν όλα αυτά τα χρόνια ότι η ομάδα πλησίαζε στους τίτλους. Το έβλεπαν όλοι ότι έρχεται η σειρά της! Το ΠΡΩΤΟ ήρθε και η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Χαρακτηριστική η δήλωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου ότι στόχος δεν ήταν ένα κύπελλο αλλά να κάνει ο Ολυμπιακός τη δική του ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ! Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΪ! Παρά τα φετινά σκαμπανεβάσματα, οι ερυθρόλευκοι δείχνουν ότι χτίζεται μια τεράστια ομάδα, μόλις τη δεύτερη σεζόν που έχει ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια! Και που να διατηρηθεί και ο βασικός κορμός τις επόμενες χρονιές! Η ομάδα μας επέστρεψε στους κορυφαίους της Ευρώπης! Πέρασε στους 6 καλύτερους αποκλείοντας μια πολύ μεγάλη δύναμε, τη Ζενίτ Καζάν και αγωνίζεται αυτή τη στιγμή με τη Διναμό Μόσχας. Στόχος; Φυσικά το Final 4 και αν όλα πάνε καλά να γίνουμε η πρώτη Ελληνική ομάδα που κατακτά το Champions League!!

Αυτά λοιπόν έγιναν όλο αυτό το διάστημα... Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη! Διεκδικούμε αυτή τη στιγμή οχτώ τίτλους στα τέσσερα ομαδικά αθλήματα και ελπίζουμε να τους κατακτήσουμε όλους! Για να δούμε...

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/3/10

    Καλησπέρα! Χαίρομαι που επέστρεψες , αναρωτιόμουν τι είχε συμβεί και εξαφανίστηκες :-)
    Στο ποδόσφαιρο όντως η ομάδα καταβάλλει πολλές προσπάθειες για να πάρει και φέτος το πρωτάθλημα. Είναι κρίμα να βλέπουμε την ομάδα που αγαπάμε να σέρνεται στο γήπεδο, βγάζοντας στην επιφάνεια όλη την κούραση και τις δυσκολίες που έχει στην προσπάθεια να κερδίσει ένα παιχνίδι, λόγο κάποιων καταστάσεων που σιγά σιγά έχουν αρχίσει να την αποδυναμώνουν όλο και περισσότερο. Εγώ πιστεύω ακόμη στο πρωτάθλημα έστω και αν πολλοί παράγοντες ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες.
    Στο μπάσκετ έχει αρχίσει μια νέα εποχή δόξας και πραγματικά χαίρομαι γι’ αυτό. Έχουμε πολύ καλούς παίχτες που κάνουν τη διαφορά και όλα δείχνουν πως βαδίζουμε στη χρυσή εποχή της αναγέννησης και ανάδειξης του Ολυμπιακού.
    Στο βόλεϊ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και εάν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε μεγάλες χαρές. Καλή συνέχεια να έχουμε και καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό μας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για το μπασκετ ξερεις τη γνωμη μου η αυτοκρατορια ειναι παλι εδω απλα θα περιμενουμε να κανουμε ταμειο στο τελος
    για το βολει η ομαδα εχει μπροστα της τον μεγαλο στοχο συμμετοχης σε φαιναλ φορ
    κερδισε εχθες το ενα σετ γερα τωρα στη ρεβανς στον πειραια ωστε να αποκλεισουμε και ακομα ενα θηριο και να μας φερει ο μεγαλος ιβαν την κουπα την μεγαλη στο λιμανι
    απο το καλοκαιρι το πιστευω μπαμπη
    για το ποδοσφαιρο τα ειπαμε εχθες
    για τα λιονταρια ειναι και κακως που ασχολουμαστε
    το οτι δεν εγραψες για τον ατρομητο και τη μπορντο δεν εγινε και κατι
    ο ρυθμος που εχουν τα παληκαρια ειναι ρυθμος ομαδας τριτης εθνικης
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ο χαβαλες στου ρεντη γνωριζε πιενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή