Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ




Καλησπέρα συνταξιδιώτες της τρέλας μας,

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό χθες, με θύμα αυτή τη φορά τον Άρη που ούτε αυτός μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από το Καραϊσκάκη. Είναι αυτό που μας έλειπε από πέρσι, το απόρθητο κάστρο... Προς το παρών, φυλάμε την έδρα μας σαν κόρη οφθαλμού και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που γίνεται για τον τίτλο. Άλλωστε μην ξεχνάμε την περσινή χρονιά που χάσαμε 14 ολόκληρους βαθμούς μέσα στο γήπεδό μας.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Μιραλάς να πλασάρει άστοχα, αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά και μετά από λάθος έξοδο του Σηφάκη, ο Ριέρα τελείωσε τη φάση χωρίς πρόβλημα διαμορφώνοντας το τελικό (όπως εξελίχθηκε) 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, όπως το δοκάρι του Φετφατζίδη, αλλά κυρίως χάθηκε ξανά πέναλτι, αυτή τη φορά από τον Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το έχασε και ο Άλμπερτ Ριέρα. Είναι ένα θέμα που πρέπει να προσεχθεί γιατί δεν γίνεται να μην είμαστε σίγουροι ότι θα μπει ένα πέναλτι. Ακόμα και όταν έπαιζε ο Γκαλέτι, προτιμούσαμε να κερδίζουμε φάουλ, παρά πέναλτι. Πρέπει να βρεθεί κάποιος μόνιμος εκτελεστής, γιατί τελικά μετά τον Τζόλε δεν είναι μόνο αναντικατάστατη η θέση του στα αριστερά, αλλά και στην άσπρη βούλα.

Αν είχε μπει το πέναλτι θα μιλάγαμε για άλλο παιχνίδι, καθώς χωρίς άγχος πλέον το μόνο που θα έμενε να μάθουμε θα ήταν το τελικό σκορ και τι διαστάσεις θα έπαιρνε. Από το σημείο με το πέναλτι και μετά η απόδοση της ομάδας μας σταδιακά άρχισε να πέφτει και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αυτό που προσπάθησε πιο πολύ ο Ολυμπιακός είναι να κρατήσει το μηδέν στην εστία του, κάτι που το κατάφερε σχετικά άνετα.

Πάντως φάνηκε για άλλη μία φορά η πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Κούπερ στον Άρη και δυσκόλεψε αρκετά τους ερυθρόλευκους να κάνουν το παιχνίδι τους. Κατά τη γνώμη μου, ο Άρης είναι η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει μέχρι στιγμής από το Καραϊσκάκη, από θέμα τακτικής. Γιατί καλύτερα απ' όλες έπαιξε ο Ολυμπιακός Βόλου που δεν κλείστηκε καθόλου και προσπάθησε να κάνει το δικό του παιχνίδι, βάζοντας δυσκολίες στην ομάδα μας.

Το σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος και μετά το "ηλεκτροσόκ" από τον Ηρακλή, δεν έχει χάσει ούτε βαθμό και πάει στο ντέρμπι με αέρα τεσσάρων βαθμών. Πολύ σημαντικό, κυρίως για τον Βαλβέρδε που ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και ο Βάσκος ξέρει πως να το εκμεταλλευτεί αυτό. Απλά το καλό από όλους μας είναι να μην το παρακάνουμε με δηλώσεις και λόγια. Δεν πάμε ούτε για να τους διασύρουμε, ούτε τίποτα. Πάμε για το διπλό. Διπλό Τίτλου...

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

6 σχόλια:

  1. Μπαμπη καλησπερα. Κατι πρεπει να γινει με το τελειωμα των φασεων. Τοσο μεγαλοι παιχτες, ειναι αδικαιολογητοι να χανουν πεναλτι και ευκαιριες σαν αυτη που εχασε ο Ριερα.
    Οσο για τον αγωνα με τον "πληρέστατο", θέλω 10-0.Κατω απο δεκα γκολακια θα ειναι αποτυχια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Ηλία!
    Σίγουρα δεν επιτρέπεται από παίχτες τέτοιου επιπέδου να χάνουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ένα πέναλτι. Τουλάχιστον σημάδεψε μια γωνία και αν στο πιάσει, το έπιασε. Σ' αυτό δεν μπορείς να κάνει κάτι ο προπονητής. Μεγάλοι παίχτες είναι, ψυχραιμία θέλει. Στο κάτω κάτω ας τα βαράει ο Νικοπολίδης που τα βάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπαμπη αγορι μου πες τα γιγα της δραπετσωνας
    αλλα για τον μιραλας ρε φιλε το ειπα η δεν το ειπα ?ερωτω ο πουστης
    βλεπω οτι στην ερευνα που εχεις ο μιραλας μαζι με τον αργεντινο παιχταρα ειναι πρωτοι
    ελα τωρα ρε ερνεστο να υποκλιθω στο μεγαλειο σου βαλε και τον σερβο τον αλητη πισω τον μιραλας και θα εχει γελιο το σαββατο οπως το λεω
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ?ΦΥΓΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ ΦΥΓΕ ΤΡΑΒΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΝΤΙΟΓΚΟ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΤΕ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ
    ελα στον τοπο σου
    θα εχω στον παγκο τον καλλιτεχνη της μπαλας λεγε με μιραλας για να μπει ο κωστας που ουτε και στον πανιωνιο δεν παιζει
    στον μπαοκ ναι αμε χαλαρα
    οσο για τον νεμεθ να στρωσει κωλο που νομιζει οτι ειναι ΣΤΟ ΑΕΚ ?
    και να σου και ο ζαιρι ο τρελλος θελει ευκαιρειες λεει
    ναι ρε να βγει ο γιαννης να βαλει εσενα που οποτε σου σηκωθει παιζεις
    ειναι σοβαρα πραματα αυτα
    ρε μπαμπη μια που ειχα να μπω στα μπλοκ τοσο καιρο ξερεις γιατι ειπα να τα βγαλω ολα

    εγω ειμαι αντιθετος να παιζει ο φετφα δεξια ελευθερο τον θελω στο κεντρο οχι δεξια εκει θελω τον ντενις που τον πιστευω τρελλα δεν μπορει αυτος ο ανθρωπος να ξεχασε την μπαλα αλλα επειδη ανηκει σε σχολη και εκει ειναι ψυχροι αυτοι θα ξαναβρει τον εαυτο του ισως το σαββατο αν μπει να τους γαμησει τους βλακες
    ελα τα λεμε παω και εγω να γραψω για τον ντουντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα ρε Κώστα! Καλά τα λες. Ο Βαλβέρδε ό,τι βλέπει στις προπονήσεις κάνει. Όποιος προσπαθεί θα παίζει. Και όπως έχουν πει πάρα πολλοί, ό,τι κάνεις στην προπόνηση, αυτά κάνεις και στον αγώνα. Αν είσαι αδιάφορος στην προπόνηση, δεν θα μπορείς να αποδόσεις στον αγώνα. Εγώ τον Ερνέστο τον εμπιστεύομαι όποιον κι αν βάζει.
    Για το παιχνίδι του Σαββάτου, πίσω από τον επιθετικό θα παίζει ο Φουστέρ. Από εκεί και πέρα γνώμη μου είναι (αν παίξει ο Πάντελιτς κορυφή), να βάλει τον Μιραλάς δεξιά και όχι τον Φετφατζίδη ή τον Ρόμενταλ. Ο Φετφατζίδης είναι άπειρος και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει σε ένα ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ντέρμπι και ο Ρόμενταλ δεν έχει πείσει ακόμα. Θα δούμε όμως... Ο Βαλβέρδε ξέρει καλύτερα από εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλουμε κάποια καλά γρανάζια ακόμα. Για αυτό όμως θέλουμε λεφτά. Λεφτά δεν υπάρχουν όποτε μέχρι τότε θα παλεύουμε να σκοράρουμε και θα αποκλειόμαστε από τα Τρίκαλα.

    Καλησπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα φίλε μου Κάνθαρε. Έχετε πρόβλημα στο γκολ. Χρειάζεται η ομάδα έναν γκολτζή μπροστά γιατί αν περιμένεις από Κόκε και Χαβίτο δύσκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή