Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΜΡΝΤΖΑ, ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ;




Καλησπέρα συμπαραστάτες της τρέλας μας,

Μετά την απόκτηση του Ερνέστο Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός κινείται και πάλι σε ρυθμούς μεταγραφών. Φυσικά όπως είπε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στην παρουσίαση του Βάσκου, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές και εκείνος θα κάνει τις εισηγήσεις.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται τελευταία είναι αυτό του σέντερ φορ της Βοϊβοντίνα, Ντράγκαν Μρντζα. Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο φορ και γκολτζή. Το στυλ δηλαδή που χρειάζεται η ομάδα και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.
Τις δύο τελευταίες σαιζόν, ο Σέρβος επιθετικός σε 56 συμμετοχές με την ομάδα του, έχει βρει δίχτυα 35 φορές, κάτι το οποίο δεν περνάει φυσικά απαρατήρητο.

Όμως αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό υπάρχουν τρεις επιθετικοί. Η ομάδα αναζητά έναν για να κλείσει την θέση αυτή και αυτός ο ένας δεν θέλουν να είναι κάποιος ο οποίος δεν είναι και τόσο σίγουρη λύση. Άλλωστε έχοντας φτάσει στα 26 του χρόνια, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει μεταγραφή σε κάποια πολύ καλή ομάδα έτσι ώστε να δούμε τις πραγματικές δυνατότητές του.

Απ' ότι φαίνεται η περίπτωσή του δύσκολα θα προχωρήσει και μόνο δύο τρόποι υπάρχουν για να γίνει αυτό. Ο ένας είναι να αποκτηθούν δύο επιθετικοί, δηλαδή αν αποχωρήσει κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες και πιθανότατα ο Ντιόγκο. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Ο άλλος τρόπος είναι να μην καταφέρει ο Ολυμπιακός να κλείσει κάποιο από τα δυνατά ονόματα που θέλει. Κάτι που λογικά δεν θα γίνει, άρα μάλλον πρέπει να ξεχάσουμε το όνομα του Σέρβου.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Ολυμπιακό να συζητάει με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Παραγουανού σούπερ σταρ, Ρόκε Σάντα Κρουζ.
Ο επιθετικός των "πολιτών" δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρομπέρτο Μαντσίνι και είναι πολύ πιθανό να φύγει από την ομάδα ακόμα και με τη μορφή δανεισμού.

Το πρόβλημα είναι ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν κοιτάει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Όμως απ' όσα έχουμε δει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δύσκολα μπορεί κάποιος να του... αντισταθεί. Ίσως αν τον θέλει ο ηγέτης του Ολυμπιακού, να μην μπορέσει και ο Παραγουανός να πει όχι.

Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν μετά την Παρασκευή, αφού δηλαδή γίνει το φιλικό με τη Ρόμα. Όχι μόνο γιατί ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει μία ακόμα καλύτερη άποψη για την ομάδα και το τι χρειάζεται, αλλά κυρίως γιατί πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει το θέμα Ζούλιο Μπαπτίστα που αποτελεί τον πρώτο στόχο.

Περιμένουμε τις εξελίξεις...

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δρπαετσώνα, με αγάπη.

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες μπήκαν με σειρά και μεγέθη, ανάλογα με την προτίμηση της ομάδας του Ολυμπιακού για τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές...

2 σχόλια:

  1. καλα ρε ο πουστης ειχα δικαιο
    ηρθε ο ερνεστο και δεν σε προλαβαινουμε στα αρθρα
    παντως μπραβο σου ρε συ αφου αν δεν δω αρθρο σου κατι παθαινω ανυσηχω μηπως δεν εισαι καλα
    ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ
    τον σερβο δεν τον γουσταρα ουτε εγω
    εικοσιεξι ετων και θα τον παρω εγω αστον εκει καλα ειναι
    μπαμπη αν μπορει να ερθει ο βραζιλιανος ειναι ολα τα λεφτα και για ευρωπη ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ
    καλα τωρα που θα εισαι και στο γηπεδο θα εχεις καλυτερη αποψη και θα μεταφερεις πραγματα λεπτομερειες που εμενα με εξιταρουν
    για τον παραγουανο τωρα εγω δεν τον γουσταρω
    απο την στιγμη που βγηκε το ονομα του ζουλιο δεν υπαρχει αλλος
    η αυτος ααααααααα ρε συ για τον μακουκουλα δεν εγραψες
    φοβητρο ναι ρε συ για πες γ αυτον
    γουσταρω μακουκουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι ο Μαπτίστα, που για τον Ολυμπιακό αποτελεί τεράστια βόμβα. Όμως εμένα μου αρέσει πολύ και ο Σάντα Κρουζ. Είναι πολύ καλός επιθετικός με καλές κινήσεις και ξέρει να βρίσκει δίχτυα. Όσο για τα άρθρα, όταν μαθαίνω κάτι και έχω το χρόνο να το γράψω εδώ, το κάνω. Και ειδικά όταν δεν έχει πολυ ακουστεί...
    Τώρα τι Μακουκούλα ρε συ; Υπάρχει διοίκηση πλέον με όραμα για ΜΕΓΑΛΗ ομάδα! Κοιτάει να κάνει μεταγραφές εγνωσμένης αξίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή