Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ




Καλησπέρα συμπαραστάτες της τρέλας μας,

Τις τελευταίες μέρες τα μεταγραφικά έχουν κολλήσει όπως δείχνει το ρεπορτάζ όλων των δημοσιογράφων, εν όψη του αγώνα με την Μακάμπι.

Όμως συζητήσεις θα γίνονται και μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχουμε λογικά τις ανακοινώσεις για τον αμυντικό χαφ και τον επιθετικό.

Πριν λίγες μέρες, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε φιλικό με τη Ρόμα στις 13 Αυγούστου. Ένα φιλικό που δεν λέει τίποτα, μπορεί όμως να λέει πολλά και υπό κάποιες προϋποθέσεις μπορεί να είναι πολύ σημαντικό για τα μεταγραφικά της ομάδας.

Το ότι οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν αυτό το φιλικό, δείχνει ότι εκείνο τον καιρό, υπήρχαν συζητήσεις με την ομάδα της Ιταλικής πρωτεύουσας.
Συζητήσεις που μπορεί να μην έμειναν μόνο στο θέμα του αγώνα, αλλά και σε μεταγραφικά!
Και φυσικά μιλάμε για την περίπτωση του Ζούλιο Μπαπτίστα!

Φανταστείτε λοιπόν να τα βρει σε όλα ο Ολυμπιακός με τη Ρόμα, να τα βρουν και με τον παίχτη, χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα. Χωρίς να έχουμε δημοσιεύσεις και διαρροές
Να φτάσει η μέρα του αγώνα και λίγο πριν βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, να ακουστεί από τα μεγάφωνα του γηπέδου: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ζούλιο Μπαπτίστα για τα επόμενα ... χρόνια!!" και να εμφανιστεί με την ερυθρόλευκη ο Βραζιλιάνος άσος.

Ιδανικό σενάριο, δεν νομίζετε;

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

Υ.Γ. Μα τι κόλλημα είναι αυτό κάθε χρόνο με παίχτες από τον Παναθηναϊκό; Πριν λίγα χρόνια ο Κυριάκος, πέρσι ο Μπασινάς και φέτος ο Τζιόλης!! Έλεος ρε παιδιά!!!


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/8/10

    Αν γίνει αυτό, πείτε μου να παίξω Μακάμπι στη βίσταμπετ. Πως θα βγει απροετοίμαστος ο παίχτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο φιλικό με τη Ρόμα εννοώ φίλε μου να μπει. Όχι την Πέμπτη. Στο φιλικό να γίνει η ανακοίνωση ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή