Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΑΡΧΗ ΜΕ ΒΑΛΒΕΡΔΕ







Καλησπέρα συνταξιδιώτες της τρέλλας μας,

Πριν λίγο καιρό ακούστηκε ένα πολύ σωστό σύνθημα στο Γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης. "Φέρτε έναν καλό προπονητή, δέκα παίχτες και πάμε απ' την αρχή" έλεγαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, δείχνοντας χωρίς εμπάθειες τι κινήσεις πρέπει να γίνουν από την διοίκηση προκειμένου να γίνει ξανά ο Ολυμπιακός ο Πρωταθλητής Ελλάδος και όχι μόνο...

Αυτό μπορεί να το καταφέρει και με 4 καλούς παίχτες, λόγου χάρη. Οι 10 είναι υπερβολή. Μπορεί όμως και όχι. Γιατί στο μυαλό μας εκτός απ' το Πρωτάθλημα, έχουμε και άλλα πράγματα. Να γίνει ο Ολυμπιακός ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ας μην κάνει πορείες στην Ευρώπη. Άλλωστε όλα αυτά ξεχνιούνται. Αυτό που ζητάει ο κόσμος είναι να δει μπάλα. Να πηγαίνει στο γήπεδο και να φεύγει ευχαριστημένος, χορτασμένος από ποδόσφαιρο.

Φυσικά αυτό είναι δύσκολο να συμβεί αμέσως, όταν τη φετινή σαιζόν η ομάδα είχε την χειρότερη εικόνα της στα τελευταία 13 χρόνια. Γι' αυτό χρειάζεται να δείξουμε υπομονή στον επόμενο προπονητή. Αλλά να είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Δεν θα δείξουμε υπομονή στον Κετσπάγια. Στον ΒΑΛΒΕΡΔΕ όμως ΝΑΙ! Γιατί είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Και μάλλον αυτό το κατάλαβε και η διοίκηση γι' αυτό και φαίνεται να έχει αποφασίσει την ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ! Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που έκανε πριν ένα χρόνο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα. Αυτό θα το δείξει το μέλλον.

Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι θα δουλέψει σκληρά. Και αυτό κάνει τους πάντες να δείξουν την απαραίτητη υπομονή και να τον στηρίξουν. Νομίζω πως η κίνηση της διοίκησης ήταν ό,τι έπρεπε αυτή τη στιγμή για να ηρεμίσει λίγο τον κόσμο. Και να δείξει επιτέλους ότι κάτι κινείται. Ότι υπάρχει ένα πλάνο.

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

Υ.Γ.1 Φυσικά και δεν αρκεί ο ερχομός του Ερνέστο. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα από την διοίκηση. Και η γνώμη μας δεν αλλάζει. Αν μπορεί ο Κόκκαλης να πάρει ΚΑΙ παιχταράδες να παραμείνει. Αλλιώς καλύτερα να αφήσει για αλλού την προεδρία.

Υ.Γ.2 Και ελπίζω να γίνουν αυτά που πρέπει. Μην τυχόν και αφήσει την ομάδα γυμνή και αν δεν πάει καλά η ομάδα, να διώξει τον Βαλβέρδε και να ρίξει και ευθύνες στον κόσμο που τον ζήταγε.

Υ.Γ.3 Τελικά φαίνεται πως το υπονοούμενο που αφήσαμε από το Υ.Γ. της Κυριακής 31 Ιανουαρίου θα βγει αληθινό. "Απολύθηκε ο Βαλβέρδε..." είχαμε γράψει! Για να δούμε...

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/6/10

    Καλησπέρα! Μακάρι να γίνουν όλα όπως πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/6/10

    Σας έχουμε προσθέσει στα αγαπημένα μας μπλόγκς
    και το μπάνερ σας,
    εδώ http://cratermusic.blogspot.com/2009/10/acdc-httpwww.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή