Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο ΒΙΓΙΑ






Καλησπέρα συνταξιδιώτες της τρέλας μας,

Για πρώτη φορά θα μιλήσω εδώ για την Βαλένθια, γιατί σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η αποχώρηση του ΜΕΓΑΛΟΥ David Villa από τις "νυχτερίδες".

Δυστυχώς τα πολλά οικονομικά προβλήματα δεν επέτρεψαν στο σύλλογο να κρατήσει στο ρόστερ της τον Ισπανό επιθετικό που λατρεύτηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς της ομάδας.

Ο ίδιος δήλωνε συνέχεια ότι θέλει να μείνει. Δεν του άφησαν όμως και πολλά περιθώρια. Χαρακτήρισε αυτή τη στιγμή την πιο συγκηνιτική της καριέρας του, σε μία ¨επιστολή" που άφησε για τους οπαδούς της Βαλένθια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του El Guaje με όσο καλύτερο τρόπο μπορέσαμε να τη μεταφράσουμε (με την πολύτιμη βοήθεια του Θέμη).

"Ήρθε η ώρα να πω αντίο μετά από πέντε υπέροχες σεζόν στο σύλλογο. Πήρα πολλά συναισθήματα, αφήνοντας πολλούς φίλους, αλλά γνωρίζοντας ότι είναι καλό για την εταιρεία. Στη Βαλένθια έχω μεγαλώσει σαν παίκτης και ως άτομο. Στην Valencia CF αισθάνθηκα από την πρώτη μέρα σαν στο σπίτι μου και κανείς δεν αμφιβάλλει ότι Θα είναι έτσι για πάντα. Θέλω να γίνει γνωστό ότι αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια για μένα που φόρεσα αυτή τη φανέλα, η οποία μου έχει δώσει τόσα πολλά και πάντα θα είναι στην καρδιά μου. Επίσης είχα το προνόμιο να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ανά έχω καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εκπροσωπίσω την Βαλένθια, όπως της αξίζει.

Θα ήθελα πρώτα να απευθύνω μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους φιλάθλους που μου παρείχαν τόσο πολλή αγάπη πάντα, από την ημέρα της παρουσίασής μου μέχρι τον τελευταίο αγώνα στο Mestalla. Επίσης, σε όλους τους συναδέλφους μου που με βοήθησαν να βελτιωθώ, όλους τους προπονητές που πέρασαν, τους ηγέτες, ιδίως τον Manuel Llorente, και ολους τους υπόλοιπους που εργάζονταν στην ομάδα. Οι ευχαριστίες μου σε όλους και να τονίσω ότι, μετά από πέντε χρόνια, είμαι Βαλένθια περισσότερο, καθώς και οι δύο κόρες μου. Έκανα τα πάντα από την Βαλένθια, την οποία θα έχω πάντα στην καρδιά μου, και θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον κόσμο. Φεύγω με την ικανοποίηση ότι η ομάδα αξίζει να είναι εκεί που της αξίζει, μεταξύ των καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες περνούν, αλλά πάνω από όλα είναι η Βαλένθια. Θα έχει πάντα μια ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα και θα δώσει πολλή χαρά σε όσους το επιθυμούν.

Και πάλι η Βαλένθια θα είναι πάντα βαθιά μέσα στην καρδιά μου.
Σας ευχαριστώ όλους για τόσα πολλά πράγματα ... και amunt Βαλένθια! "

Σαν οπαδός κι εγώ της Βαλένθια να πω με τη σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νο 7!
Σ' ευχαριστούμε David!
Σε περιμένουμε να κλείσεις την καριέρα σου εδώ!
Gracias por su oferta!
Adios el Guaje!

6 σχόλια:

  1. wraio blog
    tha to valw sta link moy
    kane to idio
    www.pyrinoskosmos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλός παίχτης. Αλλά έπεσε και αυτή η σημαία. Νομίζω ότι στην Μπάρτσα θα φανεί πολύ χρήσιμος και μαζί με τον Μέσι θα γίνει πανικός. Ο απατεώνας ο Σουηδός δεν έκανε για την Μπάρτσα και εγκλώβιζε τον Μέσι. Η ομάδα είναι κινητική με και χωρίς την μπάλα και ο Βίγια είναι ότι πρέπει για αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς Kanthare δεν άντεξε τα οικονομικά προβλήματα η Βαλένθια για να τον κρατήσει. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από πέρσι που αρνήθηκε μεγαλύτερη πρόταση της Μπαρτσελόνα. Προσπάθησαν μέσα στη χρονιά να βρουν μια άκρη με τα χρέη αλλά δεν τα κατάφεραν και η πώληση ήταν μονόδρομος πλέον. Και δυστυχώς, μάλλον θα ακολουθήσει και ο Σίλβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σαι καλά Βαγγέλη! Ο Πύρινος Κόσμος είναι πλέον στα ιστολόγιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μεγαλος παιχτης ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ χαιρομουν να τον βλεπω
    παιχτης με ηθος τα εδινε ολα δεν γκρινιαξε ποτε σαν κατι αλλες ξανθοψιρες τιμουσε την φανελα και ηταν παντου πρωτος
    και πανω απο ολα ειχε ηθος
    κριμα βεβαια που πηγε στις αδερφες της καταλωνιας και δεν αγκυροβολησε στο μεγαλο λιμανι
    ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
    κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι είναι Κώστα. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Και ναι. Μακάρι να έφευγε από την Ισπανία κι ας πήγαινε όπου ήθελε

    ΑπάντησηΔιαγραφή