Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ




Καλησπέρα συνταξιδιώτες της τρέλας μας,

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τα σκύπτρα του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα επικρατώντας του καλού πελάτη με 3-1 σετ και 3-1 νίκες. Όπως και πέρσι δηλαδή. Μεγάλη στιγμή, η ώρα που ο ΜΕΓΑΣ ΙΒΑΝ σκαρφάλωσε τα κάγκελα και ανέβηκε στην κερκίδα!!! Πήγε στους Συγγελίδη και Μαρινάκη και στη συνέχεια έκανε όλο το γύρο της σαν έναν προτότυπο γύρο του θριάμβου!
Αυτός είναι ο "ΓΑΥΡΟΣ" (όπως είχε ο ίδιος δηλώσει) Μίλκοβιτς!

Άξιοι συμπαραστάτες του οι: Όλι Κούναρι, Λεονάρντο Καλντέιρα, Χρύσανθος Κυριαζής, Κώστας Ιωάννου (ακραίοι), Σιμόν Τίσερ, Νίκος Αγγελόπουλος (πασαδόροι), Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Νίκος Καραγιάννης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Δημήτρης Τζούριτς (κεντρικοί). Γιώργος Στεφάνου και Παύλος Κουζούνης (λίμπερο).

Πολλά μπράβο στο τεχνικό επιτελείο: τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη, τον γυμναστή Κυριάκο Μουτεσίδη, τον μάνατζερ Βασίλη Καλλιμάνη, τον Managing Director Χάρη Κυριακούλη, τον βοηθό φυσιοθεραπευτή Γιώργο Παπαγεωργίου, τον άνθρωπο για την στατιστική ανάλυση Λεωνίδα Γαϊτανάκη και την επιτομή του φροντιστή Σπύρο Μπελέτσα (που τον θυμάμαι από όταν ήμουν 12 χρονών και πήγαινα στους αγώνες με τους φίλους μου και μας φώναζε να μην μπούμε στο γήπεδο πριν τελειώσει ο αγώνας).

Συγχαρητήρια και στον πρόδερο Γιάννη Συγγελίδη!

Και του χρόνου!

Ακολουθεί η μεγάλη στιγμή της "αναρρίχησης" του Μίλκοβιτς και εικόνες από τον μεγάλο θρίαμβο.

Από τα βάθη του Πειραιά, την χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.






















1 σχόλιο: