Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...





Καλησπέρα συμπαραστάτες της τρέλας μας,

Όλον αυτόν τον καιρό έλεγα ότι τα play-off δεν με απασχολούν και πως το μόνο που με νοιάζει είναι η επόμενη χρονιά. Δεν μπορείς όμως με αυτούς. Σε σκάνε, σε πνίγουν! Εκεί που λες τα βλέπεις άνετα τα παιχνίδια και δεν σε νοιάζει, καταφέρνουν να σου σπάσουν τα νεύρα.

Στο ίδιο έργο θεατές μία ακόμα φορά. Ένας Ολυμπιακός χωρίς αρχή και τέλος. Το πάλαι ποτέ κάστρο του έχει γίνει παιδική χαρά και όποιος θέλει περνάει για πλάκα. Εδώ κατάφερε ο Π.Α.Ο.Κ. να σε κερδίσει δύο φορές εκεί μέσα.

Ο Σάντος ρε! Μας έκανε πλάκα ο Σάντος. Που τόσα χρόνια κυκλοφορεί με το ίδιο μπουφάν! Αυτός ο άνθρωπος σε ξεφτίλισε τρεις φορές φέτος.

Κύριε πρόεδρε, τα έκανες σκατά! Μας έφτασες στον πάτο! Πλέον αν έχεις σκοπό να μας πας ακόμα πιο κάτω, θα πρέπει να τρυπήσεις και το βαρέλι! Έχεις σκοπό να τα αλλάξεις αυτά και να κάνεις τον Ολυμπιακό ξανά Πρωταθλητή; Μείνε. Αλλιώς δρόμο! Και δεν υπάρχει περίπτωση να κοροϊδέψεις κανέναν αυτό το καλοκαίρι. Θα σε κρίνουμε αυστηρότατα! Παίχτες τύπου Μπούτου και Ζαϊρί έχουν τελειώσει για σένα. Δεν υπάρχουν στην αγορά ρε παιδί μου. Κάνε κανένα λάθος και ξεκίνα να κλείνεις κάτι τέτοιους και όχι διαρκείας, στην πλατεία Αλεξάνδρας θα μαζευτεί ο κόσμος και θα σας κυνηγάει.

Τα ψέμματα τελείωσαν. Ο Ολυμπιακός του χρόνου πρέπει να είναι Πρωταθλητής. Δεν μας κάνει ούτε καν να φτιάξεις μια καλή ομάδα. Θέλουμε ομάδα που θα πάρει νταμπλ στην Ελλάδα. Αν είναι δυνατόν, 13 χρόνια μετά ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει ούτε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ!!! Κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακό! Έχεις καλή θέση εκεί στη σουίτα. Θαύμασε το έργο σου, απόλαυσέ το! Πως αισθάνεσαι ρε πούστη μου με αυτά που βλέπεις; Χαίρεσαι; Σ' αρέσει;

Κύριε Μπάντοβιτς, αν έχεις λίγη τσίπα κι εσύ πάνω σου, φύγε. Σήκω και παραιτήσου από προπονητής. Βγαίνεις και μου δηλώνεις ότι μένουν ακόμα δύο αγώνες. Αυτά τα έλεγε ο Σόλιντ και γελάγαμε. Αμ το άλλο... Ο Π.Α.Ο.Κ. λέει δεν έκανε άλλες φάσεις εκτός από τα γκολ και στα δύο παιχνίδια! Πες μας ότι έμεινες και ευχαριστημένος από την ομάδα σου τώρα να τρελλαθούμε τελείως!

Παιχταράδες μου, δεν μπορείτε να νικήσετε τον Βιτόλο και τον Ίβιτς, ε; Ό,τι και να λέτε για προετοιμασίες και αηδίες τα ακούω βερεσέ! Κι αφού δεν σας άρεσε κανένας προπονητής και καμμία προετοιμασία, γιατί δεν βγαίνατε να τα πείτε το καλοκαίρι ή το χειμώνα με τον Ζίκο; Αλλά σας βόλευε και σας η καλοπέραση και η χαλάρωση. 9 έχει ο μήνας. Καταντήσατε έναν παίχτη σαν τον Μέλμπεργκ να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του! Ένας από τους πιο ήρεμους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!

Βαρεθήκαμε τα λάθη και τις υπομονές.
Ή κάνετε αυτά που πρέπει ή δρόμο. ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!
Μέσα σε μία χρονιά μας κάνατε να αλλάξουμε αυτό που φωνάζαμε "Ετσι ονειρεύομαστε τον Ολυμπιακό", να λέμε τα αντίθετα!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ

Από τα βάθη του Πειραιά, την χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

3 σχόλια:

  1. Η τελευταία πρόταση είναι άκρως ποιητική, κάνει και ρίμα.

    Έλα, μη μου συγχύζεσαι.
    Αν τα παίρνεις στο κρανίο εσύ με τόσα πρωταθλήματα στη σειρά εγώ τί πρέπει να κάνω;

    Να γκρεμίσω το σύμπαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπαμπηηηηηηηηηηηη το εχουν μαθει το ποιημα στην αλεξανδρας
    θα βγει ο φων μωραλης θα πει να τελειωσουν τα πλει οφ θα γινει οτι χρειαζεται ετσι ρε παιδι μου στο αυθαιρετο
    στον αερα θα κανουν μεταγραφες δουλεις του ποδαριου του κατω κεφαλιου
    μπαμπη τα πραματα ειναι απλα
    η πουλαει και φευγει και εγω απειλες του στιλ οτι αν φυγει τη θα γινει δεν μασαω αυτα να τα πει αλλου
    η βαζει καμια πενηνταρα και κανει την ομαδα
    τελος ΤΕΛΟΣ
    αληθεια θα κανει συνεντευξη τυπου τωρα μαζευοντας τα παπαγαλακια και τον μπαρμπασαββα πρωτη μουρη να χασκογελανε και να κοροιδευουνε η θα ειναι αλλη μια συνεντευξη τυπου που θα κυριαρχησει η δημοκρατια
    θα μιλαει ο σωκρατης και δεν θα ρωταει κανενας και θα δινει τις ερωτησεις ο μπακαλης ?
    εδω και τωρα αλλαγες και οραμα που ρε μπαμπη δεν το εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου Baladeur δεν είναι το Πρωτάθλημα. Πίστεψε με. Μακάρι να ήταν μόνο αυτό. Είναι ότι δεν υπάρχει μέλλον, δεν υπάρχει αύριο. Δεν μας δείχνουν τίποτα ότι μπορούν να αλλάξουν. Κι ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Κάτσε μη χάσουμε τώρα από τον Άρη και μετά από σας και βγούμε 5οι!!!! Αν είναι δυνατόν.

    Κώστα, ο κόσμος ξύπνησε και η ομάδα πλέον δεν τον αφήνει να κοιμηθεί. Σε κάθε αγώνα στο γήπεδο αρχίζουν ήρεμα και με συνθήματα στήριξης και καταλήγουμε σε βρισιές, γιουχαρίσματα και μπουκάλια! Αν δεν κινηθούν γρήγορα απ' τη διοίκηση, μάλλον θα γίνει πραγματικότητα αυτό που λέγαν ότι θα κατασκηνώσουν στην Αλεξάνδρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή