Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ





Καλησπέρα συνταξιδιώτες της τρέλας μας,


Αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό το άθλημα στο κυρίως θέμα, σήμερα θα το κάνω. Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-3 σετ στον τρίτο τελικό του Πρωταθλήματος Α1 Βόλλεϊ αντρών. Οι ερυθρόλευκοι πήραν το προβάδισμα με 2-1 και τους αρκεί μία νίκη την Τετάρτη στο Ρέντη για να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο Πρωτάθλημα.

Όπως είπα και παραπάνω δεν είχα σκοπό, να ασχοληθώ με το Βόλλεϊ στο κυρίως θέμα, την ώρα που τα θέματα καίνε στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Αλλά μετά τον χαμένο τελικό στο Κύπελλο άκουσα πολλά.

Μου λέγανε ότι ο Μίλκοβιτς δεν νοιάζεται για την ομάδα και ότι απλά κάνει τουρισμό. Ότι έχει αρχίσει να ασχολείται με τα γκομενιλίκια και δεν έχει όρεξη να παίξει. Και τί δεν είπε το στόμα τους; Ότι τσάμπα τον πληρώνουν οι Αγγελόπουλοι και τί άλλο να θυμηθώ!!!

Ξερόλες... ΝΑΤΟΣ! Αυτός είναι ο Μίλκοβιτς. Ο Ιβάν ο Τρομερός! Για να γίνει ο Αγκάμεζ Μίλκοβιτς θέλει πολλά ψωμιά ακόμα. Και μάλλον δεν θα γίνει ποτέ. Γιατί ο ΜΕΓΑΛΟΣ παίκτης δεν είναι μόνο στην απόδοση. Είναι και στην συμπεριφορά. Και ο Ιβάν είναι πάντα άψογος. Ούτε προκαλεί, ούτε κάνει ψευτομαγκιές, για να δυναμιτίσει το κλίμα και να κάνει τους οπαδούς να του πετάξουν αντικείμενα, με σκοπό να τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού.

Ναι Ιβάν! Εσύ! Μόνο εσύ θα καρφώνεις τόσες φορές το βάζελο! Τον καλό σου πελάτη. Και την Τετάρτη σήκωσέ το στα μούτρα του ψευτόμαγκα.

Μετά το άνετο 3-0 που έγινε στο Μελίνα Μερκούρη, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και πήρε άνετα το πρώτο σετ με 21-25, ενώ είχαμε φτάσει να είμαστε μπροστά ακόμα και με 11-19!

Στο δεύτερο σετ δεν μπήκαμε καλά, αλλά στο τέλος οι παίχτες μας έδειχναν πως θα το κατακτήσουν και αυτό, αφού το σκορ έφτασε στο 18-20. Όμως στο τέλος ο Πελάτης πήρε το σετ με 27-25.

Και φτάνουμε στο τρίτο σετ... Εκεί που ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε! Με όλη τη σημασία της λέξης. Οι Πειραιώτες πήραν προβάδισμα με 0-5 και στη συνέχεια με 3-8. Έπειτα πήγαμε στο 4-16 και στο 5-17!!! Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι πάμε να κατεβάσουμε το ρεκόρ των 11 πόντων που είχαμε δεχτεί πέρσι, ήρθε ένα μπλακ- αουτ που έφερε τον ΠΑΟ 3 μόλις πόντους πίσω με 14-17. Και στο τέλος έκανε την ανατροπή παίρνοντας το σετ με 25-23.

Τέταρτο σετ... Εκεί πίστευα ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει λόγω ψυχολογίας. Αλλά όταν υπάρχει ο ΜΕΓΑΣ Μίλκοβιτς δεν μπορείς να το πεις ποτέ αυτό! Πολύ άνετα ήρθε το 17-25 και πάμε για τάι-μπρέικ!

Τρομερό ξεκίνημα του Ολυμπιακού με τον άξιο συμπαραστάτη του Μίλκοβιτς, Όλι Κούναρι, να σερβίρει εκπληκτικά και να σπάει τις υποδοχές του Παναθηναϊκού και να κάνει το σκορ 0-4. Οι πράσινοι ισοφάρισαν και από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είχε σταθερή διαφορά 2 πόντων. Ηγέτης ο Μίλκοβιτς που έπαιρνε όλες τις επιθέσεις του Ολυμπιακού και μάλιστα σε ένα τάιμ-άουτ είπε στους συμπαίκτες του απλά σηκώνετε μου τη μπάλα!! ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! Το μάτς έφτασε στο 10-12 και μετά τελείωσε άνετα με 10-15.

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά. Μεγάλη εμφάνιση και από τον Σιμόν Τίσερ που οργάνωνε εκπληκτικά, τον Τζούριτς που μπορεί να μην τράβηξε όσο άλλες φορές, αλλά όταν ο Μίλκοβιτς είναι σε τόσο μεγάλη μέρα δεν μπορείς να παίζεις τόσο πολύ με τους υπόλοιπους! Μεγάλη εμφάνιση από τον Κούναρι που ήταν εξαιρετικός στο σέρβις! Πολύ καλοί και οι Καλντέιρα, Ανδρεάδης και Στεφάνου.

Την Τετάρτη ΚΑΡΦΩΣΤΕ τον Πελάτη για τελευταία φορά φέτος.

Δείξτε τους ποίος είναι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

Μέχρι τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Από τα βάθη του Πειραιά, την χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη


3 σχόλια:

  1. μπαμπη εν χριστο αδερφε μου
    το θεωρω μεγαλη μου οταν τον οκτωμβριο που ημουν κατω στην αθηνα στο αεροδρομιο που ηρθε ο ευσταθιος να με παρει σε μια στιγμη μου κανει νοημα λεγοντας μου
    ρε φιλε ο ιβαν δεν ειναι αυτος ?κολλησα μολις τον ειδα δεν το πιστευα
    τρεξαμε μαζι με τον ευσταθιο του δωσαμε χειραψια γελασε ο ανθρωπος αφησε την κοπελα του και μας μιλουσε ευγενικος προσχαρος και χαμογελαστος
    το ζουσε ρε φιλε οχι που πας να χαιρετησεις καποιους στην μπαλα και σου κανουν χαρη κατι τσουτσεκια που βγηκαν τωρα απο το αυγο
    και μιλαμε τωρα για εναν απο τους καλυτερους παιχτες παγκοσμιως
    ο ιβαν ειναι απο τους λιγους ξενους σε ολα τα αθλμητα του ολυμπιακου που περασαν ποτε που ειναι μεσα στην καρδια μου
    και με εναν τετοιον ιβαν τον τρομερο εγω δεν φοβαμαι τιποτα και η κουπα κατεβηκε ηδη στο λιμανι αδιαφορωντας για μενα τη θα κανω μεσα στον τιμημενο πειραια
    και κατι να στραβωσει λεμε κατι να στραβωσει ρε παιδι μου ο μαγκας ο ανθρωπος των τιτλων αυτος που τους καρφωνει ολους θα ειναι εκει και θα σηκωσει στις κιτρινιασμενες μουρες των τριφυλλοφορων την κουπα του πρωταθληματος
    ο ιβαν ο τρομερος και μην ξεχνανε οι γνωστοι ιντριγκαδοροι μεσα στον ολυμπιακο οτι σταματησες να εισαι στην ανυποληψια στο βολει και στο ξεγυμνωμα οταν ηρθε αυτος ο γιγας στην ελλαδα
    κανω λαθος μπαμπη ?
    σταματαω εδω και μακαρι να τα βρουνε να τον κρατησουν για παντα γιατι ισως ειναι ο μοναδικος του χρονου που μπορει να φερει την κουπα την μεγαλη στον πειραια
    γιατι να μην ξεχνιομαστε τα δυο τροπαια ευρωπαικα στο βολει εγω τα εχω και το βαρυτιμο με μπροσταρη και αρχηγο τον μιλινκοβιτς παλι εγω μπορω να το κατακτησω
    γαμω τα τριφυλλια σας σιχαμεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάμπηηηηηηηη το ρίξαμε στο volley τώρα;
    (Πλάκα κάνω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι Κώστα. Μεγάλος παίχτης, μεγάλη φυσιογνωμία. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! Και ναι. Μακάρι να τα βρούνε γιατί δύσκολα θα βρεις ισάξιο παίχτη. Μπορεί να φέρεις καλύτερο αγωνιστικά, αλλά εγώ θέλω να είναι ηγέτης πραγματικός. Όπως είναι ο Μίλκοβιτς.

    Φίλε μου Baladeur, προσωπικά παρακολουθώ τον Ολυμπιακό στο Βόλλεϊ συνέχεια, άλλο που σπάνια αναφερόμουν κι αυτό μόνο σε υστερόγραφα. Όμως εξήγησα τους λόγους που το έκανα χθες. Και πίστεψε με, δεν το έκανα για να πικάρω τους Παναθηναϊκούς, αλλά για να τα "ψάλλω" σε ορισμένους Ολυμπιακούς, που μετά τον τελικό του Κυπέλλου τον έβγαλαν άχρηστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή