Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ή ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ;







Καλησπέρα,

Σήμερα είδαμε έναν Ολυμπιακό διαφορετικό. Όχι για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πως θα μπορούσε άλλωστε; Εδώ δεν έχει παίξει καλά σε ολόκληρο εννενηντάλεπτο ολόκληρη τη χρονιά, τώρα θα έπαιζε; Όμως στο πρώτο τέταρτο ήταν καταιγιστικός. Πολλές ευκαιρίες, πολλά δοκάρια. Εμένα προσωπικά με είχε γεμίσει τόσο αυτό το τέταρτο, που νόμιζα ότι κόντευε να λήξει το ημίχρονο. Πολλές φάσεις, όπως φαίνεται και από τις 7 τελικές.

2 δοκάρια μέχρι τα πρώτα 7 λεπτά από τους Όσκαρ και Λούα Λούα, ενώ δοκάρι είχαμε και στο 11' όπου τελικά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από την κεφαλιά του ΜΕΓΑΛΟΥ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός πήρε μια κεφαλιά-οβίδα, ενώ είχε χάσει την ισορροπία του και είχε πέσει κάτω. Η ομάδα του Πειραιά είχε πάντα τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι που πήρε το πέναλτι η Α.Ε.Κ. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έπεσε, δεν υπήρχαν ευκαιρίες παρά μόνο ένα δοκάρι από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίχαλ Ζεβλάκοφ και έπειτα ήρθε το πολύ όμορφο γκολ του Έντσο Μαρέσκα από την πολύ καλή προσπάθεια του Ραούλ Μπράβο.

Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν πάλι αρκετές ευκαιρίες, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με τους Νέμεθ και Όσκαρ. Στο δεύτερο δοκάρι του Ισπανού στο ματς, ο Όσκαρ έκανε πολύ καλή κίνηση και ιδανικό τελείωμα. Δεν έκανε φυσικά κάτι το εξωπραγματικό. Έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε να κάνει, το κόψιμο της μπάλας και το πλασάρισμα, απλά δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες. Υπήρχαν εκατέροθεν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και στο τέλος είχαμε και τη φάση που ακυρώθηκε το γκολ της Α.Ε.Κ.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Ολυμπιακός σήμερα κατά διαστήματα τουλάχιστον ήταν πολύ καλός και αυτό ίσως να δείχνει κάποια βελτίωση. Ελπίζω να είναι βελτίωση και όχι απλά μία καλή εμφάνιση και μετά να ξαναδούμε το χάλι που είδαμε την περασμένη Τετάρτη!

Με σεβασμό

Υ.Γ.1 Προσωπικά μου άρεσε πολύ ο Ντουντού σήμερα. Νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος παίχτης του Ολυμπιακού και φάνηκε και η απουσία του. Προσέξτε όμως... Όχι η απουσία του φετινού Ντουντού από τον τραυματισμό, αλλά η απουσία του περσινού καλού Ντουντού. Θα λείψει βέβαια για δύο αγώνες τώρα (αφού τόσο καιρό δεν τον έβαζαν να πάρει μία κάρτα στα παιχνίδια που έτσι κι αλλιώς θα έχανε λόγω τραυματισμού). Αυτό περιμένω να δω την Τετάρτη στην Τούμπα... αν χωρίς το Βραζιλιάνο θα έχει την εικόνα που είχε στο Βικελίδης ή αυτήν που είχε σήμερα.

Υ.Γ.2 Έχει δίκιο να μιλάει η Α.Ε.Κ. για το γκολ που της ακυρώθηκε, αλλά το πέναλτι ήταν πέναλτι αντικειμενικοί μου; Ο Καφές ξεκίνησε να πέφτει πριν καν πάρει τη μπάλα. Για το οφ-σαϊντ που έδωσε στον Ντάρμπισιρ; Κι αυτό ήταν, ε; Να τα λέτε πρώτα όλα και μετά να σχολιάζετε!

Υ.Γ.3 Κύριε Σάχα, μας είπατε ότι νιώθετε ότι σας έκλεψαν κάτι. Δεν μας είπατε τί όμως. Κάντε σημαία τώρα αυτή τη φάση και κάντε γαργάρα τις υπόλοιπες.

Υ.Γ.4 Δεν μαζεύετε λέω εγώ τον κύριο Δημητριάδη; Δεν μπορεί να μπουκάρει στα αποδυτήρια των διαιτητών και γενικά να κάνει πάλι μαγκιές μέσα στο Καραϊσκάκη. Τις μαγκιές εκεί που τον παίρνει...

Υ.Γ.5 Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Καρεμπέ. Κύριε Κόκκαλη, δεν φροντίζετε κι εσείς να μην τον ξεχάσουμε πραγματικά ποτέ από εδώ και πέρα...;

Υ.Γ.6 Εξακολουθώ να λέω ότι δεν με αφορά και πολύ το αν ο Ολυμπιακός θα τερματίσει πρώτος στα play-off. Όποια θέση κι αν πάρει, πρέπει να γίνουν αυτά που λέμε τόσο καιρό. Αυτά με καίνε αυτό το διάστημα και όχι το Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί αν πάμε έτσι και του χρόνου δεν υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσουμε τίποτα.

Υ.Γ.7 Ας στηρίξουμε όλοι την ομάδα τώρα για αυτούς τους 4 αγώνες που απομένουν και στον τελευταίο ελπίζω να ακουστούν στο γήπεδο αυτά που πρέπει. Με το που τελειώσει ο αγώνας. Ακόμα κι αν πάρουμε την πρώτη θέση στα play-off. Μην καθησυχάσει κανένας...

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα Μπάμπη. Ωραίο ματς έγινε, δεν το περίμενα. Στο 1ο δεκάλεπτο μας πατήσατε, χάθηκε το τόπι. Κοίτα που απ' το πουθενά χόρτασα μπάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπαμπη ξεχασες να γραψεις για τον μποσκο ρε συ
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ
    ειδικα η κινηση βομβα να βγαλει τον ματ ηταν ολα τα λεφτα
    ρε πεινασμενε σερβε που καθεσαι και στα θρανια για να γινεις προπονητης τη χαλι ηταν αυτο ?
    αμ το αλλο αλλαγη στο εννενηντα ?δεν εβλεπες οτι η αεκ εχανε ευκαιρειες εσυ τη εκανες?ειδες τα κυματα επιθεσεων που εκαναν στο δευτερο ημιχρονο
    τη σε εχω μονο για να αφηνεις το μουσακι ?
    οσο για το κονγκολεζικο ανεκδοτο τη να πω
    αυτος ρε γιαυτο κανει τουμπες επειδη βαζει γκολ μια στις τοσες
    υ΄γ
    τη εγινε ρε παιδια ο μπαρμπαλιας ?ακομα το μορενο βλεπει ?
    ρε στην κολομβια εχουνε νεκρους και τραυματιες σοβαρα τωρα
    κοιτα να δεις που τον ξεχασαν
    στειλε ρε λεφτα στον ανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σας παιδιά. Baladeur, όντως πολύ ωραίο το παιχνίδι κάτι που ούτε κι εγώ περίμενα. Νομίζω ότι υπήρχαν 2 καλά τέταρτα για τον Ολυμπιακό, με αποκορύφωμα το πρώτο δεκάλεπτο και ένα καλό εικοσάλεπτο από την Α.Ε.Κ. στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλλον κάθε 2 του Μάη θα βλέπουμε καλό θέαμα αν παίζει Ολυμπιακός-Α.Ε.Κ.

    Κώστα κι εγώ έβριζα για την αλλαγή του Ματ, αλλά είχε ένα σκεπτικό... να κρατήσει λίγο στο κέντρο, το οποίο είχε αρχίσει να χάνει από την έλλειψη δυνάμεων του Ντουντού, όσο περνούσε η ώρα. Τώρα για τον Μπαρμπαλιά τί να πω; Η μόνη του ελπίδα για να γυρίσει είναι να χρεώσει λίγο παραπάνω τον Μορένο για να βγάλει κι αυτός τα έξοδα των εισιτηρίων.χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή