Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΔΕΙΞΤΕ ΜΠΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ




Καλησπέρα συνταξιδιώτες της τρέλλας μας,

Σήμερα ο Ολυμπιακός ξεκινάει από νωρίς τις επίσημες υποχρεώσεις του. Πολύ περίεργο για όλους εμάς να βλέπουμε επίσημα παιχνίδια από τώρα, που κάποτε 15 Ιουλίου παίζαμε το πρώτο μας φιλικό.

Σίγουρα η ομάδα μας, έχει ακόμα πολλά κενά. Όλοι μας, ασχολούμαστε μόνο με τις μεταγραφές και δεν κοιτάμε τέτοιου είδους αγώνες, γιατί τους θεωρούμε εύκολους. Και έτσι είναι! Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο αγώνας απέναντι στην Μπέσα είναι πολύ εύκολος. Αρκεί ο Ολυμπιακός να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος. Δηλαδή, μπορεί να πει κανείς ότι είναι δύσκολος ένας αγώνας απέναντι στην Κέρκυρα; Κι όμως, μπορεί να γίνει και εκεί η ζημιά αν δεν είσαι σοβαρός.

Στο τελευταίο φιλικό με τη Στεάουα, η ομάδα μας έδειξε προβλήματα στην δημιουργία φάσεων και αυτό ίσως να φοβίζει τον Λίνεν που θα παρατάξει την ομάδα με ένα μόνο φορ και δύο αμυντικά χαφ.

Η πιθανή ενδεκάδα θα είναι οι: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος-Μοντεστό-Ραούλ Μπράβο-Χολέμπας, Μαρέσκα-Ντουντού-Ζαϊρί-Μιραλάς-Όσκαρ και Ντιόγκο. Ίδια δηλαδή με την ενδεκάδα που κατέβηκε στο παιχνίδι με τους Ρουμάνους, με μοναδική αλλαγή αυτή του αριστερού μπακ, αφού ο νεοαποκτηθέντας Χολέμπας θα πάρει τη θέση του νεαρού Βαλεριάνου.

Είναι δύσκολη η έδρα εκεί και καλά κάνει ο Λίνεν και δεν βάζει τους πιτσιρικάδες που δεν έχουν καμμία εμπειρία. Όμως στον επαναληπτικό, αν έχουν καθαρίσει σήμερα την πρόκριση, καλό θα είναι να βάλει δυο-τρεις νεαρούς παίχτες. Άλλωστε ο ίδιος ο Γερμανός έλεγε ότι κάποιοι απ' αυτούς πάνε πολύ καλά και ειδικά ο Φετφατζίδης.

Η μόνη μου διαφωνία είναι που θα παίξει ο Μαρέσκα και όχι ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος. Εκτός κι αν στις προπονήσεις δείχνει διαφορετικός ο Ιταλός από πέρσι. Σε αντίθετη περίπτωση καλύτερη επιλογή θα ήταν ο νεαρός μέσος, που είναι πιο γρήγορος και πιο μαχητικός. Άλλωστε, αν δεν παίξει και φέτος δεν πρόκειται να παίξει ποτέ. 21 χρονών έχει φτάσει κι ακόμα βλέπει με τα κυάλια τη βασική ενδεκάδα. Αν δεν τον υπολογίζετε, τί τον κρατάτε;

Τέλος πάντων, το βασικό είναι να μπούνε σοβαροί οι παίχτες μας, να πάρουν την πρόκριση από σήμερα, γιατί καλές οι μεταγραφές, αλλά αν αποκλειστούμε από την Μπέσα, μετά και αυτά τα καλά ονόματα που θέλουν να έρθουν, ούτε καν θα το συζητάνε.

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

Υ.Γ.1 Η περίπτωση Γκατούζο μοιάζει απλησίαστη αυτή τη στιγμή. Όμως αν περάσει λίγο ο καιρός και δεν βρει πουθενά αυτά που θέλει, ίσως να ρίξει και λίγο νερό στο κρασί του ο Ιταλός. Ας περιμένουμε λίγο και θα δούμε...

Υ.Γ.2 Πολύ θα μου άρεσε ένα δίδυμο στα χαφ, Σένα-Γκατούζο! Και μετά θα βλέπατε ακόμα καλύτερους τους Μέλμπεργκ και Αβραάμ. Φυσικά και τον Νικοπολίδη. Άμα έχεις κέντρο που μασάει σίδερα, λιγοστεύουν οι επιθέσεις που δέχεσαι, διευκολύνονται οι αμυντικοί.

Υ.Γ.3 Με τον Γκανέζο Μπόατενγκ, νομίζω θα πρέπει να ασχοληθεί πιο θερμά ο Ολυμπιακός. Η Πόρτσμουθ έχει υποβιβαστεί και σίγουρα θα τον πουλήσει με λιγότερα χρήματα απ' όσα θα αξίωνε την περσινή σαιζόν.

Υ.Γ.4 Ε όχι και τον Τζιόλη. Ποιός τα πλασάρει αυτά τα σενάρια; Ρε καλύτερα τον 35άρη Μπαράχα. Τι λες τώρα;

Υ.Γ.5 Φέτος είναι γεγονός! Ο Συνασπισμός θα πάρει και πάλι το νταμπλ. Το είπε και ο... πρόεδρος!

1 σχόλιο:

  1. μπαμπη θελω σημερα να δω μαρεσκα
    ειναι ανεβασμενος και ο ιταλος εκανε σοβαρη προετοιμασια φετος και με προπονητη
    χρειαζεται ο μαρεσκα
    οσο για τον γκαντουζο δεν ερχεται φιλε ειναι και τα λεφτα των χορηγων κοντα 2.5 που αν φυγει απο την μιλαν τα χανει
    και καταλαβαινεις οτι ο θρυλος δυσκολα θα του δωσει το τεσσαρι
    οποτε αστο
    τωρα οσο για τον τζιολη ρε δεν γαμιομαστε λεω εγω
    για τα αλβανα δεν αξιζει να το σχολιασω
    θελω πορεια ευρωπαικα πραγματα φετος επομενως απαξιω να ασχοληθω με μαλακες και πουσταρια που τους ανοιξανε καποιοι τα συνορα
    τα σεβη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή