Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ο ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ




Καλησπέρα συνταξιδιώτες της τρέλλας μας,

Οι διαφωτιστές είναι και πάλι εδώ. Ξαναβγήκαν. Μετά από τα αρθρα που μας έστειλαν οι Rock n Metal Whisper, από κάτι "αντικειμενικούς" πάντα δημοσιογράφους, θα 'θέλα να κάνω κι εγώ κάποια σχόλια πάνω σε αυτά.

Ας ξεκινήσουμε από τον αντικειμενικό φίλαθλο του Παναθηναϊκού, κύριο Βασιλαρά... Ο Κόκκαλης, λέει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, πήρε το δρόμο της φυγής επειδή ήταν στην φάπα από τον Πατέρα. Ναι όντως έτσι είναι. 14 χρόνια τους κάνει πλάκα ο Κόκκαλης και μάλιστα πριν δύο μόλις χρόνια τους πήρε παραμάζωμα και τους τέσσερις πολυμετοχικούς παίρνοντας το Πρωτάθλημα από τον Φεβρουάριο.

Συνεχίζει λέγοντας ότι ο περσινός Παναθηναϊκός ήταν ομάδα με αρχ... Ναι φίλε μου, όπως τα λες. Αρχ... ομάδα ήταν. Το είδαμε στα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πόσο αρχ... είχαν. Το είδαμε στο Καραϊσκάκη όταν έβγαινε ένας από τους αρ@@δατους κι έλεγε ότι τον πυροβολούσαν με αεροβόλο και έδειχνε τις μελανιές που είχε από την προηγούμενη εβδομάδα και κάτι σπυριά που είχε στην πλάτη. Τους είδαμε πόσο μεγάλα τα είχαν, όταν άρχισε να πλησιάζει ο Ολυμπιακός τη διαφορά των 8 βαθμών. Τότε μωρέ, που πήγαιναν οι οπαδοί και έβριζαν τους παίχτες, τον Νιόπλια και την διοίκηση και τους έλεγαν ότι αν δεν πάρουν και αυτό το Πρωτάθλημα να σηκωθούν να φύγουν. ΟΛΟΙ! Αυτοκτόνησε ο Ολυμπιακός όμως στο Καραϊσκάκη με τις πιο μικρές ομάδες. Αλλιώς θα σας έλεγα εγώ αντικειμενικοί μου τι θα λέγατε τώρα.

Έπειτα ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος κάνει αναφορά στις τρομερές ενέργειες του κυρίου Πατέρα. Που έδιωξε Γκαγκάτσηδες και Ψυχομάνηδες και έφερε την ισονομία και το 50-50 στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Για πείτε μας κύριε, το γκολ του Σισέ στο Ο.Α.Κ.Α. με τον Πανιώνιο, πόσα μέτρα οφ-σαϊντ ήταν; Μάλλον δεν ξέρετε. Ε, ζητήστε το βίντεο του αγώνα από το NOVA να δείτε το replay. Αλλά με συγχωρείτε... Το ζήτησε και ο Τσακίρης, ο πρόεδρος του Πανιωνίου και πήρε αυτά που είχε η ομάδα σας.

Τέλος για το αν θα μείνουν οι παράγκες, τα οφ-σαϊντ και τα "ψεύτικα πρωταθλήματα", θα σας πω εγώ τι θα μείνει. Όπως τα λέτε, ήταν οδυνηρό το πέρασμα του Κόκκαλη για εσάς. 12 Πρωταθλήμτα είναι αυτά. Ξεχάσατε τι σημαίνει Πρωτάθλημα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή η φοβία θα σας μείνει. Και να σας ρωτήσω και κάτι; Ο Πατέρας που είχε στη φάπα τον Κόκκαλη (εδώ γελάμε) έφυγε μέρα; Μάλλον τον θάμπωσε η επιτυχία και έχασε το δρόμο. Αλλά συνηθισμένοι είστε οι Παναθηναϊκοί. Εδώ χάσατε το δρόμο για το Φάληρο...

Πάμε τώρα και στον άλλο έγκριτο δημοσιογράφο. Τον κύριο Γιάννη Καραλή, γνωστό για τα αισθήματά του για την Α.Ε.Κ.

Αυτός ξεκινάει κάνοντας μία ερώτηση για το τί κυριάρχησε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1996 και μετά. Και αρχίζει να λέει κάτι κλάμματα του Ντέμη και τέτοια. Πάνω στην ταραχή του, λέει ότι έγινε αρπαγή του Μπάγεβιτς, λες και απαγορεύεται να πάρεις προπονητή από άλλη ομάδα, αλλά λέει και για τον Μπιγκόν. Αυτά είναι τα εγκλήματα του Κόκκαλη; Οι προπονητές που πήρε; Τον ενόχλησε που έδιωξε και τον Μπάγεβιτς και τον Ριβάλντο. Τί να σχολιάσει κανείς γι' αυτά που γράφει;

Μπορώ τώρα κι εγώ κύριε Καραλή να σας πω τι μου έχει μείνει εμένα από το '96 και μετά; Μου έχει μείνει ότι η Α.Ε.Κ. δεν έχει πάρει Πρωτάθλημα. Μου έχει μείνει το κλάμμα του οπαδού της Α.Ε.Κ. στον Μανωλά, παρακαλώντας τον να μην χάσουν και πάλι. Μου έχει μείνει το παιχνίδι Κυπέλλου το 2001 που οι παίχτες της Α.Ε.Κ. έπεφταν κάτω σαν τα κοτόπουλα στη Φιλαδέλφεια για να γλειτώσουν την ξεφτίλα. Μου έχει μείνει η ΕΞΑΡΑ στον επαναληπτικό εκείνου του αγώνα στο Ο.Α.Κ.Α. Μου έχουν μείνει παίχτες που δεν μπορείτε να τους δείτε ποτέ, εκτός κι αν τους διώξει ο Ολυμπιακός. Ριβάλντο, Ζιοβάνι, Ζάχοβιτς, Καρεμπέ, Ζε Ελίας ακόμα και Γκαλέτι, Μέλμπεργκ είναι μερικοί από αυτούς που πέρασαν από το '96 και μετά και έχουν μείνει σε όλους. Α! Μου έχουν μείνει και τα 7 συνεχόμενα Πρωταθλήματα του Ολυμπιακού.

Αν κύριε Καραλή έχετε αποδείξεις για διαιτητικά εγκλήματα και παράγκες, πηγαίντε σε έναν εισαγγελέα και πείτε τα όλα.

Όσο για το ότι ο κόσμος δεν παραδεχόταν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού σε καμμία χρονιά, λόγω της ποδοσφαιρικής σήψης, να σας θυμίσω μόνο το 2001 που μετά τα έξι που έφαγε η Α.Ε.Κ. πήγε ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο και έβαλε 4! Δείτε λίγο το βίντεο του αγώνα. Εσείς το μεταδίδατε. Θυμηθείτε μόνο τι λέγατε τότε.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

Από τα βάθη του Πειραιά, τη χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα, με αγάπη.

Υ.Γ.1 Κύριε Βασιλαρά, να σας θυμίσω κάτι κι εγώ; Θυμάστε τον Ευθυμιάδη και το ξύλο που έφαγε από τους παράγοντες του Παναθηναϊκού; Ναι τον κύριο Φιλιπίδη και αυτούς. Μήπως έπρεπε να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός τότε; Λέω μήπως. Και μήπως ήταν η δεύτερη φορά που τη γλύτωσε; Ναι! Η πρώτη ήταν αυτή με τα λουλούδια...

Υ.Γ.2 Αυτά που είπε ο κύριος Καραλής να τα βλέπουν στον Ολυμπιακό. Που πάνε και δίνουν τα παιχνίδια της ομάδας στο NOVA...

7 σχόλια:

  1. πες τα ρε μπαμπη πες τα
    απο τις πουτσες που τους εχουμε ποτησει εχουν λαλησει
    περαστικα τους και τωρα αρχιζει το δευτερο μερος
    τον βασιλαρα ρε συ δεν τον ηξερα σοβαρα
    σαν την πουτσα βγηκε και αυτος
    ξερεις ειναι απο τα παιδακια που ο σωκρατες τους εκανε αντρες
    και θα βγαλει παιδια ο βασιλαρας γεματα κομπλεξ που του αφησε ο κοκκαλης
    γιατι αυτο το καλο το εκανε
    τους αφησε κομπλεξ για πεντε γενεες
    για τον καραλη τη να πεις ρε φιλε
    βεβαια οτι εχεις πει λιγα ητανε
    αλλα η πλακα ειναι οτι τους δινεις αξια
    τον αεκτζη τον καραλη αλλα φιλε οπως ειπα και σε εναν αλλο αδερφο
    εμεις φταιμε που παιρνουμε τηλεφωνα στους κωλοσταθμους
    τους δινουμε φραγκα αααααααα και κατι ολυμπιακαρες οπως ο γελοιος ο χριστογλου που ηταν να αντιδρασουν ?
    εμεινε στον πειραια να ανακατεψει την μακαροναδα
    δεν γαμιεστε ολοι ρε
    θα το ΦΩΝΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
    Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΒΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΓΕΝΕΕΣ
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς. Είναι μεγάλος ο πόνος...
    Σίγουρα τους δίνουμε αξία όταν ασχολιόμαστε, αλλά πραγματικά σε φέρνουν στα όριά σου όταν βγάζουν αυτό το κόμπλεξ. Και ειδικά ο Καραλής που το NOVA πήρε τα φιλικά του Ολυμπιακού και τους αγώνες του Europa! Εγώ αν ήμουν Μαρινάκης θα έσπαγα τη συμφωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπάμπη γεια χαρά.
    Καλά τα λές. Αλλά μην ασχολείστε με τους πονεμένους. Αυτοί από την πολύ φάπα και το κωλοσκάμπιλο,το χουν χάσει.
    Μια διόρθωση. Στον Μητρόπουλο έκλαιγε ο μαλάκας τους. Και φώναζε Τάαααασσσσσοοοοοοοοοοο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ναι έχεις δίκιο φίλε Γαυράκο. Και που είσαι ακόμα. Θα πέφτει κι άλλη φάπα τα επόμενα χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/7/10

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/7/10

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΗ!

    ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ, ΜΠΡΑΒΟ.

    ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ (ΚΑΘΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΔΗΜ/ΦΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ).

    ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?

    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.
    ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ!!

    ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΛΗ.. ΑΝΤΕ... Μ@Λ@ΚΕΣ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡ@@@@ΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ.. ΑΣ' ΤΟ...

    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ Α@@@@Α ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ, ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ.

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΒΑΖΕΛΙΑ, ΛΑΕ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥ@@@@ΑΣ...!

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΑΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι είναι φίλε μου. Για να πας στον εισαγγελέα πρέπει να έχεις απτές αποδείξεις, όχι ενδείξεις ούτε υποψίες, ούτε αερολογίες. Και φυσικά όπως είπες κι εσύ, πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί και την επίθεση από την απέναντι μεριά. Αν δεν είναι καθαρός ο καθένας, φυσικά και δεν μπορεί να κάνει τέτοια κίνηση. Κι επιμένω για το θέμα Ολυμπιακού και NOVA! Ποτέ ξανά σε αυτούς τα δικαιώματα.
    Την καλησπέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή