Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ




Καλησπέρα συνταξιδιώτες της τρέλλας μας,

Μεγάλη μέρα σήμερα για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, καθώς και τυπικά πλέον, η ομάδα άλλαξε χέρια.
Περνάει στα χέρια ενός νέου ανθρώπου, οπαδού του Ολυμπιακού, με νέα μυαλά και ιδέες.

Στην κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τον πρώην και τον νυν μεγαλομέτοχο, δεν άκουσαν αυτά που ήθελαν να ακούσουν όσοι βιάζονται. Όσοι θέλουν να ακούσουν μόνο ότι θα γίνει μία τεράστια μεταγραφή. Γιατί ας πούμε, αν τους έλεγε ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Ιμπαγάσα (λέω εγώ τώρα), κανένας δεν θα ενθουσιαζόταν. Οι συγκεκριμένοι ενδιαφέρονταν μόνο να ακούσουν ένα μεγάλο όνομα.

Δεν λέω. Φυσικά και όλοι οι Ολυμπιακοί θέλουμε να δούμε έναν ακόμα μεγάλο παίχτη να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη. Θα ήταν πολύ ωραίο και σήμερα και αύριο να ακούγαμε παίχτες τεράστιου βελινεκούς να υπογράφουν στον Ολυμπιακό.

Όμως σήμερα βγήκαν άλλα, πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Η νέα διοίκηση είναι παρών! Και θα προστατεύσει την ομάδα από τους πάνες και τα πάντα. Κανείς πλέον δεν θα μπορέσει να παίξει με τον Ολυμπιακό. Και αυτό δεν φάνηκε μόνο από τη δήλωση του Μαρινάκη. Φάνηκε και στην κίνηση που έκανε ο νέος μεγαλομέτοχος να διώξει τον Βούκσεβιτς λόγω του μάνατζέρ του, που άλλαζε συνεχώς τις απαιτήσεις του (αν και ο βασικός λόγος ήταν αυτά που έμαθαν για τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή).

Είναι απλά τα πράγματα. Δεν γίνεται να δίνεις ολόκληρο αγώνα να πάρεις την ομάδα και όταν το καταφέρνεις να μην κάνεις αυτά που πρέπει. Και αυτά που πρέπει, είναι αυτά που θέλει ο αγνός οπαδός της ομάδας. Που δεν κοιτάει ούτε τα κέρδη, ούτε τίποτα. Θέλει μόνο να βλέπει την ομάδα να κατακτάει τίτλους και να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Σήμερα ακούστηκαν και πολλές αλήθειες. Όπως για τον κύριο Λαυρεντιάδη. Αν δεν έχεις το μικρόβιο του Ολυμπιακού μέσα σου...
Ακούστηκαν όμως και κάποια ψέμματα... Ότι ο Κόκκαλης θα συνεχίσει να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό. Κάτι θα είχε στο μυαλό του να πει για να καυτηριάσει τα θέματα των τριφυλλοφόρων. Άλλωστε ήταν ο πρώτος που είχε προβλέψει την κατάσταση αυτή, όταν όλοι αποθέωναν και μίλαγαν για αχτύπητη ομάδα και για προέδρους που θα ξεπεράσουν μαζί και τον Αμπράμοβιτς.

Και τώρα έφεραν τον ελέυθρο Γκοβού και νομίζουν ότι πήραν τον κορυφαίο παίχτη όλων των εποχών. Το σταρ μίλησε για έναν από τους κορυφαίους παίχτες που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Ναι, όντως! Αν βγάλουν τον Ριβάλντο, τον Ζιοβάνι, τον Ζάχοβιτς, τον Καρεμπέ, τον Ντέταρι, τον Προτάσοφ και άλλους πολλούς, δεν είναι ένας από τους κορυφαίους. Είναι Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ! Να μιλάτε για την ομάδα σας λοιπόν και όχι για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Εκτός κι αν εννοείται ότι ο Ολυμπιακός είναι εκτός συναγωνισμού με τους υπόλοιπους. Τότε ναι. Έχετε δίκιο.

Τέλος πάντων. Το θέμα μας είναι ο Ολυμπιακός. Και αυτά που θα γίνουν φέτος, θα είναι αυτά ακριβώς που πρέπει για να γίνει ο Ολυμπιακός ξανά ο Πρωταθλητής. Και σε λίγα χρόνια να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Το υποσχέθηκε και ο Μαρινάκης και όλοι εμέις είμαστε μαζί του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Από τα βάθη του Πειραιά, την χιλιοτραγουδισμένη Δραπετσώνα (στην οποία αναφέρθηκε και ο Μαρινάκης), με αγάπη.

Υ.Γ.1 Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε αρκετές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, στο αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει μόνο ο Ραούλ Μπράβο. Επομένως χρειάζεται οπωσδήποτε ένας αξιόλογος αριστερός μπακ. Στα αμυντικά χαφ, χρειάζεται ένας πολύ μεγάλος παίχτης. Γρήγορος, δυνατός και με καλή τεχνική έτσι ώστε να μπορεί να βγάζει την μπάλα από την άμυνα και να την περνάει στο κέντρο. Στο κέντρο στον επιτελικό μέσο, που επίσης χρειάζεται για να μπορεί να μοιράζει το παιχνίδι της ομάδας. Δύο ακόμα παίχτες στα άκρα, γιατί και ο Γκαλέττι δεν συνεχίζει και ο Επστάιν από τα αριστερά δεν μπορεί να είναι ο βασικός μας παίχτης. Τέλος, χρειάζεται ένας φορ κλάσης που να έχει για πλάκα το γκολ. Καλή περίπτωση ήταν ο Μοριέντες, αλλά μάλλον δεν θα γίνει αυτή η μεταγραφή.

Υ.Γ.2 Μήπως μία θέση από τις πάνω έχει ήδη καλυφτεί ή θα καλυφτεί εντός των προσεχών ωρών;

Υ.Γ.3 Ο Λεντέσμα επέστρεψε στην Αθήνα, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Το ότι θα φύγει ο Αργεντίνος ήταν κάτι το σίγουρο. Καλό θα ήταν να εισέπραττε η ομάδα και ένα χρηματικό ποσό, από το να φύγει σαν ελεύθερος. Μήπως όμως αυτή η απόφαση σηματοδοτεί και κάποιες εξελίξεις; Μήπως βιάζονται να ξεφορτωθούν μία θέση ξένου;

1 σχόλιο:

  1. γεια σου αδερφε μου χαραλαμπε
    οντως και εγω εσενα σκεφτηκα για την δραπετσωνα
    τιμημενη ουτως συ αλλως
    εγω ενα θελω να πω γιατι με βρισκεις απολυτα συμφωνο με τα γραφομενα σου
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΑΣ
    Η ΦΑΝΕΛΑ
    ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή