Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ!


Καλησπέρα,

Τον τελευταίο καιρό, λέγαμε συνέχεια για το τι πρέπει να κάνει ο Κόκκαλης το καλοκαίρι. Τελικά μάλλον βρήκαμε ποιοί είναι οι στόχοι του...

Πριν λίγες μέρες έγινε ένα συνέδριο της ΟΥΕΦΑ. Εκεί ο Πλατινί είπε πως οι τελευταίες εξελίξεις στα οικονομικά του πλανήτη δεν μπορούν ν' αφήσουν ανεπηρέαστο το ποδόσφαιρό. Είπε, λοιπόν, βγήκε το συμπέρασμα ότι οι ομάδες πρέπει να έχουν μεγαλύτερα έσοδα απ' ότι έξοδα. Σε περίπτωση που σε κάποια ομάδα δεν ισχύει αυτό, η συγκεκριμένη ομάδα δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτά ακούει ο Κόκκαλης γι' αυτό και δεν βάζει ούτε ευρώ για μεταγραφές...

Πρόεδρε να σου πω κάτι... Δεν είπε ο Μισέλ ότι όποια ομάδα έχει μεγαλύτερα κέρδη θα πάρει και το Τσάμπιονς Λιγκ. Βάλε κάνα φράγκο γιατί δεν πρόκειται καν να πηγαίνεις Τσάμπιονς Λιγκ για να μπορούν να σ' αποκλείσουν!

Με σεβασμό

Υ.Γ.1 Μεθ' αύριο αρχίζουν τα play-off. Πρώτη αγωνιστική απέναντι στον πληγωμένο Άρη. Πιστέυω ότι ο Ολυμπιακός θα φύγει νικητής από το Κλεάνθης Βικελίδης. Η ψυχολογία του Άρη έχει σίγουρα πέσει μετά την απώλεια του κυπέλλου στο οποίο έιχαν τόσο πιστέψει. Θα τα δούμε φυσικά όλα στην πράξη...

Υ.Γ.2 Να μιλήσουμε λίγο και για τον τελικό του Κυπέλλου που σε καμμία περίπτωση δεν σε καθήλωνε όπως ο περσινός. Πολύ κακό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις που εγώ προσωπικά από ένα σημείο και μετά το βαρέθηκα. Από μία μεγάλη ευκαιρία των δύο ομάδων θυμάμαι. Μία διπλή του Παναθηναϊκού και μία από ένα κόρνερ για τον Άρη. Ένα γκολ σε μία ανύποπτη φάση έκρινε τον αγώνα. Μεγάλο λάθος του Σηφάκη γιατί ήταν ένα συρτό και όχι ιδιαίτερα δυνατό σουτ. Μπορούσε και έπρεπε τουλάχιστον να το είχε αποκρούσει.

Υ.Γ.3 Αλλά τί να πεις όταν ο Κόκε όλη τη χρονιά δήλωνε ότι θέλει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό; Μήπως τον ήθελε και κυπελλούχο; Η εμφάνιση του Ισπανού στον τελικό του Σαββάτου αυτό έδειξε. Εύγε!

Υ.Γ.4 Έβλεπα το Σάββατο τον αγώνα Χαλ-Σάντερλαντ για την Πρέμιερ Λιγκ, λόγω στοιχηματικού ενδιαφέροντος. Η Χαλ έπαιζε τη σωτηρία της, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν αδιάφοροι καθώς δεν κινδυνεύουν και ούτε διεκδικούν κάτι. Η Σάντερλαντ νίκησε 0-1 και στο τέλος του αγώνα είδα κάτι το οποίο με εξέπληξε και γι αυτό το αναφέρω...

Υ.Γ.5 Οι οπαδοί της Χαλ, γνωρίζοντας ότι η ομάδα βρίσκεται και μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ, σήκωσαν όλοι μα όλοι κασκόλ της ομάδας και άρχισαν τα συνθήματα! Από το 88' περίπου μέχρι το 93'. Και φώναζαν συνεχώς "Thanks For The Trip", δηλαδή "Ευχαριστούμε για το ταξίδι"!!!

Υ.Γ.6 Απίστευτες στιγμές που ποτέ δεν θα ζήσουμε στν Ελλάδα, δυστυχώς

Υ.Γ.7 Καλή σας νύχτα

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΑΝΤΕ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ




Καλησπέρα,

Τις τελευταίες μέρες ζούμε στον Ολυμπιακό ένα πράγμα σαν να είναι να αρχίσουν καμμια δίαιτα! Τα πηγαίνουν όλα από Δευτέρα σε Δευτέρα! Αρχικά με το θέμα Λαυρεντιάδη. Τη μία μέρα τα λέγαν, αλλά δεν τα έβρισκαν. Την άλλη ήταν κοντά και φτου κι απ' την αρχή. Μέχρι που τελικά ήρθε η διάψευση από τον Κύπριο επιχειρηματία και κάπου εκεί σταμάτησαν όλοι να ασχολούνται με το θέμα.

Έπειτα βγήκε στην επιφάνεια το θέμα Βαλβέρδε. Μέχρι σήμερα έχουν συναντηθεί με τον Ισπανό πολλές φορές. Τουλάχιστον σύμφωνα με τις εφημερίδες. Δεν μπορώ να καταλάβω τί άλλα θέλουν να πουν... Γενικά όμως το θέμα προπονητή πάει από μέρα σε μέρα. Έλεγαν μπορεί να έχει κλείσει πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι μας έλεγαν μετά απ' αυτό. Μετά έλεγαν μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Τώρα θα περιμένουμε να τελειώσουν και τα Play-off. Φέρτε τον τέλη Ιουνίου κι αν δεν περάσει Τσάμπιονς Λιγκ (αν έχει πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά) ρίχτε του κι ευθύνες. Όπως έκανε ο Κόκκαλης αφού έφυγε ο Βαλβέρδε. Που είπε ότι έπρεπε να τον είχε διώξει μετά απ' την Ανόρθωση. Δεν λέω, ίσως να είχε και δίκιο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που δεν τον κράτησε, αλλά μην μας τρελάνει κιόλας. Δεν είμαστε και τίποτα UFO!!

Τώρα για τις μεταγραφές, όπως κάθε χρόνο, μας έχουν αραδιάσει άπειρα ονόματα. Άλλα απ' αυτά ισχύουν, άλλα όχι. Λογικό είναι να μην μπορεί η διοίκηση να τα ελέγξει όλα. Αλλά επειδή φέτος η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι στον Πειραιά, καλό θα ήταν να έβγαινε έστω μία φορά κάποιος απ' τη διοίκηση και να μας πει τι σχεδιάζουν να κάνουν αυτό το καλοκαίρι. Δεν λέω να μας πουν ονόματα. Να μας πουν όμως τι λεφτά σκοπεύουν να βάλουν, για τι παίχτες θα κινηθούν και τέτοια πράγματα. Τόσο δύσκολο είναι πια να το κάνουν; Εμείς ό,τι κι αν ζητήσουν είμαστε πάντα μέσα. Γιατί δεν κάνουν κι αυτοί μία φορά αυτό που θέλουμε εμείς;

Κι έχεις και τους άλλους να λένε ότι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στον Κόκκαλη! Ποιόν κώδωνα ρε; Θα μας τρελάνετε; Εδώ βαράνε τα σήμαντρα μέχρι και της Παναγίας των Παρισίων!!! Για τι κώδωνα μιλάτε;

Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και την παρωδία του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Τα Play-off. Τεράστια ιδέα. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν και πολύ. Και το έχω ξαναπεί. Ναι μεν θα δω τα παιχνίδια, θέλω να κερδίζει ο Ολυμπιακός (όπως θέλω και σε κάθε αγώνα που δίνει, είτε φιλικό έιτε επίσημο), αλλά δεν θα κάτσω να αγχωθώ κιόλας. Είπαμε. Πρέπει να γίνουν πέντε πράγματα, είτε βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ είτε όχι. Κι αν δεν μπορούν να κάνουν και τα πέντε φέτος, ας βγουν τουλάχιστον να μας το πουν και ότι θα κάνουν τα δύο ή τα τρία από αυτά και τα υπόλοιπα του χρόνου.

Νομίζω ότι από την κοροϊδία και την απάθεια, θα ήταν καλύτερα να δώσουν μία καθαρή εξήγηση. Μάλλον είναι εξωπραγματικό αυτό που ζητάμε...

Με σεβασμό

Υ.Γ.1 Πολλά τα συμβόλαια των παιχτών του Ολυμπιακού που λήγουν το καλοκαίρι. Νομίζω ότι κριτήριο για να ανανεωσουν κάποιοι απ' αυτούς θα πρέπει να είναι το πόσα μπορούν να προσφέρουν και όχι το τι πρόσφεραν. Ας οργανωθούν μια φορά σωστά κι ας αφήσουν πάλι τα... "τιμής ένεκεν"

Υ.Γ.2 Ένας ακόμα στόχος του Ολυμπιακού χάθηκε. Ο Ντε Καμάργκο βρίσκεται μία ανάσα από το να κλείσει στην Γκλάντμπαχ. Απ' ότι έμαθα το ήξεραν στον Ολυμπιακό ότι οι Γερμανοί τον θέλουν το Βραζιλιάνο. Άρα τί έπρεπε να κάνουν;

Υ.Γ.3 Πολύ απλά τα πράγματα. Εφ' όσον ξέρεις ότι υπάρχει αντίπαλος που μπαίνει δυναμικά, αν πραγματικά θες κάποιον κινείσαι αστραπιαία και κλείνεις τον παίχτη. Δεν νομίζω η Γκλάντμπαχ να είναι τίποτα το πολύ ανώτερο από τον Ολυμπιακό!

Υ.Γ.4 Ο Μπόρουτς δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα Πρωτάθλημα σαν το Ελληνικό. Λογικό ήταν και νομίζω ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτή η δήλωση απ' τη στιγμή που κυκλοφόρησαν σενάρια για επαφές του με τον Ολυμπιακό. Κρίμα και ήταν μια εξαιρετική περίπτωση για να αντικαταστήσει τον Αντώνη.

Υ.Γ.5 Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Ούτε 15 μέρες δεν έμειναν. Μπορείτε να... μετράτε αντίστροφα και να βλέπετε και άλλα ενδιαφέροντα θέματα γι' αυτά που θα γίνουν σε δύο εμδομάδες εδώ http://redempirebasketball-konstantinos.blogspot.com/

Υ.Γ.6 Άνοιξε και το νέο μπακάλικο. Χθες είχαμε τα εγκαίνια!!! Για... αγορές απευθυνθείτε εδώ http://konstantinos-bakaliko.blogspot.com/

Υ.Γ.7 Τα ξαναλέμε σύντομα...

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ





Καλησπέρα,

Πριν λίγο καιρό αναφερθήκαμε στα λάθη όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όπως ήταν λογικό δεν μπορούσαμε να αναφερθούμε στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Δεν γινόταν αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι δεν κάνουν λάθη. Ειδικά φέτος στήριξαν παραπάνω απ' όσο γινόταν αυτό το χάλι που έβλεπαν. Κι όμως υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν μια νοοτροπία η οποία τους οδηγεί στην απάθεια! Απλά περιμένουν τις εξελίξεις και συμβιβάζονται με ό,τι τους πει και τους φέρει ο Κόκκαλης (κι ο κάθε Κόκκαλης. Τέτοιοι οπαδοί υπάρχουν σε όλες τις ομάδες). Μάλιστα έχουν το επιχείρημα ότι αυτός πληρώνει, αυτός κάνει κουμάντο.

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Αυτός διοικεί! Δεν πληρώνει! Εμείς πληρώνουμε. Όταν δίνουμε (τουλάχιστον) 600 ευρώ για διαρκείας, τα οποία είναι τα ακριβότερα από όλες τις Ελληνικές ομάδες. Όταν δίνουμε 80 ευρώ για να πάρουμε μία φανέλα της ομάδας. Όταν τα πάντα που έχουν πάνω τους ένα σήμα του Ολυμπιακού τα πουλάνε σε τιμές που νομίζεις ότι είναι φτιαγμένα από χρυσάφι!

Από τις πράξεις, λοιπόν, φαίνεται ότι μας αντιμετωπίζουν απλώς σαν πελάτες. Μας βλέπουν σαν χαρτονομήσματα! Κανείς δεν σκέφτεται ότι για να πάρει κάποιος ένα διαρκείας χαλάει τουλάχιστον ένα μηνιάτικό του! ΚΑΝΕΙΣ! Απλά ζητάνε! Και πολλές φορές χωρίς να προσφέρουν αυτά που πρέπει. Δεν είναι δυνατόν οι τιμές των εισιτηρίων να αυξάνονται ή ακόμα να παραμένουν σταθερές και τα λεφτά που μπαίνουν στην ομάδα συνεχώς να μειώνονται!

Μιλάνε για οικονομικά προβλήματα στον Ολυμπιακό. Δεν με νοιάζει. Οι περισσότεροι που πάνε στο γήπεδο είναι παιδιά των 700 ευρώ! Τους σκέφτετε κανείς που τα βρίσκουν; Το είπαμε και πιο πάνω. ΟΧΙ! Εμείς γιατί να τους σκεφτούμε που θα βρουν τα λεφτά; Εμείς θέλουμε απλά να μπούνε χρήματα στην ομάδα για να γίνουν οι ερυθρόλευκοι η ομάδα που ονειρευόμαστε! Δεν μας ενδιαφέρει ούτε εμάς που θα τα βρουν και ποιός θα τα βάλει!

Μα είναι δυνατόν να έχει οικονομικά προβλήματα ο Ολυμπιακός με τόσα χρόνια έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ, με ένα γήπεδο γεμάτο κτλ κτλ...; Δηλαδή ο Πανθρακικός τί να πει; Και να πω ότι κάνουν και τίποτα ακριβές μεταγραφές! Με τον Μαρέσκα του 1,5 εκατομμυρίου την έβγαλαν φέτος! Και άλλη μία ερώτηση... Αν γινουν οι μεταγραφές που πρέπει, όσο κι αν στοιχίσουν, νομίζουν στη διοίκηση ότι δεν θα αποσβεθούν; Μόνο από τις φανέλες θα έβγαζαν και παραπάνω από όσα έδωσαν!

Είπαμε και πιο πάνω ότι μας βλέπουν σαν πελάτες. Και τι λέει ο λαός; Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ! Έλα όμως που κάποιοι όταν απαιτείς σε λένε ονειροπόλο! Δεν νομίζω να είναι έτσι. Όποιος πληρώνει απαιτεί! Όταν πας γήπεδο απαιτείς να δεις πέντε πράγματα. Είτε αυτά είναι κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστέ. Είτε μία καλή ομάδα, έστω χωρίς το μεγάλο όνομα. Ο καθ' ένας έχει κάτι στο μυαλό του. Όλοι όμως θέλουν να δουν καλό ποδόσφαιρο. Και αυτό δεν είναι όνειρο, ούτε ευχή! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ!

Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι. Δεν είναι δυνατόν να λες ας πούμε, εγώ θέλω τον Αναστόπουλο προπονητή επειδή ξέρω ότι δεν υπάρχουν λεφτά... Έλεος!

Πρέπει ορισμένοι να αλλάξουν νοοτροπία!

Πρέπει να καταλάβουν ότι ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Όλοι οι άλλοι έρχονται και παρέρχονται! Μόνο εμείς μένουμε εδώ! Πιστοί στην ομάδα μας! Από εμάς εξαρτούνται ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Και οι παίχτες και οι προπονητές ακόμα και οι πρόεδροι!

Αν το κατανοήσουμε όλοι μας αυτό θα αλλάξουν πολλά...

Με σεβασμό

Υ.Γ.1 Φυσικά και δεν θέλω να είναι οι οπαδοί πελάτες. Αλλά έτσι έχουν καταντήσει το ποδόσφαιρο σήμερα. Οι ομάδες αποτελούν τα μαγαζιά κι εμείς τους πελάτες. Δυστυχώς.

Υ.Γ.2 Μπορεί αυτά που είπαμε να αφορούσαν κυρίως τον Ολυμπιακό, αλλά νομίζω ότι ισχύουν για τις περισσότερες, μην πω για όλες τις ομάδες.

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ







Καλησπέρα,

Από την Κυριακή το βράδυ ο Ολυμπιακός δεν είναι πια Πρωταθλητής. Για πρώτη φορά από το 1996 οι ερυθρόλευκοι θα δουν την τελευταία αγωνιστική χωρίς να έχουν κατακτήσει ή να διεκδικούν τον τίτλο! Αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις των οπαδών τους η οποία γίνεται εντονότερη από την αδράνεια της διοίκησης.

Ότι δηλαδή έκανε όλη τη φετινή χρονιά, απλά το συνεχίζει μέχρι και τώρα! Κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και κοιτάνε τις εξελίξεις, αφήνοντας τα πάντα στην τύχη τους. Φυσικά όταν οι άλλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάρουν αυτό που όποτε βρίσκονταν πίσω με 20 βαθμούς απαξιούσαν κι εσύ κάθεσαι και κοιτάς, εννοείται ότι δεν έχεις ελπίδα. Και πάλι καλά να λέμε που δεν είχαμε χάσει και μαθηματικά τον τίτλο πριν από την 29η αγωνιστική.

Και το θέμα τώρα πια είναι: ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ; Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια μεγάλη κρίση! Η οποία κρίση μπορεί να οδηγήσει σε νέα πέτρινα χρόνια. Πιστεύω πως όλοι μας το έχουμε φοβηθεί αυτό γιατί ακόμα και τώρα οι ιθύνοντες της Πειραϊκής ΠΑΕ συνεχίζουν να είναι... "απενεργοποιημένοι"!

Δεν ζητήσαμε τίποτα τρελές μεταγραφές από τον Απρίλιο. Δεν ζητήσαμε να γίνουν τίποτα ριζικές αλλαγές στα θέματα της ομάδας! Ζητήσαμε ΜΙΑ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ, κίνηση που να μας δείξει ότι υπάρχει μία σπίθα μέσα τους να ξανακάνουν τον Ολυμπιακό Πρωταθλητή. Δεν ξέρω τι κίνηση θα είναι αυτή... Μία δήλωση; Μία υπόσχεση; Μία ανακοίνωση (προπονητή ας πούμε); Κάτι ρε παιδί μου! Κάτι που να μας κάνει να ελπίζουμε.

Φτάσαμε στα μέσα Απρίλη. Σε δύο μήνες αρχίζει η προετοιμασία και δεν έχει γίνει τίποτα για τη νέα σαιζόν! Φυσικά και άλλες φορές δεν γινόταν αυτό, αλλά τουλάχιστον τότε ήσουν εσύ πρώτος. Δεν είχες τόσο μεγάλη ανάγκη να βελτιωθείς. Βέβαια τα τελευταία χρόνια αυτό που κάναμε κάθε καλοκαίρι ήταν να χειροτερεύουμε για να μας φτάσουν οι άλλοι, αλλά ας μην αναφερθούμε σε αυτό.

Οι μέρες περνάνε και το καλοκαίρι πλησιάζει. Και τα πράγματα είναι απλά. Αν τότε κάθεσαι απλά και κοιτάς τους άλλους τι κάνουν, τότε τον Μαη τους ξαναβλέπεις με την κούπα. Έτσι είναι, η αρχή είναι το ήμισι του παντός... Και αυτή τη φορά εσύ κυνηγάς...

Με σεβασμό

Υ.Γ.1 Το 2004 ο Κόκκαλης απάντησε στο Πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού με... Ριβάλντο. Το 2010 θα απαντήσει αναλόγως;

Υ.Γ.2 Υπάρχει μια μεγάλη και σημαντική διαφορά ανάμεσα στο Πρωτάθλημα του 2004 και του φετινού. Τότε ο κόσμος του Ολυμπιακού αισθανόταν περήφανος για την ομάδα του και τον αγώνα που έδωσε μέχρι τέλους της χρονιάς. Αν και τότε έκανε εγκλήματα, αλλά το πάλεψε και θα το έπαιρνε αν δεν υπήρχε ο Δούρος. Αλλά έτσι είναι όταν έχεις μέσα στην ομάδα έναν Τζόρτζεβιτς, έναν Γεωργάτο, έναν Τζιοβάνι κτλ. Φέτος όμως;

Υ.Γ.3 Καλά θα κάνει ο Θοδωρής ο Παπαλουκάς να κοιτάξει να παίξει λίγο μπάσκετ και να αφήσει τα... "γκομενιλίκια". Δεν ξέρω αν ισχύουν τα σενάρια που λένε ότι έχει σχέση με την Έλλη Κοκκίνου, αλλά μία η Μακρυπούλια, μία η Κοκκίνου που μυαλό για μπάσκετ;

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΝΑΙ, ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΟΧΙ




Καλησπέρα,

Επειδή τις τελευταίες μέρες λέγεται συνέχεια ότι δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι απέναντι στον Σωκράτη Κόκκαλη, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Κανένας δεν μηδένισε όλα αυτά που έκανε. Κανένας δεν είπε ότι δεν πρόσφερε. Αυτό θα ήταν αχαριστία. Όταν, όμως, απλά ζητάς κι άλλα και λες ότι αν δεν μπορείς εσύ κύριε Κόκκαλη (ή κι οποιοσδήποτε είναι πρόεδρος) καλύτερα δώσε τη σκυτάλη αλλού, τότε μόνο απαιτείς! Δεν μηδενίζεις!

Έτσι δεν λένε όλοι ότι είναι ο Ολυμπιακός; Ότι ο κόσμος του απαιτεί από τους παίκτες και τους προπονητές άμεσα αποτελέσματα; Ότι δεν μπορεί να περιμένει πολύ; Γιατί να μην ισχύει αυτό και με τον πρόεδρό του; Και δεν δέχομαι την άποψη ότι επειδή τα πρόσφερε αυτά πρέπει να είμαστε πιο ήπιοι στην κριτική μας. Όταν η απόδοση του Τζόρτζεβιτς άρχισε να πέφτει, άρχισαν να τον κατηγορούν με τον χειρότερο τρόπο. Μέχρι και ρουφιάνο τον έβγαλαν! Και ο Τζόρτζεβιτς πρόσφερε πάρα πολλά στο αγωνιστικό κομμάτι. Λίγοι ήταν όμως τότε αυτοί που τον υποστήριξαν. Αντιθέτως έφτασαν στο σημείο να τον αποδοκιμάσουν επειδή μπήκε ως αλλαγή στη θέση του αγαπημένου τους (τότε, γιατί τώρα άλλαξε) Λέτο!

Κάτι άλλο που ακούω τώρα τελευταία... Ακόμα, λέει, κι αν πάρει παιχταράδες ο Κόκκαλης και μεγάλο προπονητή και γενικά όλα αυτά που ζητάμε και τελικά χάσει το πρωτάθλημα, πάλι θα τον βρίζουμε! Φυσικά και όχι! Αν δούμε ότι έχει ένα όραμα κι ένα σκεπτικό να ανεβάσει τον Ολυμπιακό, μπορούμε να κάνουμε ένα ή δύο χρόνια υπομονή. Όπως ακριβώς γίνεται και στο μπάσκετ! Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Ξέρει να κρίνει και να αξιλογεί την προσπάθεια και αναλόγα και με τα αποτελέσματα θα βγάλει στο τέλος τα συμπεράσματά του και θα δει αν τα πρόσημα είναι θετικά ή αρνητικά.

Αυτά για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα και να μη δημιουργούμε εντυπώσεις...

Άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

Με σεβασμό

Υ.Γ.1 Απ' ότι μαθαίνω ο Βαλβέρδε είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τρέχουν λίγο παραπάνω τις συζητήσεις και να τον ανακοινώσουν το συντομότερο δυνατόν. Ίσως βέβαια να μη θέλει και ο Ισπανός να έρθει από τώρα. Γιατί το Πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και μπορεί να μη θέλει να είναι αυτός ο προπονητής που τελικά τερμάτισε δεύτερος. Ίσως λέω... Πάντως όπως και να έχει πρέπει να κλείσει το θέμα γρήγορα και να κάνουν επιτέλους ένα σοβαρό προγραμματισμό. Με την άποψη και του προπονητή.

Υ.Γ.2 Και αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξουν κάποιες μονομαχίες μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στις μεταγραφές. Ειδικά στην Ελληνική αγορά. Απ' ότι φαίνεται, για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός θα "νικήσει" στις περιπτώσεις που πραγματικά τον ενδιαφέρουν. Γιατί ο Τζαβέλας, λέω εγώ τώρα, δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ. Άρα μάλλον δεν θα τον αποκτήσει. Μπορεί να γίνει "πράσινος"... Ένα παράδειγμα έφερα...

Υ.Γ.3 Ο Σκόκο όμως νομίζω ότι ενδιαφέρει τους Πρωταθλητές... (γιατί ακόμα είναι Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός). Νομίζετε ότι τα ερυθρόλευκα του πηγαίνουν;

Υ.Γ.4 Αν ο Ολυμπιακός βγει δεύτερος θα αγωνιστεί σε έναν μόνο προκριματικό γύρο που θα γίνει τον Άυγουστο. Το λέω αυτό γιατί κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι καλύτερα να μη βγουν οι ερυθρόλευκοι Τσάμπιονς Λίγκ προκειμένου να κάνουν καλύτερη προετοιμασία.

Υ.Γ.5 Να τα εκατοστήσεις Λούτσι! Και να μείνεις για πάντα στο Λιμάνι!

Κυριακή 4 Απριλίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Χρόνια πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη! Εύχομαι κάθε επιθυμία σας να γίνει πραγματικότητα. Και με προσοχή σήμερα τον οβελία...

Από αύριο συνεχίζουμε κανονικά στα δικά μας...

Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!